Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πέντε παραπάνω studios αναφέρουν ότι το Hotfile, πληρώνει τους χρήστες του να ανεβάζουν στην ιστοσελίδα παράνομο περιεχόμενο με σκοπό το κέρδος. Παράλληλα τονίζεται ότι η ιστοσελίδα δεν καταβάλλει καμία αποζημίωση για το κλεμμένο περιεχόμενο.

Δεν "πληρώνει", απλά επιβραβεύει τους χρήστες του. Λογικό αφού είναι ένας τρόπος να επεκταθεί. Ούτε η πρώτη εταιρεία file hosting που το κάνει είναι ούτε η τελευταία. Τώρα που έχει πάρει τα πάνω του το hotfile αμέσως μηνύσεις...

Fileserve 's coming. B)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πω σε αυτό το σημείο, ότι αρκετές φορές που θέλω να κατεβάσω κάτι πειρατικά από την hotfile, πατάω τον σύνδεσμο και μου λέει ότι έχει διαγραφτεί λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ από τους άλλους συνδέσμους που παίρνω από άλλες υπηρεσίες, υπάρχει πάντα...

WTF?

τι να πω, μπορεί να είναι κι η σύμπτωση, της σύμπτωσης, την σύμπτωση, ω σύμπτωση

Δημοσ.

καλα να παθει το hotfile.. καταρχην ειναι πολυ πιο αργο απ το rapidshare και δευτερον τους ειχα στειλει ενα email και τους ελεγα γιατι δεν βαζουν σαν γλωσσα επιλογης τα ελληνικα?? 15 γλωσσες εχουν περασμενες μεχρι και απο κατι χωρες υποαναπτηκτες που σηγουρα εχουν ουτε τον μισο πλυθησμο στο www και ελληνικα δεν βαζουν.. οποτε -1 για την ταχυτητα και -1 για την προπαγανδα :X :X

Ο όρος ´´υποαναπτυκτεσ´´ δεν είναι ότι καλύτερο. Να χρησειμοποιεις τον όρο ´´αναπτυσομενεσ´´!!!

Δημοσ.

Πάντως το fileserve είναι πιό γρήγορο από το hotfile, και βλέπωντας κάποιος τη μύνηση , ειδικά αν τελειώνει χρονικά η συνδρομή του στο hotfile ίσως πάει προς fileserve μεριά.

Εγώ πλέον δεν κάνω ετήσια συνδρομή.

Μόνο 6μηνη.

Δημοσ.

καλα να παθει το hotfile.. καταρχην ειναι πολυ πιο αργο απ το rapidshare και δευτερον τους ειχα στειλει ενα email και τους ελεγα γιατι δεν βαζουν σαν γλωσσα επιλογης τα ελληνικα?? 15 γλωσσες εχουν περασμενες μεχρι και απο κατι χωρες υποαναπτηκτες που σηγουρα εχουν ουτε τον μισο πλυθησμο στο www και ελληνικα δεν βαζουν.. οποτε -1 για την ταχυτητα και -1 για την προπαγανδα :X :X

εγω παντως με HF κατεβαζω καρφωτά 2.1ΜΒ/s ενω με RS ουτε στον υπνο μου, ασε που limitαρω διαρκως στο RS ενω στο HF δεν παιζει

hotfile και ξερό ψωμί!

Δημοσ.

Ποια είναι η αναπτυγμένη δηλαδή;

Η Ελλάδα;

Δημοσ.

Πόσο καιρό σου πήρε να σκεφτείς τις μπούρδες που έγραψες;;;;

Δημοσ.

καλά έχω ακούσει λαλακίες και λαλακίες αλλά αυτό με το το ότι το rapidshare είναι πιο γρήγορο από το hotfile είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

να πω σε αυτό το σημείο, ότι αρκετές φορές που θέλω να κατεβάσω κάτι πειρατικά από την hotfile, πατάω τον σύνδεσμο και μου λέει ότι έχει διαγραφτεί λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ από τους άλλους συνδέσμους που παίρνω από άλλες υπηρεσίες, υπάρχει πάντα...

WTF?

τι να πω, μπορεί να είναι κι η σύμπτωση, της σύμπτωσης, την σύμπτωση, ω σύμπτωση

Δεν νομίζω να είναι σύμπτωση, συμβαίνει σ 'εμένα και σε αρκετούς ακόμα, που το έχουμε συζητήσει!

Δημοσ.

Επίσης θα ήταν ακόμα πρώτο αν δεν έβαζαν όλους αυτούς τους περιορισμούς στο κατέβασμα και δεν άλλαζαν κάθε Δευτέρα απόγευμα τους βασικούς όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Όχι μόνο αυτό , σε όσους δεν έχουν account είχε σπάσει τα νεύρα με τα μηνύματα προβλήματος λήψης και δοκιμάστε αργότερα και αν θέλετε ντε και καλά τώρα κάντε αναβάθμιση σε rapidpro κλπ κλπ . Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό όπου αρχίσαμε όλοι οι μη έχοντες pro να διαμαρτυρόμαστε στους δημιουργούς αρχείων ζητώντας να τα ανεβάσουν σε άλλους file hosting . Βέβαια τώρα τελευταία βάλανε μυαλό , αλλά

προσωπικά θα κατεβάσω από αυτούς αρχείο μόνο αν δεν υπάρχει σε άλλο file hosting και ξέρω αρκετούς που κάνουν το ίδιο .

Η τιμωρία τους συνεχίζεται μέχρι να τους γίνει καλό μάθημα .

Δημοσ.

Επειδή είχα Pro για χρόνια δεν με επηρέασε τόσο πολύ αυτό, αλλά γενικά αυτές οι αλλαγές και οι περιορισμοί μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Δεν ήταν δυνατόν για να κατεβάσω κάτι να έπρεπε να υπολογίσω πότε έχουν νυχτερινά Happy Hours για να μου χρεώνεται λιγότερο bandwidth, πότε έπρεπε να ανανεώσω τους πόντους κλπ. Το τελειωτικό χτύπημα φυσικά ήταν τα RS links που σβήνονταν πολύ πιο συχνά σε σχέση με άλλους file hosters. Κούνησα μαντήλι και τέλος.

Δημοσ.

πραγματικά πέρα από τη λαμογιά με το paypal

(αν δεν προσέξεις σου βάζει πάγια πληρωμή :P )

δεν ισχύει κάτι για τις ταχύτητες μιας και γω καρφωμένα 2mb/s βλέπω

Δημοσ.

Το ότι δεν απαιτούν μερικοί την επιλογή της Ελληνικής γλώσσας σε μεγάλες υπηρεσίες η δημοφιλή προϊόντα που πληρώνουν δείχνει και πόσο υπανάπτυκτοι αποικιακού τύπου είναι. Μετά βρίζουν την καθυστερημένη στον τομέα της πληροφορικής Ελλάδα καθώς περνάνε Αγγλικά Windows και εφαρμογές στους υπολογιστές φίλων και συγγενών τους γιατί είναι "καλύτερα" από τα "Ελληνικά"...

Δημοσ.

Είναι καλύτερα γιατί μπορείς να γκουγκλάρεις απευθείας τα -αγγλικά- μηνύματα λάθους :P Ενώ αν τα έχεις στα ελληνικά πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου.

Πέρα από την πλάκα όμως, ποιά είναι ακριβώς η χρησιμότητα της ελληνικής γλώσσας στο Hotfile? Για να διαβάζουμε ευκολότερα τα 2-3 μενού και το FAQ που έχει? Θεωρητικά ούτε 2 ώρες δεν θα έπρεπε να τους πάρει το localization.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...