Προς το περιεχόμενο

προβλημα με γραμμή internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω μια μεγαλη βοηθεια.

εδω και ενα χρονο περιπου αντιμετοπιζω ενα μεγαλο προβλημα με την συνδεση μου.

εχω forthnet και ενω ειμαι μεσα στο internet με πεταει εξω,παρα πολυ συχνα.

δεν ξερω τι να κανω.τι μπορει να φταιει?

μπορει καποιος να με βοηθησει? :(

Δημοσ.

για το προτο: φιλτρα -σπλιτερ δεν ξερω τι ειναι αυτα μπορεις να μου εξηγησεις?

εχω thomson ρουτερ

και οταν λεω με πεταει εξω ενωο με αποσυνδεει απο το internet και μετα απο λιγο με συνδεει παλι αυτοματα :wub:

για το δευτερο :εχω παρει τηλεφωνο και δεν μπορουν να με βοηθησουν .

μου ειχανε πει να βγαλω το φιλτρακι που βγαζει 2 εξοδους γραμμη τηλεφωνου και γραμμη του ιντερνετ

και να συνδεσω απευθειας το καλοδιο του ιντερνετ στο ρουτερ μονο ματαια ομως τιποτα

Δημοσ.

Η απάντηση στα προβλήματα σου είναι forthnet :) Κι εγώ είχα τρελές αποσυνδέσεις πριν 2-3 χρόνια και μόλις πήγα σε άλλο πάροχο, όλα ήταν μια χαρά..

Δημοσ.

Η απάντηση στα προβλήματα σου είναι forthnet :) Κι εγώ είχα τρελές αποσυνδέσεις πριν 2-3 χρόνια και μόλις πήγα σε άλλο πάροχο, όλα ήταν μια χαρά..

και μενα εκει παει το μυαλο μου. :cry:

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που λέγεται DSLAM.

Αυτο σκέψου οτι είναι ενα κουτι που σου δίνει το internet..όσο πιο κοντα εισαι σε αυτο το κουτί τοσο πιο "καλό" internet εχεις..( Ταχύτητα και ποιότητα σήματος..)

Είχα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα με ΟΤΕ..ΜΕ πετούσε απο το internet και μετα απο 1 λεπτο reconnect..ήρθε ενας τεχνικός και μέτρησε την απόσταση που έχω απο αυτο το κουτι..ήταν γύρω στα 3-4 χμ..

Οποτε ο Τεχνικός μου μείωσε την ταχύτητα μου απο 8 σε 6,5 - 7 ΜΒ..

Με αυτο κατάφερε να μειωθεί ο θόρυβος του σήματος ετσι ώστε να εχω πιο δυνατό σήμα και να μην μου κάνει τις αποσυνδέσεις..Αυτό ομως με τον ΟΤΕ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...