Προς το περιεχόμενο

Μητρικη για upgrade...προτασεις?

Anaisthitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον.....θελω να παρω νεα μητρικη AM2+/AM3 στα 80 ευρω περιπου αντε 10 κατω 10 πανω

εχωντας υπ`οψην οτι περνει ddr3 ram και αν λεω ΑΝ γινεται να ειναι ενα μαυρο η κοκκινο χρωματακι....

thanks...

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται;

Τι άλλες απαιτήσεις έχεις από μια μητρική;

το συστημα ειναι υπο upgrade αν μου επιτρεπεις αν το 8εσω ετσι εχω αλαξει κουτι εβαλα μια gts450 και αυτο το μηνα θα παρω και ενα coogar 600w.....οποτε σκοπευω να παρω μιτρικη για να παρω και ram και ισως ενα επεξεργαστη

οσο αφορα τις απαιτησεις απλος να ειναι ποιοτητος σαν msi gygabite...ειτε κατι αλλο αν μου διαφευγει

asrock? kalh?

Α! και ξεχασα ram θα βαλω 1600hz dual

Δημοσ.

με τις asus ειμαι λιγο επιφυλακτικος καθος εχω ακουσει οτι καιγονται ευκολα...ισχυει?

Κατηγορηματικά όχι. Asus και Gigabyte είναι ότι καλύτερο...

Δημοσ.

Η ASRock είναι θυγατρική της Asus και προσιτά πιο οικονομική. Εγώ είμαι υπέρ της EVGA και όχι υπέρ της Gigabyte αλλά όπως αναφέρει ο φίλος "phanispal" είναι καθαρά που αν θα πέσεις σε ελαττωματικό προιον....

Δημοσ.

φυσικα συμφωνω με ολα τα παραπανω, εχει ομως κανεις καποια συγκεκριμενη κατα νου να μου δωσει κανα link?

Εγώ είμαι υπέρ της EVGA

και +1 για evga απο εμενα :D αλλα δεν βρησκω παραμονο στο εξωτερικο

Δημοσ.

φυσικα συμφωνω με ολα τα παραπανω, εχει ομως κανεις καποια συγκεκριμενη κατα νου να μου δωσει κανα link?

και +1 για evga απο εμενα :D αλλα δεν βρησκω παραμονο στο εξωτερικο

Ναι, μην νομίζεις και εγω απο το εξωτερικό την πήρα (την ίδια την EVGA)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...