poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 se kapoia ρουτερ μπορεις να ορισεις ενα νουμερο να χτυπαει σε δυο εξοδους απο πανω αν αυτο εννοεις.απλα με το Thomson το 784 δεν ξερω αν μπορεις να τα κανεις ολα αυτα.μεσα απο το forum ειναι και λιγο δυσκολο.ενταξει δεν πειραζει.απλα ηθελα να δω τι εχεις κανει για να καταλαβω τι κανει το netmod Που δεν το κανουν αλλα.
Alxnks Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 se kapoia ρουτερ μπορεις να ορισεις ενα νουμερο να χτυπαει σε δυο εξοδους απο πανω αν αυτο εννοεις.απλα με το Thomson το 784 δεν ξερω αν μπορεις να τα κανεις ολα αυτα.μεσα απο το forum ειναι και λιγο δυσκολο.ενταξει δεν πειραζει.απλα ηθελα να δω τι εχεις κανει για να καταλαβω τι κανει το netmod Που δεν το κανουν αλλα. τι να πω...maybe, αλλα με αυτο που μου ειχε δωσει η forthnet (καποιο speedtouch, δεν θυμαμαι μοντελο) δεν γινοταν. και ειπαμε, υπηρχαν και ασυμβατοτητες στο φαξ (που ηταν στη δευτερη voip γραμμη η οποια ηταν ενα μονο νουμερο, κι αυτο αριθμοδοτηση της forthnet, κι οχι παραπανω), η voip γραμμη σε γενικες γραμμες ηταν απελπισια σκετη αφου τις μισες ωρες της ημερας η και παραπανω δεν δουλευε, αποτελεσμα και του ιντερνετ που ειτε δεν δουλευε αντιστοιχες ωρες η απλα σερνοταν οταν δουλευε. και οχι..δεν ειναι λυση ουτε να αλλαξω το νεο πολυμηχανημα, ουτε καν να ριξω την ταχυτητα του σε επιπεδα φαξ παλιοτερων ετων. αν μπορει η εταιρεια να εξυπηρετει ας εξυπηρετει, αλλιως ας ανοιξει καλυτερα μπακαλικο παρα εγω να πουλησω ολα μου τα νεα μηχανηματα και να γυρισω πισω στο χρονο. δεν ξερω αν και πως εχουν φτιαξει τα πραγματα, μπορει και ναι και το ευχομαι ειλικρινα για οσους τη χρησιμοποιουν εκεινη κι αλλους παροχους (γιατι και η hol ειχε προβληματα πχ...αν και απο οταν εβαλα hol double play στο εξοχικο με 8αρα γραμμη, μια χαρα παει...φτου φτου!!!). καλο ειναι να υπαρχουν ανταγωνιστικες εταιρειες. αλλα να ανταγωνιζονται και την ποιοτητα, οχι μονο την τιμη και κατα τα αλλα...''δεν σε ξερω, δεν σε ειδα κυριε πελατη (που στα παιρνω καθε μηνα)!''.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 το καλο με το voip ειναι οτι μπορεις να εχεις πολλα νουμερα πανω σε ενα ζευγαρι χαλκου.το κακο με το voip ειναι οτι αμα εχεις χαλια γραμμη σε ποιοτητα χαλκου και πεσει το Internet χανεις το τηλ.thomson 780 Θα ειχες η 784.voip πχ εχω εγω το οποιο απλα δεν εχει πεσει ποτε γιατι η γραμμη ειναι βραχος.απο τους τυχερους που πετυχα καλο χαλκο.τωρα φαξ και συναγερμοι ναι πολλες φορες υπαρχουν ασυμβατοτητες.λιγες μεν αλλα υπαρχουν all over the world για αυτο και πολλες εταιρειες που δινουν voip λενε απο τηναρχη οτι δεν υποστηριζουν συναγερμο.
Avatar_GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 επεσε στα χερια μου (βασικα το εσωσα απο βεβαιο θανατο, γιατι προοριζοταν για τα σκουπιδια) ενα Baudtec TW263R4 (η αλλιως infinity) για pstn γραμμη, αλλα εχοντας isdn εγω, δοκιμασα και του περασα το τελευταιο firmware για το isdn μοντελο (επειδη διαβασα οτι ειχε καταφερει καποιος το αντιστροφο, δηλαδη απο isdn σε pstn με το καταλληλο firmware) και.....να μαι online και ποσταρω χρησιμοποιωντας αυτο! Ποιο firmware χρησιμοποίησες για την μετατροπή; Το firmware που έχει ο ΟΤΕ η κάποιο άλλο; Γιατί δοκίμασα με το firmware του οτε χωρίς επιτυχία.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ποιο firmware χρησιμοποίησες για την μετατροπή; Το firmware που έχει ο ΟΤΕ η κάποιο άλλο; Γιατί δοκίμασα με το firmware του οτε χωρίς επιτυχία. θα σου λεγα να μπεις στο site Της baudtec και να κατεβασεις τα official firmware για να εχεις προσβαση σε ολα τα feautures και οχι του οτε που ειναι custom.μπορει και για αυτο να μην πετυχαινει αλλα και να πετυχαινε αν μπορεις να το κανεις με generic firmware θα ειναι καλυτερα.δεν το εχω ψαξει αλλα προτεινω.
Avatar_GR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ το έφτιαξα. Ήθελε αφού περάσω το νέο firmware να κάνω "Restore system settings". Μετά όλα ΟΚ. Τώρα δουλεύει άψογα σε PSTN γραμμή (από ISDN που ήταν πρώτα)
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ το έφτιαξα. Ήθελε αφού περάσω το νέο firmware να κάνω "Restore system settings". Μετά όλα ΟΚ. Τώρα δουλεύει άψογα σε PSTN γραμμή (από ISDN που ήταν πρώτα) Πολλες φορες ειναι καλο να γινεται παντα ενα hard reset οταν αλλαζεις firmware γιατι θεωρητικα οι ρυθμισεις οκ μεταφερονται αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει κρατηθει η να εχει γινει.ειτε προκεται για crossflash που εκανες ειτε γενικοτερα
Avatar_GR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Είχα κάνει hard reset,αλλά δεν δούλευε. Έπρεπε να κάνω "RESTORE TO FACTORY SETTINGS". Συγκεκριμένα δεν με άφηνε να αλλάξω το DSL σε ANNEX A, δεν μου έδινε επιλογή, μόνο Annex B, παρόλο που είχε πάρει το PSTN firmware. Μετά το "restore to factory/system settings" μου το άλλαξε σε Annex A μόνο. Τώρα δουλεύει άψογα.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Είχα κάνει hard reset,αλλά δεν δούλευε. Έπρεπε να κάνω "RESTORE TO FACTORY SETTINGS". Συγκεκριμένα δεν με άφηνε να αλλάξω το DSL σε ANNEX A, δεν μου έδινε επιλογή, μόνο Annex B, παρόλο που είχε πάρει το PSTN firmware. Μετά το "restore to factory/system settings" μου το άλλαξε σε Annex A μόνο. Τώρα δουλεύει άψογα. Hard reset αυτο εννοω (restore to system defaults μεσα απο το μενου) η να πατησεις το κουμπακι του Reset.αν και δικαιολογημενα πολλοι εννοουν Hard reset το να το βγαλεις απο την πριζα soft reset απλα να το κανεις Reboot απο το μενου και factory defaults αυτο που εκανες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα