konstantinos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια εχω connx με συνδεση adsl 1024 (τωρα 2048) με router απο τον ΟΤΕ και εχω το εξης προβλημα .Οταν ειμαι στο ιντερνετ και ανοιγω το σηκωνω το τηλεφωνο ή με καλει καποιος στο σπιτι η συνδεση πεφτει και επανερχεται μετα απο καποια λεπτα .Καποιες φορα δε οταν σηκωνω απλα το τηλεφωνο χανεται το ιντερνετ τελειως.Ξερετε μηπως ποιο μπορει να ειναι το προβλημα ?Στο χαρτι της συνδεσης μου γραφει οτι εχω PSTN αλλα απο οτι ειδα αυτο δεν εχει καμια σχεση .Το τηλεφωνο μου ειναι μεσα στο υπνοδωματιο και ο υπολογιστης στο σαλονι .
karmen1983 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις καμία συσκευή τηλεφώνου συνδεδεμένη απευθείας σε πρίζα τοίχου υποθέτω. Τη τηλεφωνική συσκευή θα την συνδέσεις μέσω ενός σπλιτερ που στη μία μεριά θα βάλεις το καλώδιο τηλεφώνου και στην άλλη το καλώδιο του router. Είναι κάτι τέτοιο και η σύνδεση φαίνεται εδώ
konstantinos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αααα thanks ...Ναι τοσο καιρο σε πριζα τοιχου το ειχα .Αλλα θυμαμαι οτι σε καποιες internet γραμμες που ειχαν φιλοι μου το τηλεφωνο ηταν σε κανονικη πριζα και παιζανε ανεξαρτητα με το ιντερνετ ,αλλα μαλλον θα ηταν isdn .
karmen1983 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αααα thanks man...Ναι τοσο καιρο σε πριζα τοιχου το ειχα .Αλλα θυμαμαι οτι σε καποιες internet γραμμες που ειχαν φιλοι μου το τηλεφωνο ηταν σε κανονικη πριζα και παιζανε ανεξαρτητα με το ιντερνετ ,αλλα μαλλον θα ηταν isdn . Ο Χριστός και η Παναγία και πάλι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 φιλτράκια πάντα, βασικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.