kchoriano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά βοηθήστε με οποιος ξέρει γιατί είμαι σε απόγνωση.Πριν περιπου 3-4 χρόνια είχα αγοράσει πανακριβα μια κάρτα γραφικών την ΜSI NX 8800 GTX στα 768 mb.Την τελευταια εβδομάδα και ειδικότερα τις τελευταίες μέρες εχω τεράστιο προβλημα με την συγκεκριμένη καρτα.Την στιγμη που δουλεύουν όλα μια χαρα ξαφνικα χαλανε τα χρωματα και εμφανιζονται γραμμες στη οθονη σαν να εχω πετροβολισει την οθονη. Ο υπολογιστης μπλοκαρει και εμφανίζεται το εξης μήνυμα <<Kernel mode Driver 185,93 stopped the work>> και κατοπιν κολλανε τα πάντα και εμφανίζεται η μπλε οθονη με τα γραμματα που γραφουν ότι το συστημα επαναφέρθηκε απο ενα σοβαρο σφαλμα κτλ.Δοκίμασα και πέρασα τους τελευταίους drivers αλλα μάταια.Μετα από λιγη ωρα το ξανάκανε.Το περιεργο είναι ότι μπορέι να δουλεύει στην αρχή κανονικά και να το κάνει μετά απο λίγο αλλά από την άλλη μεριά μπορει να το κάνει και απο την αρχη μόλις τον ανοίξω εκει που κάνει τα διαγνωστικα test και εμφανίζεται το λογότυπο της msi.Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να σώσω με κατι την κατάσταση ή να παραγγειλω αυριο την msi geforce gtx 460 hawk που έχω βρει.Κλαίω τα λεφτά ομως γιατί την προηγούμενη κάρτα την είχα πάρει 500 ευρώ και ήταν πραγματικά πολύ καλή.Υπάρχει καμιά λύση σωτηρίας??? Σας ευχαριστώ εκ τον πρωτέρον.
Bandura Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξερω να σου απαντησω, απο θεμα drivers και τετοια... θα σου απαντησει καποιος πιο ψαγμενος σε αυτα. Δοκιμασε να δεις, το ρευμα, αλλαξε της καλωδια να δεις αν συνεχιζει να σου δημιουργει προβλημα. Καθαρισε το ανεμιστηρακι απο τις σκονες, μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια και να σου δημιουργει προβληματα.
kchoriano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξερω να σου απαντησω, απο θεμα drivers και τετοια... θα σου απαντησει καποιος πιο ψαγμενος σε αυτα. Δοκιμασε να δεις, το ρευμα, αλλαξε της καλωδια να δεις αν συνεχιζει να σου δημιουργει προβλημα. Καθαρισε το ανεμιστηρακι απο τις σκονες, μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια και να σου δημιουργει προβληματα. Φίλε μου τα έκανα αυτά.Ολόκληρη σκούπα έβαλα και τα ρούφηξε όλα.Ακόμα και θύρα άλλαξα αλλα μάταια. . .
kchoriano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ολα ειναι φυσιολογικα.Αν κοιτάξετε στο google εχουν αρκετοι το ιδιο προβλημα με μενα.Αυτο με χαροποιει γιατι ισως να μην εχει χαλασει η καρτα.Το θέμα είναι πως το φταχνω.Αν γραψετε την φραση <<kernel mode stopped the work>> εμφανιζεται πολλες φορες το ιδιο προβλημα
The__Blade Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ολα ειναι φυσιολογικα.Αν κοιτάξετε στο google εχουν αρκετοι το ιδιο προβλημα με μενα.Αυτο με χαροποιει γιατι ισως να μην εχει χαλασει η καρτα.Το θέμα είναι πως το φταχνω.Αν γραψετε την φραση <<kernel mode stopped the work>> εμφανιζεται πολλες φορες το ιδιο προβλημα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το πρόβλημα σου μιάζει να είναι Hardware.... στο λέω με βεβαιότητα 99% έχουν περάσει πολλές κάρτες από τα χέρια μου , και μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά της.... σιγά σικά κάποια τσιπάκια χαλάνε ή ξεκολάνε από το pcb οι κάρτες γραφικών είναι τα πιο επιρεπή σε ζημιές κομμάτια του υπολογιστή, δεν είναι να επενδύσεις. τα παλικάρια που σκάνε τα 500αρια το έχουν τρέλα , και τις αλλάζουν 3-4 το χρόνο σαν τα πουκάμισα.... αν παίζεις παιχνιδάκια αλλά χαλαρά μη δίνεις πάνω από 200, και παίρνε κάρτες με εγγύηση 3 χρόνια.... η 460 η 6850 είναι καλές ευκαιρίες και είναι πάνω κάτω 2,5-3 φορές πιο γρήγορες από τη δικιά σου... αν και για την περίπτωσή σου προτείνω κάτι με εγγύηση , μπορείς να δώσεις 50-60 ευρώ και πάρε καμιά μεταχειρισμένη 8800 ή 4850, που είναι το ίδιο με αυτήν που έιχες πάνω κατω, υπάρχουν και ακραίες λύσεις , δες εδώ: http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488.html
EddieObscurant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Απο τη στιγμή που το πρόβλημα εμφανίζεται και πριν μπεις στα windows είναι καθαρά θέμα κάρτας, η οποια πέθανε. Αν είναι μέσα στην εγγύηση - που δεν το νομίζω - την αλλάζεις. Το γεγονός ότι πριν 4-5 χρόνια που την πήρες κόστιζε 500 ευρώ δεν λέει κάτι. Μπορείς πλέον να βρείς ισάξιες/καλύτερες μεταχειρισμένες κάρτες απο 40-50 ευρώ. edit: με πρόλαβαν... ό,τι είπε ο απο πάνω
kchoriano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το πρόβλημα σου μιάζει να είναι Hardware.... στο λέω με βεβαιότητα 99% έχουν περάσει πολλές κάρτες από τα χέρια μου , και μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά της.... σιγά σικά κάποια τσιπάκια χαλάνε ή ξεκολάνε από το pcb οι κάρτες γραφικών είναι τα πιο επιρεπή σε ζημιές κομμάτια του υπολογιστή, δεν είναι να επενδύσεις. τα παλικάρια που σκάνε τα 500αρια το έχουν τρέλα , και τις αλλάζουν 3-4 το χρόνο σαν τα πουκάμισα.... αν παίζεις παιχνιδάκια αλλά χαλαρά μη δίνεις πάνω από 200, και παίρνε κάρτες με εγγύηση 3 χρόνια.... η 460 η 6850 είναι καλές ευκαιρίες και είναι πάνω κάτω 2,5-3 φορές πιο γρήγορες από τη δικιά σου... αν και για την περίπτωσή σου προτείνω κάτι με εγγύηση , μπορείς να δώσεις 50-60 ευρώ και πάρε καμιά μεταχειρισμένη 8800 ή 4850, που είναι το ίδιο με αυτήν που έιχες πάνω κατω, υπάρχουν και ακραίες λύσεις , δες εδώ: http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/karta-ston-fourno-88488.html Σε ευχαριστω πάρα πολύ.Μάλλον θα την βάλω στο φουρνο με τις πατατες αυριο μια και θα εχουμε και μοσχαρακι. . . Αν ζωντανεψει θα σου κανω και το τραπεζι.Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ.Τελικα δεν βλέπω να τα γλιτώνω τα 200 ευρώ για αγορα κάρτας
kchoriano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά το λεω και δεν το πιστευω.Την εβαλα στο φουρνο για 8 λεπτα στους 200 βαθμους και τωρα ανοιξε κανονικα με κανονικά χρωματα.Μένει να δουμε αν θα αντεξει τωρα ή αν θα γυρίσει στα ίδια.
lexmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωνέ μας για την πορεία της κάρτας σου. Το τρικ του φούρνου είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω κι εγώ για να επιβεβαιώσω!
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σε κάποιους όντως πιάνει, σε άλλου όμως όχι :/ Πάντως μετά από 4 χρόνια νομίζω έχεις κάνει απόσβεση τα 500€, οπότε no reason for tears
The__Blade Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά το λεω και δεν το πιστευω.Την εβαλα στο φουρνο για 8 λεπτα στους 200 βαθμους και τωρα ανοιξε κανονικα με κανονικά χρωματα.Μένει να δουμε αν θα αντεξει τωρα ή αν θα γυρίσει στα ίδια. Συγχαριτήρια! πιστεύω θα αντέξει, ίσως 1 χρόνο ίσως και περισσότερο.
kchoriano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Παιδία ολα βαίνουν μια χαρά.Ο υπολογιστής ειναι ανοιχτος από το πρωι και δεν έχει κλεισει καθόλου.Η καρτα δουλευει μια χαρα και βαραει θερμοκρασιες παιζοντας pro εως 84 βαθμους κελσιου το ανωτερο.Σήμερα στις 9 το πρωι της έκανα και μια τελευταια εγχειρηση ανευ φουρνου.Την ξαναανοιξα και έβαλα πάστα στον επεξεργαστή καθως την παλια την χαλασα όταν την έβγαλα για να την βάλω στο φουρνο για γευμα.Η πλάκα ειναι οτι χτες το βραδυ ξυπναει η μανα μου και βλεπει τον φουρνο αναμένο και μου λεει τι κάνεις παιδακι μου χαραματα και της λεω δεν ξέρω αν μου έχει πετύχει στο αλάτι και βγάζω απο μέσα την κάρτα και την αφήνω κάγκελο.Να τονίσω ότι την έβαλα και ακουμπούσε σε 3 μπάλες αλουμινόχρτου και δεν έπαθαν το παραμικρό ούτε τα αυτοκόλλητα που είχε απο κάτω.Μακάρι να κρατήσει για πολύ γιατί ειδικά τωρα δεν ήμουν για έξοδα γιατί τον επόμενο μήνα θα αγοράσω ενα κουταβακι labrador και χαρηκα πολυ που το πέτυχα.Ας ειναι καλά ο φίλος που μου το πε.Παρόλο που μου φάνηκε αστείο δεν είχα να χάσω τίποτα καθότι στα σκουπίδια θα κατέληγε έτσι και αλλιως.Φοβαμαι επειδη μου αρεσε μην βάζω οτιδήποτε στο φουρνο τωρα που πηρα το κολαι
graff Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 hello ,παιδια εχο παρει μια tv της lg 23' και την συνεδεσα με το λαπτοπ (hdmi). Πολυ καλη, για games κτλπ αλλα μαλλον κατι φταιει πιστευω οτι η καρτα γραφικων του λαπτοπ (ΑΤΙ radeon HD 4570)δεν μπορει να σηκωσει μαζι την tv και την οθονη του... Εσεις τι λετε? Σασ εχει ξανασημβει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.