Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει σε κάποιες σελίδες να εμφανίζετε ένα flashaki πάνω στη σελίδα με κάποια διαφήμιση, και πάνω δεξιά ένα x για να κλείσεις τη διαφήμιση!

Πως γίνεται αυτό? και να έχει συγκεκριμένη θέση στο κέντρο της σελίδας σε width?

Δημοσ.

Γίνεται με javascript. Φορτώνει ένα div που περιέχει το flash και ορίζεις εσύ τη θέση με διάφορους τρόπους. Πχ αν το θες στη μέση του width, τότε υπολογίζεις ότι το div είναι στη θέση μήκοςσελίδας/2 - μήκοςdiv/2

Δημοσ.

Έχω βρει κάτι τέτοιο και περίπου μου κάνει αλλά πως το βάζω στη μέση της σελίδας:

><body> 
<div style="position: absolute; width: 392px; height: 293px; z-index: 1; left: 10px; top: 15px" id="layer1"> 
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="373" height="165" id="popup" align="middle"> 
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> 
<param name="movie" value="popup.swf" /> 
<param name="quality" value="high" /> 
<param name="wmode" value="transparent" /> 
<param name="bgcolor" value="#f4e09d" /> 
<embed src="popup.swf" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#f4e09d" width="373" height="165" name="popup" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> 
</object> 
</div> 

<p>ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΣΤ ΣΕΛIΔΑ ΜΕ POPUP FLASH WINDOW</p> 

</body>

Δημοσ.

Όταν σε ένα element έχεις ορίσει width, τότε δίνοντας στο margin την τιμή auto πετυχαίνεις αυτόματο κεντράρισμα. Άρα, στον κώδικά σου άλλαξε τη γραμμή:

><div style="position: absolute; width: 392px; height: 293px; z-index: 1; left: 10px; top: 15px" id="layer1">

σε:

><div style="position: fixed; width: 392px; height: 293px; z-index: 1; margin: auto;" id="layer1">

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...