kostas/88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας έχω αγοράσει τα ηχιά logitech z-5500 και θέλω να τα συνδυάσω με μια πολύ καλή κάρτα ήχου, ποιος θα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός με αυτά τα ηχιά; (δεν με ενδιαφερέει το κόστος)
ababapanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον ηχο δεν νομιζω να καταλάβεις διαφορα απο ολες τις καρτες ηχου που ειναι ενσωματωμένες στις μητρικές, ειναι αρκετα καλες ολες
orlox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Θα δεις τεράστια διαφορα με μια καρτουλα ήχου. Εγω έχω την titanium αλλα πιστευω οτι οτιδήποτε ειναι καλύτερο απο τις ελεινές on board. Και σε αλλο PC με την Xtreme gamer ακουγα πολύ μεγάλη διαφορά. Αν εχεις τετοια ηχεία μια επένδυση σε μια καλή καρτα ήχου θα σε ευχαριστήσει πολύ. Αυτο στο λεω εχοντας δοκιμάσει πολλά ηχεία και καρτες onboard και μή
Panostheone Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω τα ηχεία με την on board ( οπτική ina ) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
tarantules Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν τα συνδέσεις μέσω οπτικής ίνας δεν πρόκειται να καταλάβεις καμία διαφορά είτε σε on-board κάρτα είτε αν αγοράσεις ξεχωριστή κάρτα μιας και ο ήχος και στις 2 περιπτώσεις φεύγει ψηφιακός και ανεπεξέργαστος και πάει στον decoder του Ζ5500. Αν όμως τα συνδέσεις αναλογικά τότε επιβάλεται να πάρεις μια καλή κάρτα ήχου και να αποφύγεις να τα συνδέσεις στην on-board της μητρικής σου.
prigipa_m Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή πολύ σύντομα θα μαι στην θέση του παιδιού που ξεκίνησε το θέμα εγώ προσωπικά έχω καταλήξει στην παρακάτω κάρτα.... http://www.skroutz.gr/s/60512/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Titanium-Fatal1ty-Pro-Series.html
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί την Creative Fatality και όχι την Xonar D2?
prigipa_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί την Creative Fatality και όχι την Xonar D2? Αν και βλέπω επιχρυσωμένες υποδοχές στην Asus θα προτιμήσω την Creative....
John-lamia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας έχω αγοράσει τα ηχιά logitech z-5500 και θέλω να τα συνδυάσω με μια πολύ καλή κάρτα ήχου, ποιος θα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός με αυτά τα ηχιά; (δεν με ενδιαφερέει το κόστος) εχω αυτα τα ηχια μαζι με την ASUS XONAR D2X/XDT/A. και ειμαι απολιτα ευχαριστιμενος. τα εχω δοκιμασει και με την on board στον υπολογιστη μου με οπτικη ινα και δεν εχω δει διαφορα. για μενα μην παρεις καρτα ηχου γιατι απλα θα πεταξεις χριματα. γιατι οταν δουλευεις την οπτικη εξοδο απο οποια καρτα ηχου και αν εχεις δεν γινεται καμια επεξεργασια. φευγει κατευθειαν ο ηχος οπως ειναι και επεξεργαζεται στο πανελ των Ζ5500. μονο αν σινδεσεις τα ηχια σου με αναλογικη εξοδο θες καλη καρτα ηχου. αλλα δεν στο σινιστω καθολου. η οπτικη ινα ειναι οτι καλητερο υπαρχει για την δουλεια που την θες, (και οχι μονο). ΥΓ τωρα αν θες σονει και καλα να παρεις καρτα ηχου σου συνιστω την asus xonar d2x/xdt/a. ειναι κλασης ανωτερη απο οποια διποτε creative υπαρχει. ειχα την creative x-fi, καλη καρτα αλλα ολα τα εκανε μεσο προγραματων και drivers. ενω η asus ειναι καθαρα καρτα HW. εχει πολη καλιτερη ποιοτιτα ηχου σε ολα!!!!!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522601 αυτη ειναι.
probe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Θα επαναλάβω και θα συμφωνήσω με αυτά που γράφτηκαν παραπάνω ότι εφ όσον δηλαδή χρησιμοποιήσεις την ψηφιακή δεν υπάρχει διαφορά από onboard, ο ήχος εξαρτάται πια από τα dac των ηχείων και θα είναι ίδιος. Κι εγώ ψηφίζω asus αντί της creative. Επειδή αναφέρθηκε τα επίχρυσα βύσματα δεν βελτιώνουν τίποτε ουσιαστικά μαρκετίστικο τρικ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.