aliv3soul Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Στο taskbar είναι κάποια εικονίδια, από αυτά που είναι pinned, που αν τα ανοίξεις δεν ανοίγει καινούριο, ίδιο εικονίδιο παραδίπλα, και είναι άλλα που αν τα ανοίξεις εμφανίζει καινούριο εικονίδιο. πχ το μσν κρατάει τα παράθυρα του στη θέση που είναι pinned ενώ το safari κάνει νέο εικονίδιο. Γίνεται να ανοίγουν όλα οπως το μσν, ας πούμε?
Dissector Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Όταν λες ότι το safari ανοίγει νέο εικονίδιο, εννοείς ότι έχεις 2 παράθυρα για το ίδιο πρόγραμμα όπως στην παρακάτω εικόνα; Αν ναι, τότε πρέπει να αλλάξεις compatibility δεξί κλικ στο pinned εικονίδιο safari δεξί κλικ στο πρόγραμμα safari properties καρτέλα compatibility επίλεξε Windows Vista (Service Pack 2)
aliv3soul Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. λοιπόν, κοίταξε στην εικόνα, δείχνω τα pinned που έχω. Το 2ο εικονίδιο σαφάρι υπάρχει γιατί έχω ανοίξει τον browser. Το ίδιο και για τα itunes. Αν ανοίξω όμως msn δεν το κάνει αυτό, κάνει ότι ο i explorer σε σένα στην εικόνα που έβαλες. Ε, θα ήθελα αν γίνεται να το κάνω για όλα αυτό.
3leven Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εγω τα εκανα ετσι: Aν σε βολευει ετσι απλα κανε δεξι κλικ στη taskbar μετα Properties>Taskbar>Taskbar Buttons>Never Combine και εισαι τζετ
aliv3soul Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Χμμ.. Η αλήθεια είναι, προτιμώ να δείχνει τα εικονίδια μόνο, χωρίς γράμματα..
aliv3soul Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ρίξε μια ματιά σ αυτό μπας και βοηθάει. Σ' ευχαριστώ, δούλεψε !
Dissector Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά. λοιπόν, κοίταξε στην εικόνα, δείχνω τα pinned που έχω. Το 2ο εικονίδιο σαφάρι υπάρχει γιατί έχω ανοίξει τον browser. Το ίδιο και για τα itunes. Αν ανοίξω όμως msn δεν το κάνει αυτό, κάνει ότι ο i explorer σε σένα στην εικόνα που έβαλες. Ε, θα ήθελα αν γίνεται να το κάνω για όλα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Θα το ψάξω πάντως. Αν βρεις λύση και δεν έχω postάρει ακόμα, κάνε ένα post
aliv3soul Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Με το λινκ που πρότεινε ο antonl, μια χαρά δούλεψε, δεν είδες το ποστ? Το θέμα μάλλον ήταν ότι έκανα pin λάθος εικονίδια. Ενώ είχα ανοιχτό λοιπόν το safari, του κάνω πιν (του νέου εικονιδίου), κάνω unpin το εικονίδιο του safari που είχα μέχρι τώρα pinned και το βγάζω από το taskbar. Το νέο εικονίδιο κάνει μια χαρά αυτο που ήθελα Είναι λίγο μπέρδεμα η περιγραφή, ελπίζω να είναι κατανοητή
Dissector Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Με το λινκ που πρότεινε ο antonl, μια χαρά δούλεψε, δεν είδες το ποστ? Το θέμα μάλλον ήταν ότι έκανα pin λάθος εικονίδια. Ενώ είχα ανοιχτό λοιπόν το safari, του κάνω πιν (του νέου εικονιδίου), κάνω unpin το εικονίδιο του safari που είχα μέχρι τώρα pinned και το βγάζω από το taskbar. Το νέο εικονίδιο κάνει μια χαρά αυτο που ήθελα Είναι λίγο μπέρδεμα η περιγραφή, ελπίζω να είναι κατανοητή Δεν είχα κάνει refresh στη σελίδα όταν απάντησα Ναι, κατάλαβα. (Υ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.