kk1991 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 μιλωντας σα γυναικα....αν εγω εκανα πολυ παρεα με καποιον και διαβαζαμε μαζι και βλεπαμε ταινιες οι δυο μας και τον αφηνα να δει και το κινητο μου(γιατι στανταρ το καταλαβε-μη σου πω το αφησε επιτηδες για να το δεις) θα σημαινε ενα πραγμα.....γκουχπροχωραγκουχ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Οντως, που κολανε οι hardcore γκοθου "γκομενες"? Και τη διαφορα εχουν οι hardcore απο τις κανονικες? Ειναι πιο ηλιθιες και εχουν βαψει ακομα και τα δοντια τους μαυρα και μωβ?
Septum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Οντως, που κολανε οι hardcore γκοθου "γκομενες"? Και τη διαφορα εχουν οι hardcore απο τις κανονικες? Ειναι πιο ηλιθιες και εχουν βαψει ακομα και τα δοντια τους μαυρα και μωβ? Και καλα δεν ειναι μπεμπεκια να γραφουν τον γκομενο τους "αντρα μ".Ισως τον γραφουν "τυπος που με πηδαει (μ)"
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ε, λίγα για τις γκοθούδες μη σε βαλσαμώσω ε.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 χάρντκορ γκοθού; Ναι τέρμα! αλλά όπως είπα βαράει σκέψου πάνω στη φάση να με νυχιάσει
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Για στείλε περαιτέρω στοιχεία της σε πμ γιατί φαίνεται επικίνδυνο άγριο είδος, μάλλον πρέπει να το μαντρώσουμε μην κυκλοφορεί ελεύθερο.
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τόσο καιρό κηνυγάω μία τέτοια παράξενη. Η μώβ τούφα στο μακρύ μαύρο μαλλί της με τρελαίνει.
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Το θρεντ ξεκίνησε με φρεντζον έρωτες, κατινιές σε κινητά και ΑΓΑΠΗ και συνεχίζει με γκοθούδες. Σε Θεσσαλονίκη ή Εβραίους, κλειδώνεται.
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 nicoc89 αυτή η γκοθού που λές, βρίσκεται όπως κι εσύ στη Θεσσαλονίκη, την πόλη με τους περισσότερους Εβραίους στην Ελλάδα; Μπίτ δάτ, μοντερέητορ!
salliara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τον φαγατε ρε τον ανθρωπο ξεκολλα και ξεχνα. αμα κολλησε ο ερμος τι να κανει!! κουραγιο αδερφε μου, ή πεστα χύμα κι οτι γινει ή καποιος πιο πανω ειπε για κολπα υπουλα! κομπινες WIN!!!!!!
Septum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Για στείλε περαιτέρω στοιχεία της σε πμ γιατί φαίνεται επικίνδυνο άγριο είδος, μάλλον πρέπει να το μαντρώσουμε μην κυκλοφορεί ελεύθερο. κοντη,χοντρη,γυαλια με παχυ σκελετο για να το παιζει και κουλτουρα παραλληλα,σκουλαρικια παντου να καλυπτουν σπιρακια,ανταυγιες κοκκινες must.Τα κλασσικα δηλαδη
salliara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 κοντη,χοντρη,γυαλια με παχυ σκελετο για να το παιζει και κουλτουρα παραλληλα,σκουλαρικια παντου να καλυπτουν σπιρακια,ανταυγιες κοκκινες must.Τα κλασσικα δηλαδη χοντρονταντω??
fireflies Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τόσο καιρό κηνυγάω μία τέτοια παράξενη. Η μώβ τούφα στο μακρύ μαύρο μαλλί της με τρελαίνει. Linus, χωρίς υπερβολή, μ'αυτήν την υπογραφή, γιου γουντ χαβ φλορντ όλα τα παράξενα γκομενάκια των 90ς.
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 κοντη,χοντρη,γυαλια με παχυ σκελετο για να το παιζει και κουλτουρα παραλληλα,σκουλαρικια παντου να καλυπτουν σπιρακια,ανταυγιες κοκκινες must.Τα κλασσικα δηλαδη Σα να μου λές οτι όλοι οι μεταλλάδες π.χ. είναι έτσι.
Nikosgiann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 topic starter,αν τελικα δεν κανεις κατι μαζι της,δωσε μου το κινητο της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.