Προς το περιεχόμενο

γενικη αναβαθμηση σε επεξεργαστη μνημες και μητρικη

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, με την βοιθεια απ τα παιδια του insomnia. αλλα επιδι δεν μου αρεσει να τον ζοριζω τον υπολογιστη τον δουλευω σε στοκ ρολογια. τον δουλεψα για 2 μερες μεχρι τα 3,4. αλλα φοβιθικα και εβαλα εργοστασιακες ριθμισεις στο bios.

σιγα το ζορισμα ρε φιλε...

αυτοι οι επεξεργαστες ειναι φτιαγμενοι για να κλοκαρονται

ΤΕΛΟΣ

:lol: :lol: :lol:

να εχεις τον q9550 και να μην τον κλοκαρεις ειναι αμαρτια απο τον θεο

ακομη και τωρα ειναι παρα πολυ καλος επεξεργαστης

Δημοσ.

σιγα το ζορισμα ρε φιλε...

αυτοι οι επεξεργαστες ειναι φτιαγμενοι για να κλοκαρονται

ΤΕΛΟΣ

:lol: :lol: :lol:

να εχεις τον q9550 και να μην τον κλοκαρεις ειναι αμαρτια απο τον θεο

ακομη και τωρα ειναι παρα πολυ καλος επεξεργαστης

καλος ειναι, δε λεω! αλλα το καθε review που εχω διαβασει εχει τα δικα του αποτελεσματα.

ακομα και το everest που εχω. καθε εκδωση εχει τα δικα της αποτελεσματα. ακομα και στο καινουριο aida64, και στιν εκδωση 1,20 και στην 1,50 που το εχω βαλει να κανει τα bencmarks βγαζει τελειως διαφορετικα αποτελεσματα.

η μια εκδωση πχ μου λεει οτι στο Χ τεστ ειναι καλιτερος πχ απ τον 1055Τ και στην αλλη εκδωση μου βγαζει οτι ο 1055Τ ειναι καλητερος απ τον δικο μου. και μαλιστα στο ιδιο τεστ!!!

Δημοσ.

επιδι οπως ειπεσ και συ πολοι θα ηθελαν να εχουν σαν και το δικο μου σκευτικα να τα δωσω τωρα που εχουν περαση.

θα παιξω και παιχνιδια αλλα οχι τωρα. δεν εχω ελευθερο χρονο.

αν ειναι να τα δώσεις δώστα τώρα γιατί μετα ούτε τα μισα δεν θα σου δίνουν για αγορά συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά οτι έχεις καλό συστηματάκι!!αν δεν βιαζεσαι παντως κράτα το!για τι δουλεια που το θέλεις μια χαρά ειναι!αλλιως δοκίμασε να το πουλήσεις!!θα σου έλεγα επισης πριν το πουλήσεις να τον δοκιμασεις ένα overclocking και ίσως αλλάξεις γνώμη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...