Nikolhs4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα,εχω φαει κολλημα τον τελευταιο καιρο να αγορασω μεγαλα ακουστικα για το ipod,ξερω δεν θα εχει τεραστια διαφορα!εχω καταληξει στο συκγεκριμενο μοντελο(sony mdr v500-http://www.onheadphones.com/product-reviews/dj/sony-mdr-v500.html ) και θελω την γνωμη σας,ακομα αν παιζουν σιγουρα σε ipod,mp3 και λοιπα!φυσικα θα το εχω και για αλλεσ χρησεις απλα θελω να μου προτεινετε εναλλακτικες!ακομα αν γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να μπορεσει το ipod να εχει μεγαλυτερη ισχυ ηχου γιατι εχω ακουσει πως υπαρχει!θα ειμαι ευγνομων σε οποιον μου απαντησει και με βοηθησει,ευχαριστω εκ των προτερων
superstarr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Για την ένταση δεν ξέρω να σου πω αν γίνεται να ακούσεις δυνατότερα (κανένα app ίσως; ). Για τα ακουστικά, οτι εχει minijack κάνει στο ipod και σε οποιοδήποτε αλλο mp3/cd player κτλ. Τώρα για εναλλακτικες, εξαρτάται ποιες θα ειναι οι άλλες χρήσεις.. Εγω για το ipod και για να ακούω σπίτι μουσική εχω τα Denon AH-P372 (Link) και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.
Stefanos-Markos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Checkαρε τα "μικρά" της pioneer (hdj500) που είναι και αρκετά οικονομικά. Και εάν τα αντέχη η τσέπη σου τα senheisser hd 25-1 mk2 addidas edition έχουν τρομερό look και παρα πολύ δυνατό και καθαρό ήχο (φαντάσου τα χρησιμοποιούν για dj-ing αλλά και studio monitoring).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.