Προς το περιεχόμενο

Geforce GTX 560 SLI η GTX 570 ??

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Δυστηχώς η gtx 295 χτες βράδυ μου άφησε χρόνους οπότε πλέον ψάχνουμε για καινούργια καρτούλα.Αρχικά ειχα καταλήξει να αγοράσω την gtx 570 αλλα στα διάφορα reviews βλέπω οτι οι καινούργιες gtx 560 σε sli mode στις περισότερες περιπτώσεις παίζουν ακόμη καλύτερα και απο την gtx 580,οπότε τώρα σκέφτομαι για αυτήν την λύση των 2 gtx 560.

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας πάνω σε αυτο η αν έχετε και προσώπικη εμπείρια πανω σε αυτο το setup και την 570.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

560 sli είναι πολύ δυνατό, το θέμα είναι ότι φτάνεις σε κόστος την 580....

η 570 συγκρίνεται με το 460 sli σε χρήματα αλλά είναι το ίδιο σε επιδόσεις οπότε δεν συμφέρει.

οπότε πάρε την πιο φτηνή 570 που θα βρείς, και ίσως αργότερα διπλασιάζεις.

εγώ που στα λέω αυτά έχω crossfire 6850 που περνάει την 580 και την 5970, αλλά το κόστος ήταν 337 ευρώπουλα, όμως από ότι κατάλαβα είσαι nvidiakias.... οπότε 570 δαγκωτό

Δημοσ.

+1 για μια gtx570

κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να ψαχνομαστε εξ'αρχης για διπλες καρτες πχ gtx560 sli

παιρνεις μια και αν στο μελλον δεν σε καλυπτει η την βρεις καπου φθηνη βαζεις αλλη μια και εισαι αρχοντας :-)

Δημοσ.

Παίρνεις την πιο φθηνή λύση δηλαδή την 570.Στο κάτω κάτω αυτή τη στιγμή μόνο το metro 2033 θα στρεσσάρει την κάρτα και αυτό ως γνωστόν ωφελείται από την υψηλή vram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...