Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω μητρική

Sotiris96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω ενα ενα τα κομματια του υπολογιστη και να τα στειλω για συνδεση, αλλα εχω κολλησει στην μητρικη. Εχω βρει εναν intel core i3 s1152 με cache 4mb, 2.93gh. Μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη μητρικη απο αξιοπιστη μαρκα?

Δημοσ.

Δεν εχω αγορασει τιποτα, θα επιλεξω τι θελω και θα μου τα φερουν συνδεμενα. Ξαχνω για ενα οικονομικο πακετακι, αλλα να εχει καποιες επιδοσεις. (Π.χ. λιγο για games, ligo για net, γενικα, να αντεχει...

Δημοσ.

Αυτο λεω και εγω, δεν τον θελω για server, για απλη χρηση τον θελω και λιγο gaming. Οσο αναφορα τα λεφτα, μπορω να δωσω μεχρι 500 αντε 580 ευρω.

Δημοσ.

Προτείνω αυτήν.Δεν είνια και η πιο futureproof επιλογή αλλά το ίδιο μπορώ να πω και για τον i3 που διάλεξες.Ωστόσο θα σου εξυπηρετεί τις ανάγκες τέλεια και θα σου επιτρέπει να χρησιμοπιοείς τα ενωματωμένα γραφικά.

Δημοσ.

Προτείνω αυτήν.Δεν είνια και η πιο futureproof επιλογή αλλά το ίδιο μπορώ να πω και για τον i3 που διάλεξες.Ωστόσο θα σου εξυπηρετεί τις ανάγκες τέλεια και θα σου επιτρέπει να χρησιμοπιοείς τα ενωματωμένα γραφικά.

Μην λέμε ότι θέλουμε ο i3 από τα 100Ε μέχρι τα 130Ε που έχει δεν αξίζει με τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...