gtroza Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 το πρόγραμμα που υπέδειξε ο twiner υπάρχει σε διάφορα livecd που περιέχουν προγράμματα, διάγνωσηςπροβλημάτων, διάσωσης αρχείων, διόρθωσης καταστάσεων και άλλα παρόμοια ένα απ' αυτά τα live cd που περιεχει το photorec - testdisk, είναι και το parted magic δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται αλλά σίγουρα θα χρειάζεσαι ένα άλλο αποθηκευτικό χώρο όπου θα σώζεις τα "ευρήματα" ίσως κάποιος να έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο και να σου πεί οδηγίες το κατέβασα, για να δώ ψυχραιμία αφού θα ανακάμψει η χώρα όλα γίνονται ! . με πρόλαβε ο "αυστηρός" ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ένα τελευταίο,τον δίσκο όπου και αν τον τοποθετήσω είτε ως δεύτερο σε άλλο επιτραπέζιο υπολογιστή είτε ως εξωτερικό στο laptop δεν τον "βλέπω" μέσα στο ο Υπολογιστής μου απλά υπάρχει στη διαχείριση συσκευών και στη διαχείριση δίσκων αν και μου λέει ενεργός δεν έχει άλλη επιλογή π.χ.αλλαγή γράμματος, παρά διαγραφή.Πως θα τον δώ να κάνω επαναφορά με το testdisk; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ΥΓ στο α2 έχω ερώτημα:Επιχείρησα να εγκαταστήσω και Win.XP αλλά μου αναφέρει ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση μάλλον προϋποθέτει format ή και τετοιο.... τα xp δεν "αναγνωρίζουν" τις εγκαταστάσεις του Linux και ουσιαστικά ζητάνε format αφού δεν σβήστηκε το xubuntu σημαίνει οτι δεν "έγραψαν" κάτι πάνω στο δίσκο . Ένα τελευταίο,τον δίσκο όπου και αν τον τοποθετήσω είτε ως δεύτερο σε άλλο επιτραπέζιο υπολογιστή είτε ως εξωτερικό στο laptop δεν τον "βλέπω" μέσα στο ο Υπολογιστής μου απλά υπάρχει στη διαχείριση συσκευών και στη διαχείριση δίσκων αν και μου λέει ενεργός δεν έχει άλλη επιλογή π.χ.αλλαγή γράμματος, παρά διαγραφή.Πως θα τον δώ να κάνω επαναφορά με το testdisk; τα win xp είναι λειτουργικό με ειδικές ανάγκες(ΛΕΑ) με Linux live cd θα δείς τον δίσκο και άμα έχει μέσα το testdik ή το εγκαταστήσεις θα κάνεις δουλειά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ένα τελευταίο,τον δίσκο όπου και αν τον τοποθετήσω είτε ως δεύτερο σε άλλο επιτραπέζιο υπολογιστή είτε ως εξωτερικό στο laptop δεν τον "βλέπω" μέσα στο ο Υπολογιστής μου απλά υπάρχει στη διαχείριση συσκευών και στη διαχείριση δίσκων αν και μου λέει ενεργός δεν έχει άλλη επιλογή π.χ.αλλαγή γράμματος, παρά διαγραφή.Πως θα τον δώ να κάνω επαναφορά με το testdisk; Δεν τον βλεπεις διοτι τα windows δεν αναγνωριζουν κανενα αλλο file system εκτος της αφεντιας τους.Τωρα ο δισκος σου εχει ext3 η ext4 και οχι ntfs Μεσω του testdisk θα τον δεις. Με προλαβε εκεινος που με απεκαλεσε "αυστηρο!!!" Καλο απογευμα παω να ανοιξω το μαγαζι και να φτυαρισω λεφτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τα win xp είναι λειτουργικό με ειδικές ανάγκες(ΛΕΑ) :lol: :lol: :lol: :lol: θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 βλάσφημε τρίτωνα! αυτός είναι ο "θεός" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από nske, 6 Μαρτίου 2011 - Dups Κρυμμένο από nske, 6 Μαρτίου 2011 - Dups Παιδιά ειναι πολύτιμη η βοήθειά σας αλλα καλό ειναι να προειδοποιείτε τους μη σχετικούς με τα linux για τους κινδύνους να χάσουν δεδομένα η και ολόκληρο το σκληρό τους.Δυστυχώς δεν ειμαι μονο εγώ που την πάτησα ως ασχετος και α νυποψίαστος αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι που ντρέπονται να ομολογήσουν το παθημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε
monoxromos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από nske, 6 Μαρτίου 2011 - Dups Κρυμμένο από nske, 6 Μαρτίου 2011 - Dups Παιδιά ειναι πολύτιμη η βοήθειά σας αλλα καλό ειναι να προειδοποιείτε τους μη σχετικούς με τα linux για τους κινδύνους να χάσουν δεδομένα η και ολόκληρο το σκληρό τους.Δυστυχώς δεν ειμαι μονο εγώ που την πάτησα ως ασχετος και α νυποψίαστος αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι που ντρέπονται να ομολογήσουν το παθημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε
monoxromos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδιά ειναι πολύτιμη η βοήθειά σας αλλα καλό ειναι να προειδοποιείτε τους μη σχετικούς με τα linux για τους κινδύνους να χάσουν δεδομένα η και ολόκληρο το σκληρό τους.Δυστυχώς δεν ειμαι μονο εγώ που την πάτησα ως ασχετος και α νυποψίαστος αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι που ντρέπονται να ομολογήσουν το παθημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τους προειδοποιούμε πριν ξεκινησουν να διαβασουν 5 πραματα.Δεν ειναι δυσκολο. Δεν φταιει το linux για το τι κανει ο χρηστης , η αν ο χρηστης δεν εχει ιδεα απο pc γενικοτερα και δεν απευθύνεται και σε αυτη την κατηγορια χρηστων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τους προειδοποιούμε πριν ξεκινησουν να διαβασουν 5 πραματα.Δεν ειναι δυσκολο. Δεν φταιει το linux για το τι κανει ο χρηστης , η αν ο χρηστης δεν εχει ιδεα απο pc γενικοτερα και δεν απευθύνεται και σε αυτη την κατηγορια χρηστων. +1 Όταν λέω εγώ να παραμένουν στα windows και μην ψάχνουν πολλά πολλά, είμαι και κακός από πάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Είσαι σωστός φίλε lexmark τα linux και ειδικά τα xubuntu κρύβουν πολλές παγιδες και αν δεν εισαι εξοικιωμενος θα το πληρώσεις ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Θα ηταν χρησιμο και εποικοδομητικο να μας πεις ποιες παγιδες βρηκες φιλε monoxromos στα linux και ειδικα στα xubuntu !!! Ωστε να αποτρεψεις και αλλους απο το να πεσουν σ αυτες. Διαφορετικα μη το συνεχιζεις... Σημερα και μια γιαγιακα βαζει Linux αμα φοραει τα γυαλια της και διαβασει 5 αραδες. ΑΑ.. και αλλαξε τον τιτλο του θεματος γιατι καμια σχεση με Puppel δεν εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Nαι οντως ποιες ακριβως ειναι οι παγιδες του Xubuntu? Δηλαδη.. οκ , αν ειναι να τα ισοπεδωνουμε ολα..τι να πω.. @monoxromos λες οτι δεν εισαι εξοικιωμενος κλπ κλπ.. και γω θα κανω μια πολυ απλη ερωτηση: Aφου θελησες να δοκιμασεις ενα αλλο λειτουργικο, γιατι δεν φροντισες να ενημερωθεις πριν προβεις σε εγκατασταση , ωστε να αποφευχθουν δυσαρεστες εξελιξεις? Το πρωτο πραμα που κοιταμε , ειναι να δουμε τι ακριβως παιζει με την διαχειρηση των partitions.Aν φοβασαι , δεν καταλαβαινεις οτι διαβαζεις κλπ κλπ και θες να το δοκιμασεις---> VBOX/VMWARE Tα εχουμε πει 198876599 φορες. +1 Όταν λέω εγώ να παραμένουν στα windows και μην ψάχνουν πολλά πολλά, είμαι και κακός από πάνω! Εγω οταν τα ελεγα , μου λεγανε οτι τα παιρνω απτην Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Είσαι σωστός φίλε lexmark τα linux και ειδικά τα xubuntu κρύβουν πολλές παγιδες και αν δεν εισαι εξοικιωμενος θα το πληρώσεις ακριβά. Τίποτα δεν κρύβει παγίδες αν πας διαβασμένος. Όταν τα παιδιά εδώ λένε "αφιερώστε χρόνο να διαβάσετε έναν οδήγο", δεν το λένε για να το ακούνε οι ίδιοι.... Μετά όμως αν σας πουν και κανένα "RTFM" τους παρεξηγείτε και από πάνω και τους λέτε ξερόλες κι ότι δεν θέλουν να βοηθήσουν... @tritonas00 Κι εγώ το άκουσα μια φορά όταν είχα πει ότι σε περίπτωση που δεν το κατέχουν να πάνε να πληρώσουν και κανέναν τεχνικό. Κλέφτες δηλαδή θα γίνουν και αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.