Προς το περιεχόμενο

μπλοκαρισμα πολλων σελιδων

j_vo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος να με βοηθεισει παρακαλω γιατι τα εχω παιξει με ολες αυτες τις κακοβουλες σελιδες που μου πεταει ο υπολογιστης.Θα ηθελα να μου πει καποιος αναλυτικα τι μπορω να κανω για να τις ξεφορτωθω..Δεν ειναι ιδια σελιδα, μου πεταει διαφορετικες σελιδς συνεχεια...

Δημοσ.

Καποιος να με βοηθεισει παρακαλω γιατι τα εχω παιξει με ολες αυτες τις κακοβουλες σελιδες που μου πεταει ο υπολογιστης.Θα ηθελα να μου πει καποιος αναλυτικα τι μπορω να κανω για να τις ξεφορτωθω..Δεν ειναι ιδια σελιδα, μου πεταει διαφορετικες σελιδς συνεχεια...

Eννοείς στο ξαφνικό πετάγονται διάφορα παράθυρα με καζίνο, κοπελάρες κλπ;

Αν ναι κατεβάζεις το malwarebytes το κάνεις ένα ωραιότατο update και επιλέγεις full scan.

Δημοσ.

παιδακια το firefox δεν μου ανοιγει...γιατι?γνωριζει κανεις?/

Αυτό είναι καινούριο ή το είχες από πριν; Το malware τι έκανε;

Δημοσ.

το ειχα απο πριν...δουλευει μια χαρα το malware αλλα μετα τι σαρωση δεν μου ανοιγε το firefox

Ότι δουλεύει μια χαρά το ξέρω. Έβγαλε τίποτα; Εντόπισε;

Το firefox άστον για μετά μην μπερδευτούμε

Δημοσ.

ναι εντοπισε αρκετα...μετα απο αυτο δεν μου εμφανιστικε καμια απο αυτες τις σελιδες

Ωραία τελος με αυτό. Τώρα στο firefox κάνεις double click και δεν ανοίγει;

Δημοσ.

μου ανοιγει αλλα μου λεει .. προβλημα φορτωης Ο διαμεσολαβητής αρνείται συνδέσεις

Άρνηση σύνδεσης κατά την προσπάθεια επικοινωνίας με το διαμεσολαβητή που ρυθμίσατε. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή και προσπαθήστε ξανά.

* Ελέγξτε αν είναι σωστές οι ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή.

* Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διαμεσολαβητής

λειτουργεί.

προσπαθηστε ξανα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...