jackalxt660x Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. Εχω εναν εξωτερικο σκληρο Western Digital My Book 1TB. Ενω δεν εχουν σβηστει τα περιεχομενα, τους περισσοτερους φακελους τους δειχνει κενους κι ακομη κι οταν τους βλεπει κανονικα, δεν μπορω να χρησιμοποιησω το περιεχομενο τους. δεν μπορω ουτε να τα μεταφερω, ουτε να τα αντιγραψω. Μου γραφει οτι "δεν ειναι δυνατο να εντοπιστει το καθορισμενο αρχειο. Βεβαιωθειτε οτι καθορισατε σωστη διαδρομη και ονομα αρχειου". Τι να κανω; ειναι και γεματος μονο εγω λειπω απο 'κει μεσα...
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 το εχεις δοκιμασει σε αλλο υπολογιστη?
TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ο δίσκος έχει πάθη ζημιά,αν είσαι τυχερός με έναν έλεγχο δίσκου,με δεξή κλίκ στην μονάδα δίσκου που έχει πρόβλημα->ιδιότητες-εργαλεία->Έλεγχoς σφαλμάτωv θα φτιάξει,αν δεν φτιάξει έχει και άλλα κόλπα.
jackalxt660x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 τον δοκιμασα και σε αλλο pc. τα ιδια... οσο για τους ελεγχους, τα windows δεν μπορουν να τους εκτελεσουν για αυτον τον δισκο. Ουτε την "αυτοματη διορθωση σφαλματων του συστηματος αρχειων" ουτε την "ανιχνευση και ανακτηση κατεστραμμενων τομεων δισκου". μηπως θα μπορουσα να μαθω αυτα τα "αλλα κολπα"; εχω πελλαγωσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.