Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα αν εγω ήρθα σπίτι και θέλω να ελένξω μόνο τα ε-mail μου γιατι να χριεασεί να φορτώσώ όλα τα προγραμματά εκκίνησης.Στο άμεσο μέλλον πρέπει να γίνουν κινήσεις όστε να κάνουμε και οικονομία ρεύματος!

Πλέον αυτή τη δουλειά την κάνουν τα κινητά τηλέφωνα... Ούτε φόρτωμα λειτουργικού ούτε τίποτα.

Για μένα είναι σαν να λένε, κοιτάξτε να δείτε, επειδή είμαστε εντελώς ανίκανοι να αξιοποιήσουμε το ήδη παράλογο σε απαιτήσεις hardware που ζητάμε, βολευτείτε με μισές λύσεις.

Το μόνο χρήσιμο σε αυτήν την ιστορία θα ήταν το game mode, αλλά βάζω στοίχημα ότι το πολύ να βλέπαμε καμιά αύξηση 3-4 fps... Κλασσική Microsoft. (Αν και θα με σύμφερε να βγω ψεύτης ;))

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ΟΥΑΟΥ , φοβερό innovation !!! Δηλαδη θα το ανοιγεις να δεις μια ταινια και όταν

θέλεις να τσεκάρεις και κάτι άλλο , θα κάνεις πάλι reboot...

πάλι καλά που διάβασες προσεκτικά την είδηση :rolleyes:

Δημοσ.

Αν εχει ξεχωριστη κατηγορια gaming ειναι κατι που δν θα χαλασει καθολου τους gamers :)

Αν και δεν πολυπαίζω, θα ήταν καλή επιλογή για τους gamers, να φορτώνουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα...

Δημοσ.

Αυτά έιναι... Πολύ χαίρομαι!!!!

Περισσότερα features --> Περισσότερος κώδικας --> Περισσότερες πιθανότητες για overflows --> Περισσότερα vulnerabilities για να exploitάρουμε!!

Με την καλή έννοια πάντα (white-hat) :devil: :devil:

Δημοσ.

ναι αυτο το εχει και η μητρηκη μου, (asus express gate λεγετε) και φορτονει αμεσως μετα το bios.

ωραια πατεντα παντος και αυτη.

http://www.youtube.com/watch?v=w41vS3UcZdk

Aυτό είναι διαφορετικό.

Στην ουσία είναι ένα ξεχωριστό μικρό λειτουργικό (linuxoειδές) που βρίσκεται αποθηκευμένο σε ένα chip στην μητρική σου και λόγο κατασκευής φορτώνει σε χρόνο dt.

Διαθέτει συγκεκριμένα features και εκτελεί μόνο αυτά. (π.χ. εφαρμογές ίντερνετ)

Δημοσ.

Αυτά έιναι... Πολύ χαίρομαι!!!!

Περισσότερα features --> Περισσότερος κώδικας --> Περισσότερες πιθανότητες για overflows --> Περισσότερα vulnerabilities για να exploitάρουμε!!

Με την καλή έννοια πάντα (white-hat) :devil: :devil:

Καθένας κρατάει αυτό που τον ενδιαφέρει. :X

Δημοσ.

+1 για το game mode θα ήταν πολύ πρακτικό γιατί τα παιχνίδια θα έτρεχαν χωρίς ίχνος lag και το multiplayer θα ήταν πιο γρήγορο...

Εντάξει, χαλάρωσε... Gaming mode θα λέγεται, όχι miracle mode...

Και ρωτώ...

έστω ότι είμαι σε gaming mode.

Θα μπορώ να κάνω alt + tab και να σερφάρω όποτε θέλω...?

Δημοσ.

αν εχει ειδικο boot μονο για games και browsing ισως να μου φανει χρησιμο

Totally agree. Τα μόνα που θα έκρινα χρήσιμα και εγώ. (αν και δόξα το Θεό, και τα Games μου και το browsing μου είναι lighning fast.. ούτε κλείνω EVER το PC..)

Δημοσ.

ενταξει...η ιδεα δεν ειναι καινουρια...υπαρχουν open source διανομες που το κανουν ηδη. Και δουλευουν και με windows σαν dual boot. Αυτο που μαλλον θα πατενταρει η Μσ θα ειναι κατι στην αρχιτεκτονικη του λειτουργικου...δλδ μαλλον θα ειναι οντως κατι. Εγω λινουξ χρησιμοποιω, αλλα ας μην βιαζομαστε να κραξουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...