Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Το τερμάτισα κι εγώ.. Εντάξει, το πρώτο ήταν χίλιες φορές καλύτερο που το είχα παίξει στο Ps3. Καλό ήταν το Story, βέβαια τίποτα το τρομερό και αυτό που με χάλασε ήταν τα Cel-Shaded γραφικά του. Παρόλα αυτά, ανυπομονώ να παίξω την συνέχεια όταν και εφόσον είμαστε καλά και έχουμε να φάμε
giannis22k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 παιζω σε λαπτοπ το darkens 2 θερμοκρασιες κανονικες.καποια στιγμη μου κιτρινισε ολη η οθονη.εκανα alt-tab ξαναμπηκα στο παιχνιδι αλλα το ιδιο προβλημα.εκανα quit και ξαναμπηκα δεν μου ξαναεβγαλε το προβλημα
doommaster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 τέλος και αυτό... καλό παιχνιδάκι συνολικά αλλά πολύ μικρό και τα γραφικά όχι του γούστου μου (cell-shaded) Υ.Γ. με ωραίο φινάλε
konstantinos77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 To τελειωσα και εγω μολις... Καλο θα ελεγα ειδικα τα τελευταια κεφαλαια ,μαλλον επεται συνεχεια με το 3...
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 το τερμάτισα κανα 5-6 μέρες αφότου βγήκε (το τερμάτισα γρήγορα όμως). καλό ήταν αν και το πρώτο μου άρεσε περισσότερο.. θα βγει και τρίτο λογικά και δεν έχουμε παρα να περιμένουμε να το πιάσουμε στα χέρια μας πάντως αυτο το παιχνίδι με πωρώνει σαν θεματολογία και να φανταστείτε οτι δεν παίζω shooting games, σπάνια...
mchls Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Incoming ‘The Darkness 2′ FOV Patch; patch is completed, will be rolled out soon
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μολις το τερματισα το gameplay μου αρεσε πολυ αν και θα το ηθελα να εχει εμφαση μονο στην διαβολικη του δυναμη και οχι σε οπλα, δεν θυμαμαι να εχω ξαναπαιξει παρομοιο παιχνιδι και ηταν ενα καλο 6ωρο που περασε χωρις να το καταλαβω. Σe Don δυσκολια δυσκολευτηκα αρκετα στα boss fights παιζει να παιξα και 10 φορες το καθενα και μου αρεσε αυτο γιατι ετσι πρεπει να ειναι, αν δεν πεισμωσεις,χτυπησεις το πληκτρολογιο και ριξεις κανα καντηλι στα boss δεν νωθεις game Γραφικα νταξει κομπλε και ωραιο περιβαλλον,μουσικη κτλπ αλλα η ιστορια ηταν μαλακια, καταρχην δεν καταλαβα πως βρεθηκε η γκομενα του στην κολαση και για ποιο λογο και γιατι η angelus του λεει <<εσυ μου την εφερες>>, h angelus ειναι απο τον παραδεισο τη κανει στην κολαση και γιατι εκλεψε το σωμα της jenny.... λογικα θα τα εξηγουν στο κομικ αλλα αντε να διαβαζω ολη την σειρα για να καταλαβω.
mchls Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 You can totally get The Darkness 2 for $12 at Best Buy today The Darkness 2 is Best Buy's deal of the day, on sale for $12 for Xbox 360, PS3 and PC. If you're into juicy, demonic mutilations, psychotic episodes of extreme violence and solid voice acting, this may be the best $12 you spend all year. The sale extends to in-store purchases only, meaning while you can gaze longingly at the low price point online – you can't have it unless you get up and grab it.
zizu10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά έχω βρει το παιχνίδι σε προσφορά στα ~6 ευρώ. Πως σας φαίνεται??? Αξίζει σε αυτά τα λεφτά???
ADHD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αξιζει αν εχεις παιξει το 1 και ξερεις την ιστορια και τους χαρακτηρες αλλιως καθαρα σαν gameplay ειναι ενα μετριο fps.. Το πρωτο ηταν καλυτερo αλλα και μαζι με αυτο ειναι απο τα πιο underrated games imo.. Αλλα γενικα για 6ε ναι αξιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα