Προς το περιεχόμενο

Την θέλω δικιά μου...

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι θέλω να την κερδίσω εγώ..Μην με πείτε κακό αλλά την αγαπώ πολύ!

Γκόμενα που θα σε είχε αποθηκευμένο στο κινητό ως "Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ!" ; Σίριουσλι;

Είναι ενοχλητικό είδος αυτές. Κατούρα τη και φύγε.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα το τελευταίο καιρό κάνω παρέα πολύ με ένα κορίτσι από τη σχολή μου ,διαβάζουμε μαζί βλέπουμε ταινίες σπίτι μου κτλ και μπορώ να πω ότι την έχω ερωτευθεί.Το πρόβλημα είναι πως αυτή τα έχει ήδη με ένα αγόρι τον οποίο τον έχει μάλιστα γραμμένο σαν επαφή του κινητού της με το όνομα Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ! και έχω δει κρυφά φωτογραφίες στο κινητό της να φιλιούνται.Το θέμα είναι ότι θέλω να την κερδίσω εγώ..Μην με πείτε κακό αλλά την αγαπώ πολύ!Αυτός νομίζω πως την βλέπει μόνο το ΣΚ ..Υπάρχει περίπτωση αυτός να είναι ένας εφηβικός έρωτας που περνάει και αργότερα να τον αφήσει ? Να αφήσω λίγο το χρόνo να τρέξει και μετά να προχωρήσω λίγο παραπέρα ή θα μπλέξω άσχημα?

Help παιδιά...

Λοιπόν άκου τι θα κανεις . Θα συνεχίσετε να βλέπετε ταινίες .. όμως την επομενη φορα θα φροντίσεις να έχετε πιει και θα βάλεις εμ... και καλά καταλάθος την λάθος ταινία (τσόντα) και όταν πατήσεις play θα πας και καλά στο μπάνιο τρέχοντας γιατί κατουριέσαι(πρόσεχε να τρέξεις γρήγορα μην προλάβουν και αρχίσουν τα αχ βαχ και τι μου κανεις κλπ). Θα κάτσει να δει δεν παίζει κάτι θα πάρει το μάτι της , όταν γυρίσεις από το μπάνιο πες ωχ δεν το πιστεύω μπέρδεψα τις ταινίες. Θα έχει ανάψει κάπως η ατμόσφαιρα .. άμα είναι πεταχτούλα θα σου πει άσε μωρέ να δούμε και μετά σίγουρα κάτι θα παιχτεί. Αν είναι καμια μυξοπαρθένα θα σε βρίσει η θα προσβαλθει και δεν θα σου ξαναμιλήσει. Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει. B)

Μια άλλη λύση είναι να πληρώσεις μια που....να να την πέσει στο φίλο της και να τον τραβήξει κάποιος video αλλα εκεί μπαίνεις και σε παρανομία (video) και να το στείλεις ανώνυμα στην κοπελια αλλά υπάρχει περίπτωση να σκουπίζεις τα δάκρυα και τις μυξουλες της από το κλάμα για καιρό οποτε αστο. :rolleyes:

Αυτό που σου λένε μιλα της είναι πολύ δύσκολο να πιάσει , καλύτερα βρες κανέναν πονηρό , έξυπνο , διαβολικό τέλος πάντων τρόπο βρε αδερφέ!

Ότι και αν δοκιμάσεις πες μας το αποτέλεσμα για να έχουμε κάτι να λέμε γιατί πολύ βαρεμάρα έπεσε ΑΜΑΝ. :devil: :devil:

Δημοσ.

Λοιπόν άκου τι θα κανεις . Θα συνεχίσετε να βλέπετε ταινίες .. όμως την επομενη φορα θα φροντίσεις να έχετε πιει και θα βάλεις εμ... και καλά καταλάθος την λάθος ταινία (τσόντα) και όταν πατήσεις play θα πας και καλά στο μπάνιο τρέχοντας γιατί κατουριέσαι(πρόσεχε να τρέξεις γρήγορα μην προλάβουν και αρχίσουν τα αχ βαχ και τι μου κανεις κλπ). Θα κάτσει να δει δεν παίζει κάτι θα πάρει το μάτι της , όταν γυρίσεις από το μπάνιο πες ωχ δεν το πιστεύω μπέρδεψα τις ταινίες. Θα έχει ανάψει κάπως η ατμόσφαιρα .. άμα είναι πεταχτούλα θα σου πει άσε μωρέ να δούμε και μετά σίγουρα κάτι θα παιχτεί. Αν είναι καμια μυξοπαρθένα θα σε βρίσει η θα προσβαλθει και δεν θα σου ξαναμιλήσει. Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει. B)

Μια πρόταση για τέτοια ταινία είναι 'Ο Επισκέπτης απ' την Κώλαση'.

Δημοσ.

ποσο βλαμενος εισαι; βγες μια βολτα να ξεχαρμανιασεις απο τη χειρογλύκανη.

αυτό το είπες για εμένα? (για να μην απαντήσω τζάμπα) :rolleyes:

-----------

τεσπα δοκίμασε αν θες αυτά που σου προτείνω είναι δοκιμασμένα από εμένα και 30% των περιπτώσεων δούλεψε το πρώτο . 70% κράξιμο 30% επιτυχία . :)

edit : πρόσεχε μόνο αν έχει βαρύ χέρι να μείνεις σε απόσταση μέχρι να κόψεις αντιδράσεις :ph34r:

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και δεν ξέρω τι απάντησαν οι άλλοι,

αλλά μόνο που είδα το "αχ, παιδιά την αγαπώ πολύ, δεν ξέρω τι να κάνω", συν το

γεγονός ότι κάθεσαι σαν κατίνα και ψάχνεις το κινητό της άλλης της καμμένης

(Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ;;;; ) και ρωτάς σε ένα φόρουμ τι να κάνεις για να ρίξεις μια γυναίκα,

η μόνη απάντηση που θα μπορούσα να δώσω είναι:

1. Ξέχνα την.

2. Σοβαρέψου και πάψε να συμπεριφέρεσαι σαν 14χρονο κοριτσάκι.

"ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ"; Πλάκα μας κάνεις;

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ μου ανοίξατε τα μάτια ! Το πιο πιθανό είναι να την πιάσω μια πολύ καλή φίλη ..δεν με χαλάει και αυτό . Περιμένω και άλλες απαντήσεις πάντως ..μιας και είμαι άπειρος από αυτά .

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ????

θα τρελαθούμε.

Φυσικά και σε χαλάει.

Θυμήσου το την άλλη φορά που θα σου περιγράφει σκηνικά με τον αντρα μ.

επίσης

Insanity-Wolf-SHE-PUT-YOU-IN-THE-FRIEND-ZONE-PUT-HER-IN-THE-RAPE-ZONE.jpg?1259080336

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα το τελευταίο καιρό κάνω παρέα πολύ με ένα κορίτσι από τη σχολή μου ,διαβάζουμε μαζί βλέπουμε ταινίες σπίτι μου κτλ και μπορώ να πω ότι την έχω ερωτευθεί.Το πρόβλημα είναι πως αυτή τα έχει ήδη με ένα αγόρι τον οποίο τον έχει μάλιστα γραμμένο σαν επαφή του κινητού της με το όνομα Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ! και έχω δει κρυφά φωτογραφίες στο κινητό της να φιλιούνται.Το θέμα είναι ότι θέλω να την κερδίσω εγώ..Μην με πείτε κακό αλλά την αγαπώ πολύ!Αυτός νομίζω πως την βλέπει μόνο το ΣΚ ..Υπάρχει περίπτωση αυτός να είναι ένας εφηβικός έρωτας που περνάει και αργότερα να τον αφήσει ? Να αφήσω λίγο το χρόνo να τρέξει και μετά να προχωρήσω λίγο παραπέρα ή θα μπλέξω άσχημα?

Help παιδιά...

Υπομονή. Η τελευταία που ήξερα και είχε τέτοιον φίλο, ο λεγάμενος έκανε υπομονή κάτι παραπάνω από 10 χρόνια.

Στη διάρκεια αυτών ήξερε απ' έξω κι ανακατωτά τα της προσωπικής ζωής αυτής.

Τώρα είναι αρραβωνιασμένοι, και καθώς φαίνεται, αυτοί θα ζήσουν καλά. :P

Μάι πόιντ: μπορείς α) να παίζεις με τις τάπες των βαρελιών, περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει.

β) μπορείς απλά να χωθείς, και τι είχες, τι έχασες, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα ας πούμε.

Δημοσ.

Νταμπα ολα κι ολα. Μόνο αν είναι καλή η αδερφή.

Θυμήθηκα, κάποτε τα είχα βρει με μια, η αδερφή της ήταν σαν τανκερ.

Γι αυτό και πήγα παρακάτω, στην ξαδέρφη.

Δημοσ.

Νταμπα ολα κι ολα. Μόνο αν είναι καλή η αδερφή.

Θυμήθηκα, κάποτε τα είχα βρει με μια, η αδερφή της ήταν σαν τανκερ.

Γι αυτό και πήγα παρακάτω, στην ξαδέρφη.

Γαμώ το σόι σου, κι έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...