dude1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και θα ήθελα την άποψή σας. Σκέφτομαι για LED, 37 ως 42 inches περίπου και είμαι ανάμεσα σε LG και Samsung. Έχω ακούσει οτι οι Samsung είναι καλύτερες για το γεγονός οτι αποτυπώνουν καλύτερα το μαύρο, αλλά είναι και πιο ακριβές. Αξίζει η διαφορά των χρημάτων? Πρακτικά την διαφορά θα την καταλάβω? Τι άλλο να προσέξω για να διαλέξω? Η άλλη μου επιλογή είναι LG γιατί έχω οθόνη για PC LG και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Βοηθήστε με να διαλέξω!!! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ποσα λεφτα διαθετεις? Διαφορες στην εικονα μεταξυ led lcd και lcd δεν προκειται να δεις. Υπαρχουν δυο μεγαλες κατηγοριες στις οποιες χωριζονται οι led lcd και αυτες ειναι α)Οι edge led β) Οi direct led Οι πρωτες εχουν περιμετρικο φωτισμο απο λεντακια γυρω δηλαδη απο το πανελ ενω οι δευτερες εχουν led σε ολη το πανελ. Επισης η καθε κατηγορια εχει και υποκατηγοριες αναλογα το τυπο του local dimming που διαθετουν πχ 2d, spot, ή και σκετο dimming. Oπως καταλαβενεις δεν ειναι και τοσο απλο το θεμα ομως σε γενικες γραμμες αυτες που εχουν direct led ειναι και οι πιο ακριβες και οι λιγοτερο διαδεδομενες. Το 90% των led lcd tv εχουν απλα τον edge led φωτισμο και το οξυμωρο ειναι οτι ενω το κοστος κατασκευης τους ειναι ελαχιστα ακριβοτερο απο τις απλες lcd στην αγορα πωλουνται με καπελο 300 εως και 500 ευρω παραπανω. Τωρα στην περιπτωση σου αν θελεις led η σειρα 6 της samsung ειναι καλη πχ Link ενω και η σειρα παλι 6 χωρις led της samsung ειναι ακομα καλυτερη και πιο φθηνη Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το 90% των led lcd tv εχουν απλα τον edge led φωτισμο και το οξυμωρο ειναι οτι ενω το κοστος κατασκευης τους ειναι ελαχιστα ακριβοτερο απο τις απλες lcd στην αγορα πωλουνται με καπελο 300 εως και 500 ευρω παραπανω. είναι 100% σίγουρο αυτό? γιατί έχω διαβάσει ότι οι Led Backlit τηλεοράσεις/οθόνες έχουν χαμηλότερο κόστος κατασκευής από τις CCFL Backlit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dude1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε αν το δεις την απόδοση σε σχέση με το κόστος αν κατάλαβα καλά θα μου πρότεινες samsung σειρά 6 lcd ε? Κατι σχετικά οικονομικό ψάχνω. 6-7 κατοσταρικα. Βαριά 8 αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αποσταση θεασης,ποσο?Ειναι παρα πολυ σημαντικο να μας πεις ποσο θα ειναι,να επιλεξεις τις καταλληλες ιντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε αν το δεις την απόδοση σε σχέση με το κόστος αν κατάλαβα καλά θα μου πρότεινες samsung σειρά 6 lcd ε? Κατι σχετικά οικονομικό ψάχνω. 6-7 κατοσταρικα. Βαριά 8 αν αξίζει. Kριμα παντως που δεν θελεις πλασμα. Εναλλακτικα και για πιο οικονομικα μπορεις να ριξεις και μια ματια σε αυτες. Link Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 πράγματι, γιατί σε αυτά την τιμή συνήθως το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι Edge Led η οποία δεν είναι αντάξια μιας Plasma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dude1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Στην πλάσμα ξέρετε τι φοβάμαι? Μήπως φθαρεί πιο γρήγορα από την χρήση.. Όσο για την απόσταση, ο καναπές είναι στα 3,5 με 4 μέτρα, αλλα αρκετές φορές θα βλέπω και από το γραφείο που είναι περιπου στα 2. Οπότε πιστεύω 37-40 inches είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 οι 40 ίντσες είναι λίγες για αυτή την απόσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Στην πλάσμα ξέρετε τι φοβάμαι? Μήπως φθαρεί πιο γρήγορα από την χρήση.. Όσο για την απόσταση, ο καναπές είναι στα 3,5 με 4 μέτρα, αλλα αρκετές φορές θα βλέπω και από το γραφείο που είναι περιπου στα 2. Οπότε πιστεύω 37-40 inches είναι καλά. Δεν χρειαζεται να φοβασε κατι φιλε μου σε σχεση με τις πλασμα.Ισα ισα που με το περασμα του χρονου γινονται καλυτερες και το σαλονι σου γεμιζει με χρωματα σε αντιθεση με τις lcd που ειναι σαν εχεις μονιμα αναμενο εναν προβολεα των 300W.Στα μαγαζια οι lcd φαινονται εντυπωσιακες αλλα στο σπιτι ειναι πολυ κουραστικες με τραγικες γωνιες θεασης. Τα παντα δηλαδη αλλοιωνονται αν πας λιγο δεξια ή λιγο αριστερα. Εχω δει σε καφενειο plasma 55αρα samsung πενταετιας χωρις στρωσιμο αρυθμιστη να παιζει με ηλιο και με φως τηλεοπτικο και nova και να εχει κατι χρωματα που θα ζηλευαν πολλες απο τις σημερινες lcd. Τo αν μια τηλεοραση χαλασει αυτο ειναι κατι που σιγουρα θα πρεπει ολοι να το περιμενουμε μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα περιπου οχτω χρονων κι αυτο γιατι ολες τους πλεον ειναι φορτωμενες με ενα σωρο ηλεκτρονικα που δυστυχως για μας εχουν ημερομηνια ληξης.Δεν ειναι δα και τοσο χαζοι αυτοι που τις παραγουν. Παντως ειναι κριμα αφου ο χωρος σου το επιτρεπει το buget σου ειναι ικανοποιητικο και η αποσταση θεασης αρκετα καλη να στερηθεις τις ιντσες και την απολαυση που μπορουν να σου προσφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dude1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει δεν είμαι απόλυτος για να πάρω LED. Και με αυτά που λέτε σίγουρα θα το σκεφτώ καλύτερα. Γι'αυτό άλλωστε άνοιξα και το topic για βοήθεια Οπότε με 6-7 κατοστάρικα που έλεγα τι Plasma θα μου προτείνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Στα μαγαζια οι lcd φαινονται εντυπωσιακες αλλα στο σπιτι ειναι πολυ κουραστικες με τραγικες γωνιες θεασης. Τα παντα δηλαδη αλλοιωνονται αν πας λιγο δεξια ή λιγο αριστερα. sorry αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εκτός αν μιλάς για PC monitors με ενσωματωμένο tv tuner (tn panels) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Iσχυει και υπαρχουν παμπολες αναφορες και εξηγησεις, δεν ειναι υποκειμενικη εντυπωση. Ενδεικτικα 1, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 στις πλασμα πιο πολυ ανησυχεις για το ρευμα που θα καις, σε συγκριση με τις υπολοιπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Iσχυει και υπαρχουν παμπολες αναφορες και εξηγησεις, δεν ειναι υποκειμενικη εντυπωση. Ενδεικτικα 1, 2 δεν εννοούσα ότι οι LCD έχουν τις ίδιες γωνίες θέασης με τις Plasma, αλλά ότι δεν ισχύει αυτό που έιπες για τις "τραγικές" γωνίες θέασης... ναι είναι χειρότερες από αυτές των Plasma αλλά σίγουρα όχι τραγικές, μην υπερβάλουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.