leftis95 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν,είμαι 16 ετών και σκέφτομαι να ακολουθήσω τον δρόμο του προσωπικού γυμναστή,αλλά εχω μερικές ερωτήσεις. Κατ'αρχας πρεπει να τελειώσω την γυμναστική ακαδημία? Επίσης,θα μπόρω να εξασκίσω το επάγγελμα μου στην Ελλάδα ή θα πρέπει να παω εξωτερικό?? (λόγω κρίσης και συντηριτηκότητας των Ελλήνων) Όποιος έχει καμία ιδέα ας μου πεί
CtrlFreak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ναι πρέπει να τελειώσεις ΤΕΦΑΑ, τα λεφτά όμως ρε συ είναι πολλά, τι θα τα κάνεις??
sno0py Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Aν δεν κανω λαθος για personal trainer δεν ειναι απαραιτητο να εχεις βγαλει τεφφα..υπαρχουν κατι σαν σεμιναρια που κρατουν καπου 6μηνο αφου τα σκασεις και σου δινουν χαρτι για αυτο.
leftis95 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι πρέπει να τελειώσεις ΤΕΦΑΑ, τα λεφτά όμως ρε συ είναι πολλά, τι θα τα κάνεις?? Το έψαξα και αυτό και δεν είναι τόσο λίγα.Στην Αμερική βασικός μισθός το 2007 ήταν 35.000$. Ξέρεις κάτι διαφορετικό?
kk1991 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 και αμερικα να ζουσε απο το 2007 εχουν περασει 4 αν δε κανω λαθος χρονια...........
leftis95 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε λέτε να μην το κάνω?Είχα φτιαχτεί κανονικά :/
CtrlFreak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς πάντα να γίνεις γυμναστής και να δουλεύεις σε κάποιο γυμναστήριο ή να ανοίξεις το δικό σου γυμναστήριο.
Helen P Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης μπορείς να γίνεις γυμναστής τελειώνοντας και κάποιο ΙΕΚ προπονητικής! Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το εν λόγω επάγγελμα μπορεί να είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει και την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.
slygeo87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως το γυμναστηριάκι που λένε, θα είναι καλή φάση. Παίζουν πολλοί δημοσιοϋπαλληλίσκοι ψωνάκια, που ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια για το καλοκαίρι. Γι' αυτό που λες δε ξέρω, αλλά ακούγεται υπεργαμάτο με 35 χήνες.
leftis95 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι και εμένα μου αρέσει πολύ και έχω διαβάσει πολλά για αυτό το επάγγελμα,αλλά από τι φαίνεται ίσως να μην εφαρμόζεται στην Ελλάδα τόσο καλά...Αλλά από το να κάτσω στην μιζέρια της ελλάδας μάλλον θα προτιμήσω το εξωτερικό.
Musclemar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δε χρειαζεται να εχεις τελιωσει τεφαα για να δουλεψεις ως γυμναστης. Υπαρχουν αρκετες καλες ιδιοτικες σχολες που μπορεις να μαθεις πολλα περισσοτερα!!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Πρέπει να δεις ποιό είναι το target group σου και να προχωρήσεις με το ανάλογο action plan. Εγώ θα πρότεινα 40άρες-50άρες MILF βορείων προαστίων με φράγκα και άντρα που τους αγνοεί. Φυσικά θα πρέπει να προσφέρεις "έξτρα" υπηρεσίες αλλά η αμοιβή είναι ανάλογη. Βέβαια υπάρχουν και κίνδυνοι στο συγκεκριμένο group...αλλά οκ παντού παίρνεις ρίσκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.