ChaosMasterGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τις τελευταίες μέρες "τρώω" το ένα disconect πίσω από το άλλο! Η ταχύτητα αντί για 24 είναι σταθερά στα 16 κλπ.. Απο το τεχνικό τμήμα του παρόχου μου (on telecoms) μου είπανε ότι αυτό γίνεται λόγω φόρτου των χρηστών κλπ.. Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο πριν κάνω κάποια κίνηση θέλω να ρωτήσω εσάς που πιθανόν να έχετε κάποια ετερεία που δεν σας βγάζει προβλήματα και θα ξέρετε κάτι παραπάνω.. Θέλω να έχω σταθερά 24mbps σταθερά χωρίς προβλήματα disconect (η γραμμή μου με μέτρηση τεχνικού σηκώνει καθαρά 23,5mbps χωρίς θορυβο κλπ και μάλιστα στις αρχές που είχα βάλει την σύνδεση για 3 μήνες είχα σταθερά 22,5Mbps και downloading 2.1mb/sec) Αν υπάρχει κάποιος που να έχει πάροχο που του δίνει 24mbps σταθερά χωρίς disconnects και με καλή εξυπηρέτηση πελατών να μου προτείνει γιατί έχω απογοητευτεί! :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δεν υπάρχει πάροχος που μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο δυστυχώς, αν υπάρχει βλάβη στο βρόγχο τότε θα το συναντήσεις σε όποιον εναλλακτικό και αν πας... οι περισσότερες πιθανότητες για να φτιάξει είναι δυστυχώς στον ΟΤΕ...
benign Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Να θεωρεις τον ευατο σου υπερτυχερο.Φαινεται πως δεν ξερεις την Ελληνικη πραγματικοτητα στο θεμα του DSL.Οποιος κλεινει σταθερα σε ταχυτητες ανω των 10 κανει παρτυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 υπερβολές
opera Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 το να ζητάς 24 είναι τουλάχιστο ουτοπικό,και εγώ με τα 16 βολεύομαι και λέω δόξα τω divine source, τι δε μπορείς να κάνεις με τα 16 που μπορείς με 24; Για τις αποσυνδέσεις δίκιο έχεις, γνώμη μου είναι να ρωτήσεις τους γείτονες (ευκαιρία να γνωριστείτε κιόλας) και ανταλλάξετε εμπειρίες (για το DSL),αν βρεις κάτι κοντά στις απαιτήσεις σου προχώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 όταν είσαι διπλά από το dslam το να ζητάς 24 δεν είναι ουτοπικό, είναι λογικότατο... η λογική απαίτηση είναι να ζητάς να συγχρονίζεις όσο καλύτερα μπορείς βάση της απόστασής σου από το dslam, δλδ να μην έχει πρόβλημα η γραμμή και να σε περιορίζει μόνο η απόσταση...
JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 βάλε cyta είναι οικονομική και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, σε λίγες μέρες εκεί θα πάω...
pabou13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοιγω αλλο topic θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η μεταβιβαση απο connex σε hol double play.. Exθες ηρθε ενας της Ηol σπιτι μου και μου ελεγε οτι μ αυτους θα πιανω μεγαλυτερες ταχυτητες οπως 17 και 18mbps σε σχεση με τα 10mbps του ΟΤΕ διοτι λεει οτι εχουν περασει απο την περιοχη μου οπτικη ινα.. Καποιος με εμπειρια απο ΗΟL, να μεινω στην σταθεροτητα του ΟΤΕ (6 μηνες χωρις κανενα disconnect) ή να αλλαξω; Eιναι καλυτεροι απο forthnet ή το βραδυ δεν θα μπορω να δω βιντεο στο youtube;
opera Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 όταν είσαι διπλά από το dslam το να ζητάς 24 δεν είναι ουτοπικό, είναι λογικότατο... η λογική απαίτηση είναι να ζητάς να συγχρονίζεις όσο καλύτερα μπορείς βάση της απόστασής σου από το dslam, δλδ να μην έχει πρόβλημα η γραμμή και να σε περιορίζει μόνο η απόσταση... εντάξει , πόσους χωράει ένα dslam που να είναι κοντά και να πιάνουν τα 24 ,από περιέργεια δηλαδή πόσα είναι τα dslam και πόσους χρήστες χωράνε δηλαδή πόσοι από εμάς σε αριθμούς μπορούνε να δούνε τα 24;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν είναι θέμα χωρητικότητας του dslam, αυτό που λες επηρεάζει το throughput όχι τον συγχρονισμό του router
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις ηταν να πάρεις γνώμη απο κανέναν γνωστό η φίλο σου αν έχεις στην γειτονία σου που τι πάροχο έχει ποσο συνχρονίζει/κατεβάζει κτλπ. Τώρα όπως ειπα και οι προηγούμενοι κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 24mbps σταθερά,ακόμα και να εισαι κοντά στο dslam ειναι πολοί οι παράγοντες για το πόσο θα συνχρονίσεις. Στην δικιά μου περίπτωση πχ που το dslam και το κτήριο του Οτε ειναι στα 500m απο εμένα με τον οτε συνχρόνιζα στα 16 περίπου και οταν άλλαξα σε forthnet ειμαι στα 21 με 22 Τώρα πως γίνεται αυτο ακόμα αναρωτιέμαι. Είναι και θέμα τύχης καμιά φορά τι θα σου κάτσει.Μην ξεχνάς οτι επειδή θα αλλάξεις πάροχο κανείς δεν μπορει να σου εγγυηθεί οτι θα ειναι καλύτερα....
Thanasis159 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοιγω αλλο topic θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει η μεταβιβαση απο connex σε hol double play.. Exθες ηρθε ενας της Ηol σπιτι μου και μου ελεγε οτι μ αυτους θα πιανω μεγαλυτερες ταχυτητες οπως 17 και 18mbps σε σχεση με τα 10mbps του ΟΤΕ διοτι λεει οτι εχουν περασει απο την περιοχη μου οπτικη ινα.. Καποιος με εμπειρια απο ΗΟL, να μεινω στην σταθεροτητα του ΟΤΕ (6 μηνες χωρις κανενα disconnect) ή να αλλαξω; Eιναι καλυτεροι απο forthnet ή το βραδυ δεν θα μπορω να δω βιντεο στο youtube; Αυτό με τη HOL και τις οπτικές ίνες είναι μεγάλη απάτη. Δεν εννοώ ότι δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο, μην παρεξηγηθώ κιόλας, αλλά οι ίνες δεν φτάνουν σπίτι σου. Εκεί φτάνει ο ίδιος χαλκός που είχες και ξεκινάει από την ίδια απόσταση που ξεκινούσε και πριν, άρα αν σου τάζουν τόσα mbps παραπάνω, παράτα αυτόν τον τύπο (που συνεργάζεται πιθανότατα με την Cobra ή κάποια ομοίου τύπου "εταιρία") που πάει να σε ξεγελάσει για πετύχει την πώληση... Έλεος! Υπάρχουν πολλοί αδίστακτοι τύποι που κάνουν την ίδια δουλειά εκεί έξω.
green_beret Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γενικα ειναι απιθανο οταν αλλαξεις παροχο να παιξεις καλυτερα... Ισως να ειναι μονο εικονικη η αλλαγη ταχυτητας που θα δεις και αυτο μονο σε μια ταξη 5-10%.... Γενικα οταν ακους τετοιες παπατζες να τους αποφευγεις αμεσως γιατι συνηθως ειναι ατομα ασχετα εντελως με το θεμα του ADSL που μονο στοχο εχουν να κανουν πωλησεις προϊοντων που προωθουν....
omilos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Γενικα ειναι απιθανο οταν αλλαξεις παροχο να παιξεις καλυτερα... Ισως να ειναι μονο εικονικη η αλλαγη ταχυτητας που θα δεις και αυτο μονο σε μια ταξη 5-10%.... Γενικα οταν ακους τετοιες παπατζες να τους αποφευγεις αμεσως γιατι συνηθως ειναι ατομα ασχετα εντελως με το θεμα του ADSL που μονο στοχο εχουν να κανουν πωλησεις προϊοντων που προωθουν.... μια απορια..πως γινεται στην περιοχη που βρισκομαι αυτη την στιγμη ο ΟΤΕ να δινει 2αρα γραμμη ενω η FORTHNET εως 24?βεβαια λογω αποστασης δεν συγχρονιζω πανω απο 7-7,5 αλλα παλι σε σχεση με τα 2 του ΟΤΕ...και ηταν και ο λογος που πηγα στην ακατανομαστη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ίσως να μην έχει αναβαθμίσει το dslam του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.