Septum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σα να μου λές οτι όλοι οι μεταλλάδες π.χ. είναι έτσι. =D Αστειευομενος το λεω αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια γυναικων μεταλλαδων ειναι ετσι οπως περιγραφω.
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Linus, χωρίς υπερβολή, μ'αυτήν την υπογραφή, γιου γουντ χαβ φλορντ όλα τα παράξενα γκομενάκια των 90ς. Σαν να χεις δίκιο. Δεν το χα σκεφτεί ποτέ. Γουστάρουν κάτι τέτοια.
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εισαι μικρος, και απλα κολλησες στην 1η κοπελα που σου εδωσε λιγο ενδιαφερον (εστω και φιλικο)
nicoc89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για στείλε περαιτέρω στοιχεία της σε πμ γιατί φαίνεται επικίνδυνο άγριο είδος, μάλλον πρέπει να το μαντρώσουμε μην κυκλοφορεί ελεύθερο. Στέλνω τώρα κοντη,χοντρη,γυαλια με παχυ σκελετο για να το παιζει και κουλτουρα παραλληλα,σκουλαρικια παντου να καλυπτουν σπιρακια,ανταυγιες κοκκινες must.Τα κλασσικα δηλαδη καμία σχέση.
alexis333 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εισαι μικρος, και απλα κολλησες στην 1η κοπελα που σου εδωσε λιγο ενδιαφερον (εστω και φιλικο) Συμφωνω ... Το χα παθει κι εγω μικροτερος ...
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το θρεντ ξεκίνησε με φρεντζον έρωτες, κατινιές σε κινητά και ΑΓΑΠΗ και συνεχίζει με γκοθούδες. Σε Θεσσαλονίκη ή Εβραίους, κλειδώνεται. nicoc89 αυτή η γκοθού που λές, βρίσκεται όπως κι εσύ στη Θεσσαλονίκη, την πόλη με τους περισσότερους Εβραίους στην Ελλάδα; Κύριε κύριε. Δείτε τι είπε αυτός! Λίγη μπέσα κύριε κύριε.
john2gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ένα θα σου πω topic starter. Μείνε δύο μέρες ξύπνιος και πες <<Αν δεν γίνει δικιά μου, δεν κοιμάμαι>>. Στην τρίτη με τέταρτη μέρα θα πεις <<Ρε δεν γ@μιέται η κ@ριόλα>>, θα κοιμηθείς και θα ξεκολλήσεις
mitsikas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Άντε άλλη μία http://www.youtube.com/watch?v=SAHa9OSbmhg γ@μ0 τους Εβραίους της Θεσσαλλλονίκης μου γ@μ0.
slygeo87 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς διάολο καταφέρνετε και ψήνετε να έρχεται το γκομενάκι σπίτι τόσο εύκολα και τραβάτε ζόρια σε ένα γλωσσόφιλο ξερω 'γω. :/ ΧΟΥΦΩΣΤΗ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (K1991 something...)
skipperas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν λούληδες..φιλία άντρα-γυναίκα δεν υπάρχει! Προχώρα στο παρασύνθημα όσο είναι καιρός!!Απορώ πως δεν σε έχει βάλει ακόμα να τις βάψεις τα νύχια των ποδιών και να κάνετε αποτρίχωση! Την φέρνεις σπίτι,την ποτίζεισ κρασάκι να φύγουν οι αναστολές,ποστάρεις την άλλη μέρα χαρούμενος!WIN Sent from my iPhone using Insomnia
kk1991 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν λούληδες..φιλία άντρα-γυναίκα δεν υπάρχει! Προχώρα στο παρασύνθημα όσο είναι καιρός!!Απορώ πως δεν σε έχει βάλει ακόμα να τις βάψεις τα νύχια των ποδιών και να κάνετε αποτρίχωση! Την φέρνεις σπίτι,την ποτίζεισ κρασάκι να φύγουν οι αναστολές,ποστάρεις την άλλη μέρα χαρούμενος!WIN μπορει να υπαρξει αλλα μονο στο επιπεδο μεγαλης παρεας που παμε για κανα καφε η σε κανα κλαμπ η μιλαμε και λιγο στο facebook αντε και κανα msn μεχρι εκει ομως.... αλλα στο να ξημερωβραδιαζεστε ολη μερα μαζι και ταινιουλες και τα λοιπα αλλου παει το θεμα(εκτος και να γνωριζεστε απο τη κουνια και εχετε αναπτυξει τετοιες σχεσεις οποτε παω πασο)
Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 αδερφή και μάνα ξέρω γω... Πιο πολύ αδερφή Μάνα Και εντάξει τη βρίσκω γενικά με chubby αλλά με όρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.