Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννιά μήνες μετά την εξαγορά της Palm από την HP, τα πρώτα προιόντα, αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ανακοινώθηκαν σήμερα. Φυσικά στηρίζονται στο webOS, την πλατφόρμα της Palm η οποία δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη στιγμή με διάφορες τεχνολογίες όπως το Synergy το οποίο συγκεντρώνει αυτόματα όλα τα δεδομένα του χρήστη από διάφορες πηγές καθώς και το σύστημα καρτών για πανεύκολη διαχείριση των εφαρμογών σε multitasking περιβάλλον.

To HP Veer είναι από τα μικρότερα smarphones της αγοράς με μέγεθος όσο μια πιστωτική κάρτα, οθόνη 2.6' ιντσών και ανάλυση 320x400 !! Διαθέτει 8gb αποθηκευτικό χώρο, πληκτρολόγιο, επεξεργαστή Snapdragon 7230 στα 800mhz, μνήμη 512mb, bluetooh/wifi, HSPA+ και φυσικά τρέχει το πλήρες webOS χωρίς κανένα περιορισμό.

Θα διατεθεί στις αρχές της άνοιξης με τιμή ......άγνωστη

post-39041-0-05212800-1297281760_thumb.jpgpost-39041-0-04383500-1297281761_thumb.jpgpost-39041-0-31912900-1297281761_thumb.jpg

Για πιο επαγγελματικές καταστάσεις, η HP προτείνει το Pre 3 με οθόνη 3.6 ιντσών και ανάλυση 800x480, ενσωματωμένο πληκτρολόγιο ενώ ο επεξεργαστής που βρίσκεται στα ενδότερα της συσκευής είναι κατασκευής Qualcomm και χρονισμένος στα 1.4 GHz (δεν είναι τυπογραφικό λάθος). Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε φωτογραφική μηχανή 5 megapixel καθώς και μπροστινή κάμερα για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, 802.11 b/g/n, μνήμη και δυνατότητα να παίζει σε όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι να το δούμε από κοντά και να μάθουμε την αυτονομία της μπαταρίας αφού τότε υπολογίζεται η επίσημη κυκλοφορία του.

post-39041-0-62284500-1297281969_thumb.jpgpost-39041-0-43233200-1297281970_thumb.jpgpost-39041-0-06551300-1297281971_thumb.jpg

Δε θα μπορούσε να λείπει και το TouchStone, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Το TouchStone είναι μια βάση με την οποία είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση και του Veer αλλά και του Pre3 τοποθετώντας απλά το κινητό τηλέφωνο πάνω της.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στην Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα κατά την διεξαγωγή της έκθεσης Mobile World Congress.

Link.png Site: HP Pre 3

Link.png Site: HP Veer

Video Video: Ολόκληρη η Παρουσίαση της Hewlett Packard (2 ώρες)

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουες προτάσεις. Και είναι από τις λίγες σε σωστό μέγεθος. Άντε διότι έχουμε πήξει στις συσκευές-ταψιά.

Δημοσ.

το κακό είναι ότι θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν...

το καλό ότι το webOS είναι πολύ καλό λειτουργικό...

φανταζομαι οτι μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το webOS το Android θα γυριζει πισω, θα το κοιταει κ θα γελαει...

Δημοσ.

Επιτέλους η HP αρχίζει την διανομή WebOS συσκευών.

Τι κόλλημα έχουν με αυτό το χάλια σχέδιο...Από το 2009 το έχουν.

Δημοσ.

φανταζομαι οτι μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το webOS το Android θα γυριζει πισω, θα το κοιταει κ θα γελαει...

Μπήκαμε σε μία εποχή όπου το Android, από χαϊδεμένο παιδί όλων που ήταν, έχει γίνει στόχος πολλών. Αυτό έγινε τόσο λόγω των bugs που αποκαλύφθηκαν τελευταία όσο και εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρίσκεται σαν πλατφόρμα, όπου έχει χαθεί τελείως ο έλεγχος. Συνεπώς είναι μια άριστη ευκαιρία τόσο για το webOS όσο και για κάθε άλλη καινούρια πλατφόρμα.

;)

Δημοσ.

Εγώ είχα ερωτευθεί το πρώτο palm pre που είχε βγει, τότε το android ήταν σε 1.5 έκδοση με το ζόρι. Αν εκείνο είχε έρθει αμέσως σε gsm έκδοση, θα το είχα πάρει, και απο ότι φάνηκε, καλύτερα που δεν είχε βγει.

Τώρα είμαι περίεργος να δω πως θα προχωρήσει. Το webOS στο pre 1, έκανε multitask με απίστευτη ταχύτητα και με πανέξυπνο τρόπο (card UΙ, κάπως έτσι λέγεται νομίζω; ), ενώ το iphone δεν είχε, και τα τότε android σερνόντουσαν.

Έχω μεγάλη περιέργεια λοιπόν, να δω μήπως η HP καταφέρει και διορθώσει τα πράγματα.

Δημοσ.

Όντας χρήστης του pre για περίπου ένα χρόνο και τρεις μήνες, δηλώνω όχι-και-τόσο ενθουσιασμένος από τις νέες συσκευές. Το Veer δεν το σχολιάζω καν, είναι πολύ μικροσκοπικό για τα γούστα μου. Το Pre3 όμως, όταν θα κυκλοφορήσει, θα θεωρείται μέτριο. Ok, 1.4Ghz επεξεργαστής, και τι μ'αυτό; Μπορεί το webOS να τρέχει ίσως καλύτερα από το Android, αλλά τότε οι υπόλοιποι θα έχουν φέρει διπύρηνους tegra, και από θέμα marketing και μόνο το παιχνίδι το έχουν κερδισμένο.

Άλλοστε, αυτοί που πήραν τα pre/pre2 πήραν τηλέφωνο της palm, πλέον το pre3 και το veer είναι τηλέφωνα της HP, και δεν είμαι σίγουρος αν την εμπιστεύομαι :S

Δημοσ.

Όντας χρήστης του pre για περίπου ένα χρόνο και τρεις μήνες, δηλώνω όχι-και-τόσο ενθουσιασμένος από τις νέες συσκευές. Το Veer δεν το σχολιάζω καν, είναι πολύ μικροσκοπικό για τα γούστα μου. Το Pre3 όμως, όταν θα κυκλοφορήσει, θα θεωρείται μέτριο. Ok, 1.4Ghz επεξεργαστής, και τι μ'αυτό; Μπορεί το webOS να τρέχει ίσως καλύτερα από το Android, αλλά τότε οι υπόλοιποι θα έχουν φέρει διπύρηνους tegra, και από θέμα marketing και μόνο το παιχνίδι το έχουν κερδισμένο.

Άλλοστε, αυτοί που πήραν τα pre/pre2 πήραν τηλέφωνο της palm, πλέον το pre3 και το veer είναι τηλέφωνα της HP, και δεν είμαι σίγουρος αν την εμπιστεύομαι :S

Γιατί όχι ;

Οι συσκευές τις HP που είχε βγάλει (hp voice messenger ήταν; ) νομίζω είχαν καλή κατασκευή!

Δημοσ.

μακαρι το web os να το παρουν και αλλοι κατασκευαστες...

δεν χρειαζονται πανισχυροι επεξεργστες για κινησεις εντυπωσιασμου

ενα software το οποιο ειναι πιο σωστα γραμμενο για τα μικρα αυτα τερατακια της ταξεως του 1ghz μπορει να κανει θαυματα... ;)

Δημοσ.

To Veer ειναι σαν κουφετακι :wub: θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά εάν έβγαινε σε μια τιμή γύρο στα 250 ευρώ και κάτω.

Επισης βρηκα αυτα τα βιντεακια και ειπα να τα ανεβασω :-D

http://www.youtube.com/watch?v=ZUNpoGaS418

http://www.youtube.com/watch?v=w-b_U4kVklY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...