Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Τόσο η Google όσο και το Facebook είναι δύο από τις εταιρείες που εκδήλωσαν κάποια στιγμή ενδιαφέρον για να εξαγοράσουν το Twitter. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο μάλιστα αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν στις υψηλές απαιτήσεις του Twitter, που άγγιζαν έως και τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για ένα ποσό υπερδιπλάσιο σε σχέση με τα 3,7 δις δολάρια με τα οποία εκτιμώταν η αξία της υπηρεσίας μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Η εφημερίδα διευκρινίζει πως οι συνομιλίες δεν πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επίπεδο και φαίνεται πως είχαν περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα, και καμία πλευρά δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα. Επικαλείται πάντως πηγές που αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Twitter εκτιμούν πως η δυναμική της εταιρείας είναι τέτοια που θα μπορούσε να της επιτρέψει να αναπτυχθεί έως και στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Link.png Site: The Wall Street Journal

Δημοσ.

Τόσο η Google όσο και το Facebook είναι δύο από τις εταιρείες που εκδήλωσαν κάποια στιγμή ενδιαφέρον για να εξαγοράσουν το Twitter. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα της Wall Street Journal, το οποίο μάλιστα αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν στις υψηλές απαιτήσεις του Twitter, που άγγιζαν έως και τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επικαλείται πάντως πηγές που αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Twitter εκτιμούν πως η δυναμική της εταιρείας είναι τέτοια που θα μπορούσε να της επιτρέψει να αναπτυχθεί έως και στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Link.png Site: The Wall Street Journal

Καλά Twitter χαλάρωσε λίγο..είδες μεγάλες εταιρίες και το γ...ες λίγο.Δηλαδή το FB πόσο θα κάνει?100 δις και και με ανάπτυξη 5 τρις?

Εγώ πιστεύω αν ρίξει τιν τιμή θα την πάρει η google!

Δημοσ.

μιλώντας για ένα δεύτερο dot-com bubble ...(btw, το twitter δεν είναι ακόμα κερδοφόρο)

Δημοσ.

Το ειχα απoρια.Απο που βγαζει λεφτα το twitter και διαθετει πορους και υπηρεσιες χωρις χρεωση?

Και για να το παω λιγο παραπερα, με ποιον τροπο firefox, opera μπορουν και διατιθενται δωρεαν?

Δημοσ.

κοιτάξτε κι αυτό ... Πωλείται το Twitter

Μόλις ανέβηκε στο cosmo.gr και επικαλείται την ίδια πηγή, χωρίς να παραθέτει link ... αλλά η είδηση είναι τελείως διαφορετική!

Η έγκυρη είδηση είναι του insomnia.gr και φαίνεται με μια ματιά στο link που παραθέτει ο gsarig.

Off topic λοιπόν, απλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός του τι μπορεί να γίνει εάν δεν ελέγχονται οι πηγές μιας είδησης και το αναφέρω σαν παράδειγμα προς αποφυγή!

Δημοσ.

Πολυ συχνο ειναι το φαινομενο που το cosmo δε βαζει links ή πηγες. Εχω επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί τους γι αυτό το λόγο (στο οποιο εχω προσωπικο ενδιαφερον φυσικα οχι γιατι μου ..... :P) αλλα δεν λενε να το σταματησουν σε σημειο που καταντα σπαστικο οταν η είδηση ειναι τροποιποιημενη οπως κάνουν εννοειται ολοι οι δημοσιογραφοι.

Τελος παντων το twitter βγαζει χρηματα απο εδω προς το παρων

http://business.twitter.com/advertise/start

Προσπαθουν να δουν αν το μοντελο αυτό θα τους βοηθήσει αλλιως μαλλον σε διαφημισεις το κοβω και αυτο. Για αρχή δέχονται publishers μονο απο UK και HΠΑ οποτε μην κανετε χαρες :P

Δημοσ.

αν το πάρει το facebook τι θα το κάνει? συγχώνευση?

καλύτερα όμως να μείνει μακρυά από την γοογλε.

Αυτή η εταιρία αναπτύσσεται παντού...

Βέβαια καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά ας μην το ελέγχει και αυτό η ίδια εταιρεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...