Pantelwolf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Γαμώ το σόι σου, κι έτσι? Τρου στορυ μπρο.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πέστο κι έτσι Δεν θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση να πάρει στα σοβαρά τα μισά από αυτά που θα διαβάσει. εγώ πάντως
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Νταμπα ολα κι ολα. Μόνο αν είναι καλή η αδερφή. Θυμήθηκα, κάποτε τα είχα βρει με μια, η αδερφή της ήταν σαν τανκερ. Γι αυτό και πήγα παρακάτω, στην ξαδέρφη. Ή αδερφή, ή μάνα. Μετά βγαίνεις εκτός.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ή αδερφή, ή μάνα. Μετά βγαίνεις εκτός. αδερφή και μάνα ξέρω γω...
NT1G Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3VG--eWd5mk
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πώ ρε μαλάκες λέμε. Ναι, κι αν έχουν πεθάνει πάς με το φτυάρι τις ξεθάβεις και απαυτώνεις τα οστά. Είπαμε, να είναι fuckable που λένε και οι τρέντουλες.
kebinB Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αυτό το είπες για εμένα? (για να μην απαντήσω τζάμπα) οχι mate. στον topic starter.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 οχι mate. στον topic starter. οκεικ Πώ ρε μαλάκες λέμε. Ναι, κι αν έχουν πεθάνει πάς με το φτυάρι τις ξεθάβεις και απαυτώνεις τα οστά. Είπαμε, να είναι fuckable που λένε και οι τρέντουλες. χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα με πέθανες έτσι όπως γέλαγα βγήκε μια γειτόνισσα έξω και μου φώναξε αν είμαι καλά :lol:
Septum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και δεν ξέρω τι απάντησαν οι άλλοι, αλλά μόνο που είδα το "αχ, παιδιά την αγαπώ πολύ, δεν ξέρω τι να κάνω", συν το γεγονός ότι κάθεσαι σαν κατίνα και ψάχνεις το κινητό της άλλης της καμμένης (Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ;;;; ) και ρωτάς σε ένα φόρουμ τι να κάνεις για να ρίξεις μια γυναίκα, η μόνη απάντηση που θα μπορούσα να δώσω είναι: 1. Ξέχνα την. 2. Σοβαρέψου και πάψε να συμπεριφέρεσαι σαν 14χρονο κοριτσάκι. "ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ"; Πλάκα μας κάνεις; Kατουρα και λιγο ρε.Γαμιστε(hardcore gothic γκομενες),σκουπιστε,τελειωσατε.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Kατουρα και λιγο ρε.Γαμιστε(hardcore gothic γκομενες),σκουπιστε,τελειωσατε) Εχω κοζάρει μία αλλά βαράει να το προχωρήσω ? τι λες?
Septum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εχω κοζάρει μία αλλά βαράει να το προχωρήσω ? τι λες? Μη ρωτας εμενα,ο αλλος ξεχυλιζει μπρουταλιλα!Eγω ειμαι φλαουερ μποι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.