hyperspaced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ΟΥΑΟΥ , φοβερό innovation !!! Δηλαδη θα το ανοιγεις να δεις μια ταινια και όταν θέλεις να τσεκάρεις και κάτι άλλο , θα κάνεις πάλι reboot... Έτσι ακριβώς! Όλοι αντι-microsoftικοί... Κακιά microsoft! Κοίτα, δε χρειάζεται να βάλεις 8 αν δε σε βολέυει. Ούτε καν 7. Ούτε καν ΧΡ. Βάλε linux. Να μην παραπονιέσαι ΕΣΥ και να μη χρειαζόμαστε να σ'ακούμε ΕΜΕΙΣ.
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν εχει ξεχωριστη κατηγορια gaming ειναι κατι που δν θα χαλασει καθολου τους gamers
Nikosgiann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Φανταζομαι πως αυτη η λειτουργια θα δουλευει ως εξης: πχ στο media center boot: 1.φορτωνει τον media center,και εσυ βαζεις να δεις την ταινια σου. 2.αμεσως μετα την φορτωση του,φορτωνεται παραλληλα και ολο το λειτουργικο συστημα δεν νομιζω πως θα κανει reboot,για τις υπολοιπες λειτουργιες,ειναι χαζο αυτο
Haros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 η αληθεια ειναι οτι ενα game only mode θα ηταν εξυπνο μια και θα ελευθερωνε αρκετους πορους απο αχρηστα services και μνημη. +1 game mode θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο.
JohnXarxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ότι κάνει και το chrome OS, που λειτουργεί μόνο με ίντερνετ απλά εκεί δεν έχεις πολλές επιλογές
oldnew Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Να το δούμε και να το κρίνουμε στην πράξη. Για εμένα παντως η λύση ειναι να φτηνινουν οι ssd και να τους αξιοποιήσει καλυτερα στο boot το λειτουργικο. Αυτόματη αδρανόποιηση, εξαφάνιση bios κλπ ώστε να φορτώνει το λειτουργικο σε 7-10 δευτερόλεπτα και να σχολαει η ιστορία.
tailas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 καλο και εξυπνο... υπαρχουν ανθρωποι που θα ηθελαν να ο υπολογιστης να ειναι ποιο ευχρηστος και απλος, γιατι κακα τα ψεματα ακομη και σημερα για πολυ κοσμο ειναι αρκετα δυσχρηστος! το οτι σε αρκετους απο εμας μπορει να μην φαινετε χρησιμο δεν το κανει αυτοματα και αχρηστο... Είμαι και έγς αυτης της άποψης...Ακόμα αν εγω ήρθα σπίτι και θέλω να ελένξω μόνο τα ε-mail μου γιατι να χριεασεί να φορτώσώ όλα τα προγραμματά εκκίνησης.Στο άμεσο μέλλον πρέπει να γίνουν κινήσεις όστε να κάνουμε και οικονομία ρεύματος!
cmak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καταπληκτική για άλλη μία φορά η Microsoft. Αντί να προσπαθήσει να φτιάξει από την αρχή ένα λειτουργικό ελαφρύ σύστημα, θα το κάνει όσο πιο βαρύ γίνεται απλά θα φορτώνεις μόνο ότι χρειάζεσαι, μετά θα ανακαλύπτεις ότι χρειάζεσαι και κάτι άλλο και βούρ στο restart Και όπως έλεγε και ο Οβελίξ " είναι τρελοί αυτοί της Microsoft"
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 την registry να ξεφορτωθουν μπας και γλιτωσουμε τα format και ολα τα αλλα στα @@ μας
TwitterLover Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι μονο που αμα κάποιος έχει φορτωμένη όλη την μουσική του στο iTunes, θα πρέπει να ανοίξει όλο το σύστημα Γιατι σιγά μην σε αφήσει η Micro$oft με τα iTunes... Με πιάνεται;
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέτε βρε γατάκια που είναι χρήσιμο... Microsoft είναι αυτή, μόνο άσχημα και χαζά πράγματα κάνει. Αν το έκανε η apple θα είχαμε επιδημία ονείρωξης τώρα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
takos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι που δεν έχουν σκεφτεί είναι να απαλλάξουν το δίσκο από το να φορτώνει μικρά αρχεία και να είναι πακεταρισμένα-ομαδοποιημένα σε ένα, οι περισσότερου μας έχουμε δει πόσο διαφορά στην ταχύτητα έχει όταν διαβάζουμε η γράφουμε μεγάλα αρχεία, αμέσως μετά να φορτώνετε στην μνήμη ram ώστε να από-συμπιέζεται σε κλάσματα και να περιλαμβάνονται τα αρχεία για την εκκίνηση. Παρομoιο με το ("αδρανοποίηση-hibernate") αλλά σχεδόν τόσο γρήγορο όσο το "stundby". Όλα αυτά εφόσον μιλάμε για το ίδιο hardware που έχει γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού. Η microsoft καλά θα κάνει να ρίξει τον πήχη με της απετησεις σε hardware γιατί το έχει χάσει το παιχνίδι στο τομέα tablet "ARM" based.
tritonas00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 γεια σου ρε alexzzz αθανατε!! :mrgreen: Παντως προεχει ο minwin..εγω αυτον περιμενω πως και πως.
FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 +1 game mode θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο. οτι θες εδω http://www.blackviper.com/
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάλι νέα windows ; Δεν είχαν πει ότι τα 7 θα ήταν τα τελευταία windows και μετά θα έβγαινε κάτι νέο; Νομίζω ότι το είχαμε πει δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα