Προς το περιεχόμενο

Κερδίστε ένα Slim Playstation 3!!!

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη ή εξύβριση αυτών
Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη ή εξύβριση αυτών

Σιγά ρε. Κομπλεξικοί όλοι σας.Ενα διαγωνισμό έβγαλε το παιδί.

Που έχετε όλοι status και δε μπορείτε να το ρίξετε.

θα πέσετε στα μάτια της κοινωνίας.

Το αν είσαι σοβαρός και έχεις επίπεδο δε φένεται απο τις μαλακίες που κάνεις με φίλους και παιδιά της ηλικίας σου.

Δημοσ.

Eδω στην Ισπανια τους γδυσανε και τους εβαλαν να περιμενουν στο κρυο για να παρουν 2 ρουχα ο καθενας ..

Και δυστυχως βρεθηκαν παρα πολλα "ζωα" να ξεφτυλιστουν ..

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Σιγά ρε. Κομπλεξικοί όλοι σας.Ενα διαγωνισμό έβγαλε το παιδί.

Αν το έκανε το 'παιδί' δεν θα είχα πρόβλημα. Κατάστημα το έκανε.

Δημοσ.

Εγώ τον κάνω τον διαγωνισμό, δεν έχω κάποιο κατάστημα, το ebw.gr μου κάνει δώρο κάθε μήνα από 1 κονσόλα και εγώ αποφασίζω να την κληρώσω ή να τη βγάλω σε διαγωνισμό ενώ κάλιστα θα μπορούσα να τις κρατήσω για την πάρτη μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε τόση χολή μερικοί εδώ μέσα.

Δημοσ.

Διαγράφτηκαν ορισμένα μηνύματα.

Προσέξτε πάρα πολύ μερικοί, με τις προσωπικές επιθέσεις, τους εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και το flaming! Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο Insomnia δεν είναι ανεκτά τέτοια φαινόμενα και όποιος έχει πρόβλημα με αυτό, καλύτερα να παίρνει των ομματιών του από τώρα...

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης
Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης

Διαγράφηκαν μηνύματα και αυτά που θίγουν ομάδες ατόμων με προβλήματα και αναπηρίες μένουν...

Συγχαρητήρια

Δημοσ.

Gherudos, εγώ νόμιζα ότι τον διαγωνισμό την κάνει το EBW και εσύ απλά έκανες post τα news.

Αλήθεια, γιατί σου δίνει 1 κονσόλα κάθε μήνα το EBW?

Δημοσ.

να το γράψω ευγενικά λοιπόν.

Το να τραβίξεις ένα "γελείο" βιντεάκι μεταξύ φίλων και συνομίλικων δεν είναι ξεπεσμός.

Ο σωστός χαρακτήρας και το ήθος φένεται απο άλλες πράξεις.

Gherudos, εγώ νόμιζα ότι τον διαγωνισμό την κάνει το EBW και εσύ απλά έκανες post τα news.

Αλήθεια, γιατί σου δίνει 1 κονσόλα κάθε μήνα το EBW?

για διαφήμηση μήπως?

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Trolling
Κρυμμένο από parsifal, 14 Φεβρουαρίου 2011 - Trolling

Αν τους στέλνεις φωτογραφίες με εσένα και το PS3 σου, θα μας το έλεγες ε?

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης
Κρυμμένο από parsifal, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Δημόσια διατύπωση σχολίων σχετικά με την εφαρμογή των Όρων Χρήσης

Το "flaming" που διαγράφηκε ήταν δικό μου νομίζω και δεν ήταν σε αντίθεση με κανένα κανόνα του forum

Δεν έχω ιδέα ποιος κάνει τον διαγωνισμό οπότε δεν ήταν προσωπικό. Στο πνεύμα όλων των προηγούμενων αρνητικών μηνυμάτων, είπα καλό θα ήταν ο τύπος που τον σκέφτικε να σκεφτεί και μια στείρωση. Γιατί με όλο τον σεβασμό σπατάλησε και την προσφορά του μαγαζιού που θέλει να προβληθεί και το forum του που του χάλασε ένα πολύ καλό εν δυνάμη διαγωνισμό. Όποιος προσβλήθηκε να το πει και θα πω ένα συγνώμη.

Αν πραγματικά ο τύπος που πετάχτηκε σαν μην πω τι και διέγραψε το "υβριστικό" μήνυμα νομίζει πως δεν αρμόζει στο forum, τότε να μην με κουράζει με ηλίθιες παρατηρήσεις και να ρίξει ban, δεν θα κάτσω να ασχολούμαι με τη διάθεση έχει ο κάθε καμένος mod

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Σοβαρά τώρα parsifal θέλεις να λύσουμε το θέμα ή με δουλεύεις ?

Δεν μπορείς να λες γενικά και αόριστα στον τύπο "κοίτα κάποιος σε έβρισε" και μετά να το γυρνάς και καλά στους κανόνες, αυτό προσβάλει εμένα.

Θέλω να ξέρει ο τύπος, που από ότι διάβασα είναι ο gherudos, ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του και σχολίασα καθαρά και μόνο το διαγωνισμό

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 15 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Μόνο επειδή η επίθεση σου ήταν προσωπική

Μου πήρε λίγη ώρα επειδή διάβαζα προσεχτικότατα του "Κανόνες Λειτουργίας":

Δεν παραβίασα κανένα κανόνα του forum γιατί έκανα ένα σχόλιο καθαρά και μόνο πάνω σε μια ενέργεια (τη μορφή του διαγωνισμού), χωρίς να γνωρίζω ή να έχω προηγούμενα κανέναν,

οπότε ΔΕΝ δυσφήμισα προσωπικά κανέναν και ΔΕΝ προσέβαλα προσωπικά κανέναν

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τους κανόνες του forum μπορείς να εφαρμόσεις προσωπική κρίση σαν moderator ΜΟΝΟ στην περίπτωση που κάποια ενέργεια μου υπόκειται σε μη συμμόρφωση με κάποιον κανόνα, ενώ εσύ ξεκίνησες, όπως έδειξα, εντελώς αυθαίρετα

τώρα θα δια γράψεις το μήνυμα και θα κάνεις τον λογαριασμό αυτό ban αλλά μεταξύ μας θα ξέρεις πως σου έδειξα σύμφωνα με τους κανόνες του δικού σου forum ότι

έκανες λάθος !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...