Dimitris_2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εχω κατεβασει μια ταινια στο λαπτοπ και το περασα απο converter. οταν το βαζω στο λαπτοπ να παιξει δεν το παιζει. παιζει ομως κανονικα αλλα dvd που τα εχω περασει απο converter στον σταθερο μου υπολογιστη. δεν καταλαβαινω τι μπορει να παιζει. το λαπτοπ ειναι καινουριο, με λειτουργικο windows vista 7.
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Σε τη μορφή τα μετατρέπεις;(τα ταινίες )Βάλε τα ανάλογα codec στο laptop μιας και είναι νέο δεν θα έχει τα κατάλληλα. πρωτινό το k-lite
Dimitris_2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 με τον converter τις μετατρεπω ετσι ωστε να το παιζει το dvd στην tv. θα δοκιμασω να βαλω και τα codec και επιστρεφω...
Dimitris_2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 δικιο ειχες φιλαρακι, τα codec δεν ειχε... σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι έτσι κώλ@ windows ούτε ένα dvd δεν μπορείς να δεις χωρίς να βάλεις κάτι εξτρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.