Προς το περιεχόμενο

Προβλημα(?) μετα απο ΟC σε core 2 duo e6600

xaikman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον προσφατα εκανα OC στον επεξεργαστη μου. Τον εχω στα 3.1 (απο 2.4) χωρις να πειραξω ρευμα. Τον περασα κανονικα απο το τεστ του prime95 χωρις κανενα προβλημα. Ο υπολογιστης δεν κολλαει καθολου ουτε εχει κρασαρει οσο ειναι αναμενος. Το προβλημα μου ειναι πως μερικες φορες, οταν ειναι κλειστος και παω να τον αναψω δεν ξεκιναει και μετα απο 1-2 restart αναβει αλλα οι ρυθμισεις του bios εχουν επανελθει στα 2.4GHz. Αυτο δεν συμβαινει ομως παντα, μερικες φορες ξεκιναει χωρις κανενα προβλημα. Μηπως ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο? Ή μηπως απλα πρεπει να τον κατεβασω λιγο απο τα 3.1? Ημητρικη μου ειναι gigabyte GA 965 S3. Ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, εχω fsb 345 (x9 multiplier). To multiplier της μνημης το εχω x2 οποτε ειναι στα 690. (εχω 2x2GB DDR2 στα 800). Δεν εχω πειραξει καθολου ρευματα. Αλλες λεπτομεριες δεν θυμαμαι γιατι ειμαι στη δουλεια :devil:

οκ, αλλα αν ηταν αυτο το προβλημα πιστευω δεν θα δουλευε καθολου, ιδιαιτερα οταν ζοριζοταν. Τωρα οταν ξεκιναει πανε ολα καλα και με ζορισμα 1 ωρα στο prime95 χωρις προβλημα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...