kingsmen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας και καλως σας βρηκα, εχω το εξης προβλημα εδω και λιγες μερες: ξαφνικα εχασα την on board καρτα ηχου της asus a8n sli premium. δεν την βλεπουν καθολου τα windows. κατεβασα drivers απο την realtek, απο την asus μεχρι και φορματ εκανα. αλλα τιποτα. αγορασα τοτε αυτη την pci καρτα http://www.speedlink.com/?p=2&cat=17&pid=21068&paus=1 ομως δεν την αναγνωρισαν τα windows. προσπαθωντας να περασω το driver της απο το συνοδευτικο cd μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω εγκαταστησει την καρτα πατωντας ok ξικιναει η εγκατασταση του driver αλλα λεει οτι δεν εχω c-media chip και η εγκατασταση σταματαει εκει. κατεβασα ενα driver απο το site της speedlink χωρις λυση. επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν να την αλλαξω μηπως ειναι κατεστραμενη. πραγματι την αλλαξα αλλα μια απο τα ιδια. τι μπορει να συμβαινει? παιζει ρολο η μητρικη που εχει on board realtek ac 97? την εχω απενεργοποιησει βεβαια μεσα απο το bios και εχω απεγκαταστησει το σχετικο driver. μηπως επεσα στην περιπτωση και η δευτερη να ειναι σκαρτη? εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων.
kingsmen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; αρχικα ηταν σε win xp μετα σε win vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.