elenpi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Γειά σας! Είμαι κάτοχος ενός E-Great Μ31Β και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επειδή, όμως, βαριέμαι να το μεταφέρω από τηλεόραση σε τηλεόραση μέσα στο σπίτι, αποφάσισα να αγοράσω άλλο ένα media player να κάνω τη δουλειά μου. Το σημαντικότερο για μένα είναι να έχει (ή να δέχεται) ενσωματωμένο σκληρό, να παίζει .mkv και .avi αρχεία με υπότιλτους .str και ήχο DTS. Έχω βρει μετά από ψάξιμο αυτά: WD Tv Live Hub 1TB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303655 WD Elements Play 1TB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304504 Popcorn Hour A-210 http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=20422&catid=435 Από τα παραπάνω ποιό πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; Έχει κανείς κάποιο να μου πει εντυπώσεις; Υπάρχει κάποιο άλλο που είναι εξίσου καλό; Σας ευχαριστώ πολύ!
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Απο τα παραπανω θα επαιρνα το popcorn. Eνας φιλος εδω ειχε προβλημα με το elements οσο αφορα το dts (και συνδεση στην τηλεοραση),ισως ειναι προβλημα με το δικο του, καλο ειναι σε καθε περιπτωση να τσεκαρεις αν εχει αυτη την δυνατοτητα (δεν γνωριζω). Αν δεν ηθελες απαραιτητα να εχει-παιρνει ενσωματωμενο σκληρο ( ?) θα σου προτεινα το live. Aπο την στιγμη που μπορεις να διαθεσεις 280 Ε χωρις σκληρο ,τελικα μαλλον σε παραπεμπω στο dune D1/Η1 αναλογα την τιμη που θα βρεις.Εγω αυτο θα επαιρνα σε αυτα τα λεφτα. Σε καθε περιπτωση καλο ειναι να διαβασεις αντιστοιχα θεματα στο διαδικτυο να σου λυθουν και αποριες (απο ψιλα γραμματα )που μπορει να εχεις. θα συνδεθει σε ενισχυτη που υποστηριζει τα hd format ηχου ?
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Απο τα παραπανω θα επαιρνα το popcorn. Eνας φιλος εδω ειχε προβλημα με το elements οσο αφορα το dts (και συνδεση στην τηλεοραση),ισως ειναι προβλημα με το δικο του, καλο ειναι σε καθε περιπτωση να τσεκαρεις αν εχει αυτη την δυνατοτητα (δεν γνωριζω). Αν δεν ηθελες απαραιτητα να εχει-παιρνει ενσωματωμενο σκληρο ( ?) θα σου προτεινα το live. Aπο την στιγμη που μπορεις να διαθεσεις 280 Ε χωρις σκληρο ,τελικα μαλλον σε παραπεμπω στο dune D1/Η1 αναλογα την τιμη που θα βρεις.Εγω αυτο θα επαιρνα σε αυτα τα λεφτα. Σε καθε περιπτωση καλο ειναι να διαβασεις αντιστοιχα θεματα στο διαδικτυο να σου λυθουν και αποριες (απο ψιλα γραμματα )που μπορει να εχεις. θα συνδεθει σε ενισχυτη που υποστηριζει τα hd format ηχου ? Σ' ευχαριστώ πολύ! Ωραίο φαίνεται αυτό που μου προτείνεις, αλλά έχει ένα θέμα με τον όγκο (βασικά με τις διαστάσεις...). Κάτι πιο μαζεμένο ήθελα! Μωρέ κι εγώ το σκέφτομαι το Popcorn πολύ έντονα, αλλά 275 και χωρίς σκληρό, δεν ξέρω αν αξίζει. Το WD TV Live, απ' την άλλη, φαίνεται να τα 'χει όλα (και παίζει τα πάντα, και έχω ακούσει ότι είναι απροβλημάτιστο, και έχει πολύ καλο interface) αλλά το "φορτώνεις" από το pc μόνο δικτυακά ή με κάποιο εξωτερικό σκληρό και δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο στη χρήση του αυτό. Γιατί εγώ πχ περνάω καινούρια πράγματα κάθε μέρα στο E-Great. Και τη διαδικασία από το Pc με usb την ξερώ και είναι και πανεύκολη. Τώρα δικτυακά και μέσω σκληρού, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο και εύχρηστο. Μου έχουν πει κιόλας ότι είναι και παρα πολύ αργό όταν τα περνάς δικτυακά... Με τον σκληρο, αν το κάνω, θα πρέπει να τον έχω οργανωμένο; Όχι, καμία σχέση με ενισχυτές και τέτοια. Μια απλή χρήση: Περνάω ταίνιες από το pc, το συνδέω με την τηλεόραση, βλέπω. Αυτό. Τίποτα παρα πάνω... Γνωρίζεις άμα παραγγείλω το Popcorn από το site το ίδιο, που μου το στέλνει μαζί με WN usb στα 195, θά έχω πρόβλημα το τελωνείο??
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Με τον σκληρο, αν το κάνω, θα πρέπει να τον έχω οργανωμένο; Όχι, καμία σχέση με ενισχυτές και τέτοια. Μια απλή χρήση: Περνάω ταίνιες από το pc, το συνδέω με την τηλεόραση, βλέπω. Αυτό. Τίποτα παρα πάνω... Νομιζω οτι το live ειναι υπεραρκετο .Και πολυ καλο μηχανακι.Δυστυχως στο δικτυακο κομματι δεν μπορω να βοηθησω..αλλα περνα κανε μια ερωτηση απο εδω.. http://www.insomnia.gr/topic/314218-wd-tv-live-media-player-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7/ ..πολλοι βλεπουν δικτυακα, μεγαλα αρχεια,απροβληματιστα , για την ταχυτητα του δικτυακου copy δεν γνωριζω , μπορει να πραγματα να ειναι καθε αλλο παρα αποθαρρυντικα. Οταν λες οργανωμενο τον σκληρο τι εννοεις ? Βασικα η λυση που εχω εγω ειναι αυτη : 2 τετοια
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω οτι το live ειναι υπεραρκετο .Και πολυ καλο μηχανακι.Δυστυχως στο δικτυακο κομματι δεν μπορω να βοηθησω..αλλα περνα κανε μια ερωτηση απο εδω.. http://www.insomnia.gr/topic/314218-wd-tv-live-media-player-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7/ ..πολλοι βλεπουν δικτυακα, μεγαλα αρχεια,απροβληματιστα , για την ταχυτητα του δικτυακου copy δεν γνωριζω , μπορει να πραγματα να ειναι καθε αλλο παρα αποθαρρυντικα. Οταν λες οργανωμενο τον σκληρο τι εννοεις ? Βασικα η λυση που εχω εγω ειναι αυτη : 2 τετοια Θα ρωτήσω αν είναι, αλλά επειδή τον υπολογιστή τον έχω σε άλλον όροφο απ' ότι το μηχάνημα, δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί η ταχύτητα κλπ Με το οργανωμένο εννοώ, πώς θα τα περνάει από τον σκληρό πχ εγώ τώρα με το Egreat κάθε εβδομάδα περνάω κ ένα καινούριο επεισόδιο σε μια σειρά και το αρχείο .str του. Και αυτή τη σειρά την έχω στο φάκελο "Tv Shows". Αν τα περνάω από τον σκληρό, θα μπορώ να επιλέγω το συγκεκριμένο αρχείο .avi με τον υπότιτλό, να το μετονομάζω και να το βάζω στο φάκελο με τα υπόλοιπα επεισόδια? Αυτό έννοώ... Αν είναι να πάρω και 2 τέτοια, με βλέπω να γίνομαι NASA εδώ μέσα!
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 θα εχεις στον ιδιο φακελο την ταινια και τον srt υποτιτλο (με την ιδια ονομασια )και θα επιλεγεις-παιζεις .Οτι κανεις και τωρα δηλαδη αν καταλαβα καλα.Ειτε εσωτερικος ,ειτε εξωτερικος δισκος το ιδιο και το αυτο. Αν είναι να πάρω και 2 τέτοια, με βλέπω να γίνομαι NASA εδώ μέσα! Το ενα ετσι και αλλιως θα το πληρωσεις ουσιαστικα αφου θα παρεις δισκο ( εξωτερικο στην αλλη περιπτωση) .Ε πληρωνεις αλλο ενα και σου λυνει τα χερια για πολλα πραγματα .Ρωτα ομως και για το δικτυο.. Tελωσπαντων η κουβεντα ξεκινησε γιατι υπεθεσα οτι θα μεταφερεται μπολικο πραγμα και ετσι και αλλιως θα ακολουθουσε αγορα μεγαλου δισκου.Αλλιως δισκος εξωτερικος 2.5' ευκολα μεταφερομενος η απλο στικακι.Αν ειναι να περναει καποιος (εκτος δικτυου ) μικρα λιγα αρχεια καθε τοσο.
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 θα εχεις στον ιδιο φακελο την ταινια και τον srt υποτιτλο (με την ιδια ονομασια )και θα επιλεγεις-παιζεις .Οτι κανεις και τωρα δηλαδη αν καταλαβα καλα.Ειτε εσωτερικος ,ειτε εξωτερικος δισκος το ιδιο και το αυτο. Το ενα ετσι και αλλιως θα το πληρωσεις ουσιαστικα αφου θα παρεις δισκο ( εξωτερικο στην αλλη περιπτωση) .Ε πληρωνεις αλλο ενα και σου λυνει τα χερια για πολλα πραγματα .Ρωτα ομως και για το δικτυο.. Tελωσπαντων η κουβεντα ξεκινησε γιατι υπεθεσα οτι θα μεταφερεται μπολικο πραγμα και ετσι και αλλιως θα ακολουθουσε αγορα μεγαλου δισκου.Αλλιως δισκος εξωτερικος 2.5' ευκολα μεταφερομενος η απλο στικακι.Αν ειναι να περναει καποιος (εκτος δικτυου ) μικρα λιγα αρχεια καθε τοσο. Ε, τότε δε συμφέρει να πάρω καν το WD Live Tv Hub, καθώς αν είναι να έχω έναν εξωτερικό μόνιμα πάνω, καλύτερα να πάρω ένα απλό WD Live! Στο Egreat που έχω τώρα, περνάω κάθε μέρα αρχεία περίπου 4Gb το καθένα και όχι 1-2... (έχω βάλει έναν 500GB στο Egreat κ με ένα καλώδιο usb τον συνδέω με το pc και το βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό και όλα κυλάνε απλά και ωραία...) Μάλλον για ψιλομούφα το βλέπω το Live hub... Κρίμα! Δεν μπορώ να καταλαβω για ποιό λόγο δεν του έδωσαν την -απλή- δυνατότητα να τα περνάει και με τον παραδοσιακό τρόπο, με απλό usb καλώδιο!! Μάλλον για Popcorn με κόβω... Θα μου κοστίσει κομματάκι ακριβούτσικα (γιατί θα πρέπει να πάρω κ σκληρό) αλλά θα κάνω πιο εύκολα και γρήγορα την δουλειά μου...
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ε, τότε δε συμφέρει να πάρω καν το WD Live Tv Hub, καθώς αν είναι να έχω έναν εξωτερικό μόνιμα πάνω, καλύτερα να πάρω ένα απλό WD Live! Mα και εγω για το το απλο μιλαω τοση ωρα.Για κεινο εβαλα λινκ στο αρχικο ποστ.Εξαλλου live + σκληρος 1 Τ νομιζω εξαλλου οτι βγαινει φθηνοτερα απο το live hub. Μάλλον για ψιλομούφα το βλέπω το Live hub... Κρίμα! Δεν μπορώ να καταλαβω για ποιό λόγο δεν του έδωσαν την -απλή- δυνατότητα να τα περνάει και με τον παραδοσιακό τρόπο, με απλό usb καλώδιο!! Μάλλον για Popcorn με κόβω... Θα μου κοστίσει κομματάκι ακριβούτσικα (γιατί θα πρέπει να πάρω κ σκληρό) αλλά θα κάνω πιο εύκολα και γρήγορα την δουλειά μου... Δεν ειπα παντως οτι δεν την εχει το hub αυτην την δυναντοτητα, βασικα δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει με αυτο.Παντως πρεπει να αποφασισεις τον πιο βολικο τροπο για να περνας τα αρχεια σου σε σχεση παντα με την τιμη του μηχανηματος .Εκτος αν θες να πληρωσεις για πραγματα που δεν θα χρησιμοποησεις για αυτο και μονο το λογο.
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Mα και εγω για το το απλο μιλαω τοση ωρα.Για κεινο εβαλα λινκ στο αρχικο ποστ.Εξαλλου live + σκληρος 1 Τ νομιζω εξαλλου οτι βγαινει φθηνοτερα απο το live hub. Χαμένοι στην μετάφραση... χαχα! Εγώ μίλαγα για το live hub! Σ' αυτό μπορείς να τα περάσεις όλα με απλό καλώδιο usb από τον υπολογιστή ή είναι μόνο με δίκτυο και αν θες έχεις κ έναν εξωτερικό και τον χρησιμοποιείς όπως στο απλό το WD Live? (δλδ δεν μπορείς να περάσεις από τον σκληρό στο hub...) Στο απλό μπορείς να εγκαταστήσεις εσωτερικό σκληρό??
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ακυρο Μα λεώ κι εγώ! Στο απλό εσωτερικό!
chios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 το asus το έχεις δει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614958 καλό για τα χρήματα του και του βάζεις ότι δίσκο θέλεις
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν πας σε κατι φτηνο και προσιτο και αθορυβο.Το xtreamer το καινουργιο[οχι το προ]με την παθητικη ψυχτρα κοτσαρισμενη.Παιζει τα παντα,και παιρνει σατα σκληρο αν θελεις.Ειναι και πολυ μικρο . http://shop.xtreamer.net/products/-Xtreamer-SideWinder-%252b-Antenna.html Καθε μηνα περιπου ,βγαζουν και νεα firm με updates,επιπλεον υποστηριζει περισσοτερα αρχεια απο το WD[το αλλο δεν το ξερω] Επισης γαιτι προβληματιζεσαι τοσο για ενσυρματη συνδεση με υπολογιστη.Μπορεις να το συνδεσεις με ethernet στο ρουτερ[ή ασυρματα]και να τα τραβας κατευθειαν απο το pc.Απροβληματιστα δουλευει .Το μονο κακοπ ειναι στο forward/back οτι αργει παραπανω αποτι αν ειχες σκληρο δισκο.
elenpi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 το asus το έχεις δει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614958 καλό για τα χρήματα του και του βάζεις ότι δίσκο θέλεις Το είχα δει το συγκεκριμένο, αλλά το έψαξα λίγο κ δεν πολυακούγεται... Γιατι δεν πας σε κατι φτηνο και προσιτο και αθορυβο.Το xtreamer το καινουργιο[οχι το προ]με την παθητικη ψυχτρα κοτσαρισμενη.Παιζει τα παντα,και παιρνει σατα σκληρο αν θελεις.Ειναι και πολυ μικρο . http://shop.xtreamer.net/products/-Xtreamer-SideWinder-%252b-Antenna.html Καθε μηνα περιπου ,βγαζουν και νεα firm με updates,επιπλεον υποστηριζει περισσοτερα αρχεια απο το WD[το αλλο δεν το ξερω] Επισης γαιτι προβληματιζεσαι τοσο για ενσυρματη συνδεση με υπολογιστη.Μπορεις να το συνδεσεις με ethernet στο ρουτερ[ή ασυρματα]και να τα τραβας κατευθειαν απο το pc.Απροβληματιστα δουλευει .Το μονο κακοπ ειναι στο forward/back οτι αργει παραπανω αποτι αν ειχες σκληρο δισκο. Κοίτα, το σπίτι μου έχει πολλούς ορόφους και σε όλο το σπίτι, υπάρχει ασύρματο Wi-Fi (ένα καλώδιο μόνο ethernet για το Connex Tv -το οποίο για να το βγάλω μάλιστα από εκεί που είναι το ρούτερ [το οποιο είναι στην εντελώς αντιθετη κατεύθυνση με την τηλεόραση] και πόσο μάλλον να το κρύψω στο σοβατεπί, ίδρωσα! -έχουμε ένα κόλλημα στο σπίτι, δε θέλουμε καλώδια. Να φανταστείς η τηλεόραση είναι στον τοίχο μόνη της κ από εκεί έχω κάνει ολόκληρο σύστημα για να μην φαίονται τα καλώδια των λοιπών συσκευών). Οπότε, το Ethernet δεν παίζει. Ασύρματα τώρα, έχω ακούσει ότι το WD Tv Live Hub είναι ΠΑΡΑ πολύ αργό και εγώ φορτώνω συνεχώς νέα πράγματα. Οπότε αν είναι για να περάσω μια ταινία 4.37 Gb 40 λεπτά, τι να το κάνω?? (να σημειώσω εδώ οτι το pc από το οποίο θα μεταφέρονται οι ταινίες είναι σε άλλο όροφο, που επηρεάζει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα κλπ). Άρα χρειάζομαι το usb... Το Popcorn Hour A-210 τσέκαρα και φαίνεται καλή λύση. Το μόνο που με "κρατάει" είναι ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδωτο στην Ελλάδα (μόνο σ' αυτή την εταιρία που έχω στο link την οποία και δε γνωρίζω) και αν το παραγγείλω απ' το ίδιο το site της Popcorn θα έρθει πιο οικονομικά, αλλά φοβάμαι ότι θα τα πληρώσω στο τελωνείο... Αν το WD Live Tv Hub ερχόταν με usb θα ήταν ιδανικό για μένα γιατί με ΥΠΕΡκαλύπτει! Αλλά ας όψεται...
bluesattack Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αλλη μια προταση (να υπαρχει) Crystal Audio PicoHD .Μικρο σε μεγεθος , αρα ''κρυβεται'' ευκολα ,ακομα πιο φθηνο , μια χαρη λυση για αυτους που θελουν συνδεση με τηλεοραση κλπ.Χωρις εσωτερικο βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.