trelofanis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια μολις πηρα στην κατοχη μου την παρακατω οθονη.... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0546842&catid=030100 Την πρωτη μερα την ειχα συνδεδεμενη με το pc με καλωδιο vga.... Tοτε λοιπον αν πηγαινα στο setup της οθονης μπορουσα να πειραξω πολλα πραγματα οπως contrast.brightness,κτλ κτλ..... Επειδη ομως εχει και εξοδο dvi-d χθες πηρα ενα καλωδιο και πλεον ειναι συνδεδεμενη με το pc με dvi... Μολις ομως τη συνεδεσα με dvi,στο menu της οθονης που γινεται το setup,εχουν απενεργοποιηθει ολες οι επιλογες color,contrast κτλ(στην ουσια δλδ δε μπορεις να πειραξεις τιποτα) και η μονη προσπελασιμη επιλογη ειναι τα options οπου και μεσα εκει δε γινονται ουσιαστικα αλλαγες..... Αυτο ειναι φυσιολογικο οταν συνδειες dvi???? πρακτικα εκεινο π θελω μονο να αλλαξω ειναι η επιλογη που πας την εικονα δεξια-αριστερα,πανω-κατω ωστε να μην αφηνονται περιθωρια στις ακρες....και πλεον δε μπορω....γιατι εχω κατι περιθωρια ελαχιστα στις ακρες γιαυτο....
TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αφηνονται περιθωρια στις ακρες....και πλεον δε μπορω....γιατι εχω κατι περιθωρια ελαχιστα στις ακρες γιαυτο.... Μπορείς πάντα να το κάνεις και μέσα από το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών σου αυτό,και άλλα πολλά.
trelofanis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 σου λεω φιλε δε γινεται....οταν παταω menu στην οθονη οι περισσοτερες επιλογες(contrast,color) κτλ δεν ειναι προσβασιμες..... δε με ενδιαφερει να πειραξω την καρτα γραφικων!
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που ψάχνεις μάλλον είναι η επιλογή για overscan, την οποία θα βρεις στον οδηγό της κάρτας γραφικών σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.