Προς το περιεχόμενο

AMD vs INTEL

kostas/88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CoolerMaster HAF X Case (RC-942-KKN1)

Intel Core i7 -920 2.67 MHz

Gigabyte GA-X58A-UD3R (s1366, DDR3, X58)

Corsair 6GB DDR3-1600 Ram Kit (3 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TR3X6G1600C9) (6GB ram)

GIGABYTE Radeon HD 5870 1GB GDDR5 (GV587UD-1GD)

6TB HDD Western Digital (1-500GB 2-1TB 1-1,5TB 1-2TB)

AverMedia AverTV Ultra PCI-E RDS TV Tunners

LG BH10LS30 Internal Blu-ray Disc Rewriter LightScribe Sata Black Bulk

LG GH22LP20 Super Multi Dvd-Rw +/- LightScribe Ide Black Bulk

περιφερειακά

Microsoft LifeCam HD Cinema Webcamera

Logitech G35 Headset Gaming

Logitech G19 Πληκτρολόγιο

Logitech G9 Mouse

Logitech Z5500

Που πας χωρίς ssd ? :shifty:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

του ετοιμάζω έναν OCZ Vertex 2 Series 120GB SSD w/Bracket (2.5", Sata II, OCZSSD2-2VTXE120G) :)

όμως κανεις δεν μου έχει απαντήσει στο αρχικό μου ερώτημα AMD η intel ποιο είναι καλύτεροι επεξεργαστές και γιατί ??? :P

Δημοσ.

και μούρη αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ;)

σε ποιον πουλας μουρη με ενα ακριβο pc?

αμα θες να πουλησεις μουρη καπου, βρες τροπο να πουλησεις στα γκομενακια τα οποια τουλαχιστον ενδεχεται να πηδηξεις :P

παρε κανα αμαξι , κανα ρολοι , βαλε πορσελανινα δοντια :-D

το να αναβαθμισεις απο 920 και 5870 μαλλον δε θα σε χαρακτηρισει γαματο σε κανενος ειδους ζωντανο οργανισμο με νοημοσυνη

Δημοσ.

σε ποιον πουλας μουρη με ενα ακριβο pc?

αμα θες να πουλησεις μουρη καπου, βρες τροπο να πουλησεις στα γκομενακια τα οποια τουλαχιστον ενδεχεται να πηδηξεις :P

παρε κανα αμαξι , κανα ρολοι

εσυ δεν πουλας μουρη δηλαδη προτασοντας τα χαρακτηριστικα του μικρου τουμπανακιου σου στην υπογραφη σου???

:lol: :lol: :lol:

:P

Δημοσ.

δεν επιδεικνυω τα λεφτα μου το pc μου ειναι αλλωστε σχετικα φθηνο, επιδεικνυω την εξυπναδα μου :rolleyes: που παιρνω τσαμπα επιδοσεις σε σχεση με τα στοκ (ακριβοτερα ισως) μηχανακια

αλλα κυριως το κανω για να καταλαβαινομαι οταν μιλαω με αλλους , οπως και οι περισσοτεροι αλλωστε εδω μεσα :-)

(αν αυτο γινεται για επιδειξη και χανω κατι , τοτε βγαζω την υπογραφη μου asap :fear: )

και φυσικα μιλαω με χιουμοριστικη διαθεση προς τον topic starter :-)

Δημοσ.

δεν επιδεικνυω τα λεφτα μου το pc μου ειναι αλλωστε σχετικα φθηνο, επιδεικνυω την εξυπναδα μου :rolleyes: που παιρνω τσαμπα επιδοσεις σε σχεση με τα στοκ (ακριβοτερα ισως) μηχανακια

αλλα κυριως το κανω για να καταλαβαινομαι οταν μιλαω με αλλους , οπως και οι περισσοτεροι αλλωστε εδω μεσα :-)

(αν αυτο γινεται για επιδειξη και χανω κατι , τοτε βγαζω την υπογραφη μου asap :fear: )

και φυσικα μιλαω με χιουμοριστικη διαθεση προς τον topic starter :-)

χαλαρωσε πλακα κανω... ;)

Δημοσ.

το ξερω, κυριως για να μην τσαντισω τον ts εκανα διευκρινησεις ;)

(δεν ημουν καν τσιτατος :P )

αλλα για να απαντησω και λιγο σοβαρα, πραγματικα ποιος ο λογος να κοιτας για αναβαθμιση με τετοιο μηχανημα? :fear:

αν τον τρωει η τσεπη του ας παρει τον ssd που λεει, ας παρει και μια υπερτουμπανη καρτα γραφικων να παιζει σε 213123 x 123560 σε 50αρα dell το crysis, αλλα απο υπολογιστικη δυναμη ειναι ηδη στην "ελιτ" του 1% (με βαση τις πωλησεις που λενε) με πιο γρηγορους υπολογιστες της αγορας.

μου φαινεται τρομερη σπαταλη και μονο η σκεψη, οποτε ακομα και το στρωμα με νερο μου φαινεται πιο καλη αγορα για kinky καταστασεις :P

Δημοσ.

Βρε σύ Κώστα αφού έχεις πρόβλημα με την ''μούρη'' σου(γιατί από pc δεν έχεις πρόβλημα)γιατί δεν γράφεις το πρόβλημά σου σε ένα forum πλαστικών χειρουργών για να σε βοηθήσουν; :P :P

Υ.Γ Ηρέμησε και γέλα(κάνει καλό και στην μούρη), πρωινή πλάκα κάνω :rolleyes:

Δημοσ.

του ετοιμάζω έναν OCZ Vertex 2 Series 120GB SSD w/Bracket (2.5", Sata II, OCZSSD2-2VTXE120G) :)

όμως κανεις δεν μου έχει απαντήσει στο αρχικό μου ερώτημα AMD η intel ποιο είναι καλύτεροι επεξεργαστές και γιατί ??? :P

Σου απαντησα εγω σε αναλυτικη εξηγηση Κωστα.Στην προηγουμενη σελιδα ειναι.Βασικα πρεπει να την επανασυνταξεις την ερωτηση σου ως εξης,για να εχει σοβαρο νοημα: ''Για τις δικες μου αναγκες σαν gamer (γιατι απο οτι ειπες αυτη ειναι η πιο βαρια σου εφαρμογη)ποιος ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης?''

Και παλι βεβαια αυτη η ερωτηση ειναι ελαφρως λαθος γιατι στο gaming το 60-70 % ειναι η καρτα γραφικων σου και οχι ο επεξεργαστης.Παντως οπως εχουν τωρα τα πραγματα,(αλλα ενδεχεται να αλλαξουν σε 2-3 μηνες)εισαι μια χαρα με το μηχανημα που εχεις και με μικρες επιμερους αναβαθμισεις θα εισαι καλα ανετα για 2 χρονια ακομη.

Παντως αν θελεις οπωσδηποτε να χαλασεις λεφτα στειλε μου pm εχω πολλους μαθητες που ειναι hardware maniacs και αγοραζουν παλιο φτηνο hardware σαν το δικο σου. :devil:

Δημοσ.

και μούρη αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ;)

:cry: :cry: :cry:

Ποουλμουρ

http://pinktentacle.com/2008/01/pc-cases-made-from-platinum-gold-diamonds/

The selection includes an 80 million yen ($760,000) pure platinum "Jupiter" model and a more modestly priced 60 million yen ($570,000) solid gold "Mars" model, both of which feature a blaze of inset diamonds patterned to look like the zodiac constellations and the Milky Way.

Δημοσ.

Το μόνο που σηκώνει αναβάθμιση σε αυτό το μηχάνημα είναι οι δίσκοι. Βάζεις έναν βαρβάτο SSD και το τσιτώνεις.

μου φαινεται τρομερη σπαταλη και μονο η σκεψη, οποτε ακομα και το στρωμα με νερο μου φαινεται πιο καλη αγορα για kinky καταστασεις

Και πως πηδάς (με το συμπάθειο) εκεί πάνω; Δεν είναι κάπως ασταθές; :P

Δημοσ.

για όλους όσου κορόιδεψαν και θα κοροϊδέψουν ακόμα η λέξη μούρη δεν συνοδεύεται με την λέξη γκόμενα γιαυτο κόψτε τα πικρόχολα σχόλια γιατί όσο και στην πλακα να πάτε να το περάσετε είναι η πρώτη σας σκέψη και πιστέψετε με είναι μαλακισμένη σκέψη :angry:

Δημοσ.

Στα έχουν γράψει και άλλοι

Δε μπορείς να συγκρίνεις amd vs intel ανεξαρτήτως κόστους

Όσο για τη μούρη μόνος σου το έγραψες.

Όσο δε για το τι επεξεργαστή ή υπολογιστή μπορεί να χρειάζεσαι εσύ ή άλλος συνήθως τα κριτήρια είναι η χρήση.

Ανάλογα με τη χρήση και το Badget γίνεται μια οικονομοτεχνική ανάλυση ας πούμε

Εφόσον τα κριτήρια σου δεν είναι λ.χ. Virtualizxation / Consolidation / Rendering / Whatever

Προσωπικά από όσο καταλαβαίνω το κριτήριο είναι μούρη ;-)

Οπότε να με συγχωράς, αλλά θεωρώ ότι εάν θες μούρη… απλά άλλαξε κουτί… βαλε κουτί με Transformers / διαμάντια / χρυσάφια / whatever

Θεωρείς τα διαμάντια και τα χρυσάφια γκομενικά ? Βαλε τιτάνιο και μπετό. Βάλε Βηρύλλιο. Βαλε Χ-μεν ή ότι ανεβάζει τον ανδρισμό σου τεσπα και δε θεωρέις γκομενικό

Αλλά και στο Μονακό λ.χ. πιλότοι F1 βάζουν διαμάντια στα μονοθέσια και στα κράνη τους … χωρίς να τα θεωρούν γκομενίστικα.

Δημοσ.

Γιατί το ψάχνετε ρε παιδιά? Η λύση είναι, αφού δεν τον ενδιαφέρει το κόστος, να πετάξει το μπρίκι που έχει και να αγοράσει είτε αυτό που του πρότεινα στο #8 είτε κάνα κουτί με ρουμπίνια και γρανίτες, είτε να περάσει από το πλαίσιο και να πει θέλω ότι πιο ακριβό μπορείς να μου πουλήσεις.

Στην χειρότερη αγόρασε ένα Thermaltake Level 10.

Αν δεν θέσει κριτήρια αυτός που ενδιαφέρεται θα κάτσουμε εμείς να τα φτιάξουμε??

Δημοσ.

Αν θες γράψε για ποια χρήση το θες, αν είχα πολλά πολλά λεφτά τώρα και ήθελα το καλύτερο θα περίμενα 1 μήνα για να έρθουν τα καινούργια motherboard, διότι όπως γράφει στο μήνυμα 2 αν θυμάμαι καλά ότι βγήκε «μάπα» το καρπούζι.. Δεν βγήκε μάπα.. Απλά οι μητρικές παρουσιάζουν ένα πρόβλημα και τις αντικαθιστούν τώρα που μιλάμε.

Θα έπαιρνα έναν sandy 2600k με μια ΠΑΡΑ πολύ καλή μητρική (gigabyte). Δεν σκέπτομαι για 980χ αφού σε λίγους μήνες θα φύγει από την αγορά και ο σαντυ 2600κ είναι πολύ κοντά του και ας κοστίζει 300 ευρώ.

Θα έβαζα 12-16 γιγα μνήμη 1600-2000mhz και 2 χ570(η 560) κάρτες γραφικών Δεν θες παραπάνω κάρτες γραφικών και του χρόνου θα βγουν τα νέα μοντέλα / γενιά τα 22ria που θα αφήσουν κατά πολύ πίσω ότι υπάρχει μέχρι σήμερα. Είναι πολύ δυνατές και έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Θα έπαιρνα αλουμίνιο κουτί σε αυτή την περίπτωση γιατί με τόσο υλικό μέσα το ατσάλινο δεν θα σηκώνετε μετά. Μια 27ρα οθόνη με ips πανελ, 2 σκληρούς ssd των 120 γιγα και άλλους 2 των 2 τερα. Τροφοδοτικό λόγο ότι η 570 τρώει πολύ λιγότερο ρεύμα από 580 όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα έβαζα 1000ρι και πολύ είναι!!.. Μην ξεχνάς ότι ζεις Ελλάδα, άρα πρέπει να πάρεις ένα σύστημα προστασίας για σκαμπανεβάσματα τάση ρεύματος και ένα ups.

Ταυτόχρονα για μερικούς είναι αχρείαστο, αλλά άμα τα έχεις η άμα το χρειάζεσαι πραγματικά είναι πολύ καλό εργαλείο. Μαζί με το ποντίκι πάρε και μια καλή γραφίδα. Βοηθά σε πολλά πράγματα πέρα από γραφιστική.

Από κουτί πέρα από αλουμίνιο, θα σου πρότεινα ένα μοντέλο που δεν υπάρχει στην αγορά. Είναι χειροποίητα και ειδική παραγγελία μόνο για εσένα. Γίγαντας κουτί με ενσωματωμένο radiator και τα πουλά ένα άτομο στην Δανία 400 ευρώ έκαστο.. στο λέω πληροφοριακά.. (αν είχα.. τι θα έπαιρνα). Φαντάσου εχει 11 expansion slots Και αν θυμάμαι καλά παίρνει 6 ανεμιστήρες στον πάτο, 6 στην οροφή 120ριδες.. χώρια πλαϊνά, πίσω και μπρος.. Ότι χρώμα η σχέδιο θες εσύ και κάνει πάταγο για αυτούς που φτιάχνουν πισι τέρατα.. Little devil λέγονται εάν έχεις ακουστά.

Και μακριά από μερικά μαγαζιά, κάνε καλή έρευνα και ρώτα.. λολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...