elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αλλη μια προταση (να υπαρχει) Crystal Audio PicoHD .Μικρο σε μεγεθος , αρα ''κρυβεται'' ευκολα ,ακομα πιο φθηνο , μια χαρη λυση για αυτους που θελουν συνδεση με τηλεοραση κλπ.Χωρις εσωτερικο βεβαια Aυτό είναι μικρό, αλλά + το σκληρό που θα συνδέσω... Πάντως, το εν λόγω μηνανηματάκι φαίνεται πολύ καλό... Να έπαιρνε και έναν σκληρό μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1251584#post1251584 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=69335 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 .. Να έπαιρνε και έναν σκληρό μέσα! Aσχετως ποιο θα επιλεξεις , πολυ δυσκολευεις τον εαυτο σου με τον εσωτερικο δισκο.Απο την στιγμη που καλωδια/δικτυο δεν θελεις , wifi σε προβληματιζει , ενα περα δωθε θα το κανεις αναγκαστικα . Σιγα την ευκολια του εσωτερικου σκληρου (για τη χρηση που τον θελεις ).Παρε εκει περα ενα μικρο 2.5 δισκο που ειναι και διακριτικος ,να τελειωνεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1251584#post1251584 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=69335 Ευχαριστώ πολύ για τα links! Στο 1ο site που μου παραθέτεις, είχα μπει και εγώ και δεν είχα βρει τόσες πολλές πληροφορίες. Το 2ο δεν το ήξερα! Απ' ότι παρατήρησα, έχει ένα θεματάκι με τους εξωτερικούς υπότιτλους σε .mkv και δεν είδα πουθενά αν παίζει .ISO αρχεία.... Aσχετως ποιο θα επιλεξεις , πολυ δυσκολευεις τον εαυτο σου με τον εσωτερικο δισκο.Απο την στιγμη που καλωδια/δικτυο δεν θελεις , wifi σε προβληματιζει , ενα περα δωθε θα το κανεις αναγκαστικα . Σιγα την ευκολια του εσωτερικου σκληρου (για τη χρηση που τον θελεις ).Παρε εκει περα ενα μικρο 2.5 δισκο που ειναι και διακριτικος ,να τελειωνεις . Είμαι δύκσολη περίπτωση! Μώρε έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε αυτό που λες, αλλά επειδή δε θα το μεταχειρίζομαι μόνο εγώ, άντε να μάθω τη μάνα μου πχ να συνδέει το σκληρο και να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία! Εδώ ίδρωσα να τη μάθω να χρησιμοποιεί απλα το Egreat!! Τι μου λες τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Το είχα δει το συγκεκριμένο, αλλά το έψαξα λίγο κ δεν πολυακούγεται... Κοίτα, το σπίτι μου έχει πολλούς ορόφους και σε όλο το σπίτι, υπάρχει ασύρματο Wi-Fi (ένα καλώδιο μόνο ethernet για το Connex Tv -το οποίο για να το βγάλω μάλιστα από εκεί που είναι το ρούτερ [το οποιο είναι στην εντελώς αντιθετη κατεύθυνση με την τηλεόραση] και πόσο μάλλον να το κρύψω στο σοβατεπί, ίδρωσα! -έχουμε ένα κόλλημα στο σπίτι, δε θέλουμε καλώδια. Να φανταστείς η τηλεόραση είναι στον τοίχο μόνη της κ από εκεί έχω κάνει ολόκληρο σύστημα για να μην φαίονται τα καλώδια των λοιπών συσκευών). Οπότε, το Ethernet δεν παίζει. Ασύρματα τώρα, έχω ακούσει ότι το WD Tv Live Hub είναι ΠΑΡΑ πολύ αργό και εγώ φορτώνω συνεχώς νέα πράγματα. Οπότε αν είναι για να περάσω μια ταινία 4.37 Gb 40 λεπτά, τι να το κάνω?? (να σημειώσω εδώ οτι το pc από το οποίο θα μεταφέρονται οι ταινίες είναι σε άλλο όροφο, που επηρεάζει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα κλπ). Άρα χρειάζομαι το usb... Το Popcorn Hour A-210 τσέκαρα και φαίνεται καλή λύση. Το μόνο που με "κρατάει" είναι ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδωτο στην Ελλάδα (μόνο σ' αυτή την εταιρία που έχω στο link την οποία και δε γνωρίζω) και αν το παραγγείλω απ' το ίδιο το site της Popcorn θα έρθει πιο οικονομικά, αλλά φοβάμαι ότι θα τα πληρώσω στο τελωνείο... Αν το WD Live Tv Hub ερχόταν με usb θα ήταν ιδανικό για μένα γιατί με ΥΠΕΡκαλύπτει! Αλλά ας όψεται... Ρε άνθρωπε γιατί βασανίζεσαι? Μια χαρά usb σύνδεση έχει, αυτό έλειπε... Απλά εκτός από το usb μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή και μέσω δικτύου, είτε ενσύρματα (καλώδιο ethernet) είτε ασύρματα (usb adaptor). Σαφώς και μπορείς να κάνεις ότι έκανες και μέχρι τώρα με το Egreat αλλά αντί να πηγαινοέρχεσαι με το stick καλύτερα γέμισε το 1ΤΒ μια και καλή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. So go for it. Αν δεν καίγεσαι σε λίγες βδομάδες κυκλοφορεί το Playon!HD 2. @bluesattack Διαβάζεις καθόλου τι σου γράφουν ή απλά ποστάρεις έτσι για να ποστάρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 @bluesattack Διαβάζεις καθόλου τι σου γράφουν ή απλά ποστάρεις έτσι για να ποστάρεις? Μαλλον εσυ δεν διαβαζεις. Την βρηκες λοιπον την λυση...να γεμισει εναν σκληρο 1 Τ να τελειωνει.Καλα πως δεν μου περασε απο το μυαλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Όχι έναν σκληρό, το wd hub... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Όχι έναν σκληρό, το wd hub... Διαβασε λιγο ολο το θεμα.Τεσπα ,οντως ,το κουρασαμε με την μεταφορα των αρχειων...και ψοφησε.Οι λυσεις ειναι συγκεκριμενες , ας επιλεξει ο φιλος οποια θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τι να διαβάσω? Σου λέει "θέλω usb"/"μα δεν έχει usb" και εδώ και δύο σελίδες λες τα δικά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Τι να διαβάσω? Σου λέει "θέλω usb"/"μα δεν έχει usb" και εδώ και δύο σελίδες λες τα δικά σου... Αστο αφου διαβασες ενα μηνυμα μονο...τι να λεμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.