www Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα,εχω συμβολαιο με την Cosmote.Μπορω να κανω αιτηση να μου απενεργοποιησουν το internet απο το κινητο μου? εννοω,να μην μπορω να κανω χρηση..πλιζ,αν γνωριζετε πειτε μου,ειναι αναγκη
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αυτό δεν το γνωρίζω αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις το apn ώστε να μη μπαίνει κατά τύχη στο νετ. μπορεί κάποια στιγμή να το χρειαστείς. αυτό είχα κάνει κι εγώ παλαιότερα
antonl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κόβω το χέρι μου αλλά δε βλέπω γιατί να μη γίνεται. Πάρε εδώ αν θες.
www Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κόβω το χέρι μου αλλά δε βλέπω γιατί να μη γίνεται. Πάρε εδώ αν θες. Thanks,θα παρω να ρωτησω Αν θυμαμαι καλα,ενας γνωστος μου πριν 2-3 χρονια ηθελε να κανει την ιδια αιτηση αλλα του ειχαν πει απο την cosmote οτι δεν γινεται.. αυτό δεν το γνωρίζω αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις το apn ώστε να μη μπαίνει κατά τύχη στο νετ. μπορεί κάποια στιγμή να το χρειαστείς. αυτό είχα κάνει κι εγώ παλαιότερα ο λογος που θελω να το απενεργοποησω ειναι το οτι αν και το χρησιμοποιω σπανια(εχω αλλωστε και 2ο κινητο--με καρτα,με τα 60ΜΒ και χρεωση 3Ε),''ξεχνιεμαι'' κατα καποιο τροπο(εννοω οτι δεν λαμβανω υποψην μου οτι οι χρεωσεις ειναι υψηλες) και σημερα που ηρθε ο λογαριασμος,αποφασισα οτι δεν το χρειαζομαι πλεον,ουτε χρειαζεται η cosmote να πλουτισει απο μενα
basi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείται πως γίνεται!Παίρνεις τηλ απ το κινητό σου στο 13838 και μόλις αρχίσει το ηχογραφημένο μήνυμα πατάς την επιλογή 9, τους λες τι θες και στο απενεργοποιούν αμέσως.
nikoskon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν σας απενεργοποιήσουν το Ιντερνετ από την γραμμή σας δεν θα μπορείτε επίσης στέλνετε και να λαμβάνετε MMS. Για αυτό το καλύτερο είναι να απορρυθμίσετε το APN. Αν τους ζορίσετε μπορεί και να σας απενεργοποιήσουν μόνο το Ιντερνετ, διατηρώντας το APN των ΜΜS ώστε να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε MMS.
basi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δε χρειαζεται ζόρισμα. Τους λες οτι θες να κρατήσεις τις ρυθμίσεις για τα ΜΜS και στο κάνουν. Εξυπηρέτηση πελατών είναι...
alexisgt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέσω της εξυπηρέτησης πελατών, έχω απενοργοποιήσει την πρόσβαση στο internet. Με τα mms δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν και δεν τους είχα αναφέρει κάτι... Διευκρίνησε το τους όμως, μη βρεθείς προ εκπλήξεως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.