Προς το περιεχόμενο

Headphones

Nikolhs4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω φαει κολλημα τον τελευταιο καιρο να αγορασω μεγαλα ακουστικα για το ipod,ξερω δεν θα εχει τεραστια διαφορα!εχω καταληξει στο συκγεκριμενο μοντελο(sony mdr v500-http://www.onheadphones.com/product-reviews/dj/sony-mdr-v500.html ) και θελω την γνωμη σας,ακομα αν παιζουν σιγουρα σε ipod,mp3 και λοιπα!φυσικα θα το εχω και για αλλεσ χρησεις απλα θελω να μου προτεινετε εναλλακτικες!ακομα αν γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να μπορεσει το ipod να εχει μεγαλυτερη ισχυ ηχου γιατι εχω ακουσει πως υπαρχει!θα ειμαι ευγνομων σε οποιον μου απαντησει και με βοηθησει,ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Για την ένταση δεν ξέρω να σου πω αν γίνεται να ακούσεις δυνατότερα (κανένα app ίσως; ). Για τα ακουστικά, οτι εχει minijack κάνει στο ipod και σε οποιοδήποτε αλλο mp3/cd player κτλ.

Τώρα για εναλλακτικες, εξαρτάται ποιες θα ειναι οι άλλες χρήσεις..

Εγω για το ipod και για να ακούω σπίτι μουσική εχω τα Denon AH-P372 (Link) και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Checkαρε τα "μικρά" της pioneer (hdj500) που είναι και αρκετά οικονομικά. Και εάν τα αντέχη η τσέπη σου τα senheisser hd 25-1 mk2 addidas edition έχουν τρομερό look και παρα πολύ δυνατό και καθαρό ήχο (φαντάσου τα χρησιμοποιούν για dj-ing αλλά και studio monitoring).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...