Προς το περιεχόμενο

Καλοί φίλοι

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα του φόρουμ !

Λοιπόν θέλω να σας κλαφτώ λιγάκι..

Έχασα 2 χρόνια από τη ζωή μου ψάχνωντας να βρω στο πανεπιστήμιο καλή παρέα . Με τα παιδιά που έκανα μέχρι στιγμής παρέα δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστιόμουν τόσο πολύ την παρέα τους ..μέχρι που φέτος στην εξεταστική γνώρισα μια παρέα 8 ατόμων που τους πάω όλους με 1000 και χάρηκα πάρα πολύ!

Τα παιδιά αυτά τα γνώριζα φατσικά μόνο απλά δεν έτυγχε να γνωριστούμε τα 2 πρώτα χρόνια..Παρατηρώ όμως ότι τώρα που τους γνώρισα αυτοί έχουν ήδη καλή χημεία μεταξύ τους αλλά εγώ επειδή τώρα μπήκα στην κλίκα δεν έχω ..Πόσο καιρό θα μου πάρει για να δέσω μαζί τους και πως θα το επιδιώξω αυτό? (τους έχω καλέσει ήδη σπίτι μου 2 φορές για ταινία). Με την άλλη παρέα που έχω τι να κάνω , να ξεκόψω ?

Δεν ξέρω τι να κάνω βοηθήστε με ...

Δημοσ.

Θα έλεγα να προτιμήσεις την παρέα με την οποία περνάς καλύτερα...Η καλή φιλία ειναι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή μας.Με τους άλλους δεν είναι ανάγκη να ξεκόψεις απλά βάλε προτεραιότητες :P

Δημοσ.

Ρε φιλε χαλαρωσε μην προσπαθεις να πιεζεις καταστασεις, θα σου βγει το αντιθετο απο αυτο που θες. Απλα χαλαρωσε και να εισαι ο εαυτος σου....Αν κολλατε σαν παρεα θα φανει ;)

Δημοσ.

.Πόσο καιρό θα μου πάρει για να δέσω μαζί τους και πως θα το επιδιώξω αυτό? (τους έχω καλέσει ήδη σπίτι μου 2 φορές για ταινία). Με την άλλη παρέα που έχω τι να κάνω , να ξεκόψω ?

Πες του μπαμπα να σου παρει καμια BMW! Τοτε και η παρεα θα δεσει μαζι σου αντι να δεσεις εσυ με αυτους, και η φιλη σου θα γινει γκομενα σου με συνοπτικες διαδικασιες.

Συνισταται cabrio μοντελο σειρας 3.

Γενικα μη τα ψυριζεις και κοιτα να συναναστρεφεσαι με ατομα που νιωθεις ανετα και οχι με ατομα στα οποια πρεπει να δειχνεις cool, ανετος, ομορφος, χιουμοριστας κλπ.

Δημοσ.

Παρατηρώ όμως ότι τώρα που τους γνώρισα αυτοί έχουν ήδη καλή χημεία μεταξύ τους αλλά εγώ επειδή τώρα μπήκα στην κλίκα δεν έχω ..Πόσο καιρό θα μου πάρει για να δέσω μαζί τους και πως θα το επιδιώξω αυτό?

Να τους μάθεις στα ναρκωτικά και μετά να τους τα πουλάς. Θα σου κολλήσουν στα σίγουρα.

memes-you-call-it-crystal-meth-i-call-it-sugar.jpg

Με την άλλη παρέα που έχω τι να κάνω , να ξεκόψω ?

Insanity Wolf has a solution.

have-friends-kill-them-all.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Insanity-Wolf

Δημοσ.

Εγω λεω να μεινεις με την πρωτη παρεα διοτι οσο να'ναι, παρεα 8 ατομων, δυσκολα να μην φαει πορτα σε club :-D

Δημοσ.

αφου ειπε ατομα και οχι παληκαρια μαλλον θα εννουσε μεικτη παρεα:P

οι ερωτησεις παντως δεν ειναι για ατομο 20-21ετων!!!

αν παλι οκ δεν ειχες παρεες και πιο πριν...

οταν λες στην εξεταστικη μπας και εννοεις τιποτα τους εδωσα να δουνε απο την κολα μου?:P

8ατομα σε φοιτητικο σπιτι και βλεπατε ταινια?

βγαινετε ρε παληκαρι εξω ολα τα ατομα μαζι ?πηγαινετε απο σπιτι σε σπιτι ή μονο οποτε τους φωναζεις ερχονται και τις υπολοιπες σε χουν γραμμενο?

Δημοσ.

Φίλε τίποτα άλλο θέλεις να ρωτήσεις?

Για το καναρίνι σου που δεν κελαηδάει πλεον μελωδικά μήπως?

Για την οθόνη του υπολογιστή σου που σου φέρεται ψυχρά?

Ε?

Δημοσ.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα του φόρουμ !

Λοιπόν θέλω να σας κλαφτώ λιγάκι..

Έχασα 2 χρόνια από τη ζωή μου ψάχνωντας να βρω στο πανεπιστήμιο καλή παρέα . Με τα παιδιά που έκανα μέχρι στιγμής παρέα δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστιόμουν τόσο πολύ την παρέα τους ..μέχρι που φέτος στην εξεταστική γνώρισα μια παρέα 8 ατόμων που τους πάω όλους με 1000 και χάρηκα πάρα πολύ!

Τα παιδιά αυτά τα γνώριζα φατσικά μόνο απλά δεν έτυγχε να γνωριστούμε τα 2 πρώτα χρόνια..Παρατηρώ όμως ότι τώρα που τους γνώρισα αυτοί έχουν ήδη καλή χημεία μεταξύ τους αλλά εγώ επειδή τώρα μπήκα στην κλίκα δεν έχω ..Πόσο καιρό θα μου πάρει για να δέσω μαζί τους και πως θα το επιδιώξω αυτό? (τους έχω καλέσει ήδη σπίτι μου 2 φορές για ταινία). Με την άλλη παρέα που έχω τι να κάνω , να ξεκόψω ?

Ολα ειναι θεμα σωστης αναλογιας συστατικων και βρασιματος. Εμενα 2 μερες με παλευε το νερατζακι, και τελικα το πεταξα. Τζαμπα και η ζαχαρη που χαλασα, σκατα δεσιμο εκανε.

Δημοσ.

Tι ταινιες ειδατε?

Την καινουρια της Τζουλιας, γιατι ακουσαν οτι οι μαυροι ειναι υποψηφιοι για οσκαρ πρωτου και δευτερου αντρικου ρολου :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...