Agnostos__ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να βαλω carbon αυτοκολλητο σε πλαστικο..Να το κανω μονος μου η να παω σε καποιο μαγαζι να μου τα τοποθετηση; Αν γνωριζετε καποιο φθηνο καταστημα γραψτε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να βαλω carbon αυτοκολλητο σε πλαστικο..Να το κανω μονος μου η να παω σε καποιο μαγαζι να μου τα τοποθετηση; Αν γνωριζετε καποιο φθηνο καταστημα γραψτε το.. Σε μαγαζί για να μη το μετανιώσεις... Είναι δύσκολη δουλειά (αν θες να γίνει τέλειο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι ακριβώς. Οπως και με τα φυμέ. Σε μαγαζί για να γινει σωστή δουλειά,ακομη και να χαλάσει σε ενα μηνα πχ να πας και να στο ξαναφτιάξουν. Κάνα καπώ θα κάνεις ? μου τη σπάει το ψευτοκάρμπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 την υπόγραφη σου και το carbon..να ξέρεις που τα βάζεις.. (και όχι μόνο)! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.