partblah1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά τώρα το τελευταίο καιρό κάνω παρέα πολύ με ένα κορίτσι από τη σχολή μου ,διαβάζουμε μαζί βλέπουμε ταινίες σπίτι μου κτλ και μπορώ να πω ότι την έχω ερωτευθεί.Το πρόβλημα είναι πως αυτή τα έχει ήδη με ένα αγόρι τον οποίο τον έχει μάλιστα γραμμένο σαν επαφή του κινητού της με το όνομα Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ! και έχω δει κρυφά φωτογραφίες στο κινητό της να φιλιούνται.Το θέμα είναι ότι θέλω να την κερδίσω εγώ..Μην με πείτε κακό αλλά την αγαπώ πολύ!Αυτός νομίζω πως την βλέπει μόνο το ΣΚ ..Υπάρχει περίπτωση αυτός να είναι ένας εφηβικός έρωτας που περνάει και αργότερα να τον αφήσει ? Να αφήσω λίγο το χρόνo να τρέξει και μετά να προχωρήσω λίγο παραπέρα ή θα μπλέξω άσχημα? Help παιδιά...
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 γκομενες και τρολει ξαναπερναν. βρες αλλη.
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 διαβάζουμε μαζί βλέπουμε ταινίες σπίτι μου κτλ και μπορώ να πω ότι την έχω ερωτευθεί. Πρόσεχε το παρακάτω. Θα σου πρότεινα να την ξεχάσεις και να βρεις άλλη.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 εσυ δεν εισαι με τους φίλους στο άλλο θρεντ?
doctorkostis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πολλη μιρλα. Θες κατι που προσφερεται σε αφθονια, ξεκολλα.
moldovan20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα να βγεις από το τριπάκι "Βλέπουμε ταινίες μαζί κτλ" Τώρα εγώ στη θέση σου μετά από μια πολύ ωραία ταινία και αφού είχαμε πιει και τίποτα να λυθεί η γλώσσα θα της έλεγα ότι ήθελα να τις πω και ας γινόταν ότι ήθελε παρά να με τρώει συνέχεια και να σκέφτομαι "αν έτσι και αν το ένα και αν το άλλο" .. Πιστεύω θα το εκτιμούσε αν της μιλούσες ξεκάθαρα . Τώρα αν σου πει σε βλέπω σαν φίλο και τα σχετικά μη κολλάς έφαγες τη χυλόπιτα την κάνεις ελαφρά για να είναι και για εσένα πιο εύκολο . Και που ξέρεις κάποτε μπορεί να στραβώσει με τον άλλο και να σε θυμηθεί έτσι πάει
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 [...] Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ! [...] Είναι κατινιά να κοιτάς το κινητό του άλλου, οποιουδήποτε άλλου, και πέστης να βάλει το ου και να γράφει με μικρά.
slygeo87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μια φίλη μου 'λεγε "βλέπουμε ταινίες, παίζουμε βίντεο γκεϊμς και δεν κάνει καμία κίνηση". Χώσου, το πολύ πολύ να σταματήσετε αφού χώσεις καναδυο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 και πέστης να βάλει το ου και να γράφει με μικρά. XAXAXAXAXAXAXAXAXA.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Το χεις χασει το παιχνιδι αρχηγε. Η τυπισσα σε εχει για τον κλασικο αντρα-φιλο-κολλητο. Θα βλεπει ταινιες μαζι σου. Θα διαβαζει μαζι σου (ειδικα αν τις φερνεις καλες σημειωσεις). Θα βγαινει να αγοραζει ρουχα μαζι σου. Θα σου εξομολογειται οτι η χθεσινη βραδια με το αγορι της δεν ηταν καλη γιατι οπως το κανανε εσβησαν τα κερακια και χαλασε η ατμοσφαιρα. Θα σου εξομολογειται ποσο ασχημα της φερεται ο αλλος. Και αλλα τετοια ομορφα. Οποτε, 1ον αποδεχεσαι οτι σε εχει δει ως φιλο, 2ον οτι εχει γκομενο και 3ον οτι πρεπει να της βαλεις ορια αν αρχισει να κανει πραγματα "ενεκα φιλιας" που σε πειραζουν λογω οσων νιωθεις εσυ γιαυτην (πχ να σου λεει ποια σταση προτιμαει με το δικο της κλπ). Εχει γυναικες μη τρελενεσαι!
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εισαι σε ασχημη θεση.Αφου ο αλλος ειναι ο ΑΝΔΡΑΣ Μ καλο ειναι που με υπουλο τροπο της περνας την αλλη οψη , του φιλου , αυτου που θα δωσει εναν μπιπ για να στηριχθει η αλλη οταν την χωρισει το παραπανω ακαρδο ** .Αρκει να μην το παρακανεις .Και να κανεις και καμμια κινηση ωστε να καταχωρηθεις και τυπικα ως ΚΑΒΑΤΖΑ στο κινητο.
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εισαι σε ασχημη θεση.Αφου ο αλλος ειναι ο ΑΝΔΡΑΣ Μ καλο ειναι που με υπουλο τροπο της περνας την αλλη οψη , του φιλου , αυτου που θα δωσει εναν μπιπ για να στηριχθει η αλλη οταν την χωρισει το παραπανω ακαρδο ** .Αρκει να μην το παρακανεις .Και να κανεις και καμμια κινηση ωστε να καταχωρηθεις και τυπικα ως ΚΑΒΑΤΖΑ στο κινητο. καλο και υπουλο σεναριο, αλλα μεχρι να το παρει αποφαση η αλλη να χωρισει τι γινεται; θα την βγαζει χειρογλυκανη;
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 καλο και υπουλο σεναριο, αλλα μεχρι να το παρει αποφαση η αλλη να χωρισει τι γινεται; θα την βγαζει χειρογλυκανη; Εννοειται οτι δεν αφηνουμε το χρονο να περασει.Και ξανα εννοειται οτι αν υπαρξει ενδιαφερον και το παιδι βρισκεται ηδη σε σχεση δεν αφηνει την ευκαιρια να παρηγορησει , εστω μια φορα .
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μην το παρεις στραβα αλλα λογικα σε βλεπει οπως βλεπει μια φιλη της παρατα το . Και να της το πεις το πιο πιθανο τρως χυλοπιτα και η σου λεει αν θες να μεινετε φιλοι ή ξεκοβει(μλκ και τα 2) παντως θα σου ελεγα να ξεκοψεις οπως και ναχει.Τωρα που το σκεφτομαι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της πεις πως ψαχνεσαι και πιθανον να φερει τιποτα φιλες σπιτι σου .
Nomedor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 10 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 10 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος delete me λάθος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.