Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά έχω ακούσει λαλακίες και λαλακίες αλλά αυτό με το το ότι το rapidshare είναι πιο γρήγορο από το hotfile είναι όλα τα λεφτά.

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια φιλε μου.Μάλλον εσύ ζεις στον κόσμο σου και δεν έχεις ιδέα από share host

Δημοσ.

δεν είναι Hotfile ρε, είναι Καυτό Αρχείο...

Πολύ αστείο Thresh, μου θύμισε κάτι "αστεία" κάποιων πάμπλουτων παιδιών εκεί στον ANT1 που λένε κάτι παρόμοια "αστεία" τα βράδια και γελάνε μεταξύ τους. Όπως καταλαβαίνεις δεν ζήτησα την ξερή μετάφραση όλων των όρων ενός site, προϊόντος η υπηρεσίας αλλά την βασική χρήση,πλοήγηση και βοήθεια ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν κατέχουν ξένη γλώσσα να μπορούν να εξυπηρετηθούν, εάν αυτό δεν σας αρέσει η σας κακοφαίνεται, τότες πράγματι η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον με τέτοιους υποσαχάριους νομάδες για κατοίκους σε πλήρη καθεστώς μιας χρεοκοπημένης "δημοκρατίας" και μελλοντικής νοτιοβαλκανικής νεοαποικίας.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι η μετάφραση στο hotfile τους έλειπε, το ότι δεν μπορούν να διαβάσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των sites στο internet δεν τους πειράζει τόσο καιρό...

να πεις ότι υπήρχε παντού μετάφραση στα ελληνικά και έλειπε μόνο στο hotfile να το καταλάβω το παράπονο, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα στο internet who gives a fuck...

Δημοσ.

Αν θεωρείς ότι το καυτό αρχείο δε σε σέβεται ως χρήστη, δεν παίρνεις σβάρνα τα φόρουμ κάνοντας κήρυγμα για άσχετα πράγματα, απλώς του γυρνάς την πλάτη ενημερώνοντας τους για τον λόγο.

Δημοσ.

και πάλι τίποτα δεν θα κάνουν!και το rapidshare που κινηγήσαν τίποτα δέν κάνανε!Και μάλιστα να μην ξεχνάμε οτι δεν ανεβαίνει η αρχική ποιότητα αλλά χαμηλώτερη!!

Δημοσ.

Μεταξύ μας -ε-, πληρώνουν τους χρήστες τους ανάλογα με τα πόσα downloads έχουν τα uploads τους χωρίς να προβληματίζονται για το εκείνοι διαμοιράζουν;;; Έτσι απλά πληρώνουν υποθέτοντας ότι κάποια αρχεία είναι περιζήτητα από όλες τις άκρες του κόσμου και έχουν μερικές χιλιάδες λήψεις το 24ωρο χωρίς αυτά να περιέχουν copyrighted υλικό;;; :rolleyes:

Μεταξύ μας πάντα -ε-.

Αυτό παιδιά δεν είναι ανιδιοτελές file-sharing, είναι αρπαχτή και λαμογιά και καλά κάνουν και τις κυνηγάνε τις εταιρίες γιατί άλλο το να μπορεί να δει κάποιος μία ταινία που έχουμε νόμιμα στον υπολογιστή μας και άλλο το πληρώνω uploaders για να τα παίρνω από τους downloaders ή κάποιοι να αγοράζουν bandwidth και να πουλάνε vip accounts στα site τους.

Δημοσ.

Μετα απο τον νεο κανονα κατα της πειρατειας. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ξενο site με links βρω hotfile ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Δημοσ.

Για κατέβασμα εννοείς?

Αν δεν έχεις premium account megaupload κυρίως και κατα δεύτερο λόγο usershare.net, megashares, fileserve, filesonic.

Με το uploading δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά νομίζω ότι ο κόσμος τελευταία πάει προς filesonic και fileserve μεριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...