Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 chrome??????????? κάνει update o browser μόνος του, αν πας στο About Google Chrome και σου βγάλει Up to date τότε θα το έχει περάσει ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim82jim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Επιτέλους, υποστήριξη για πολλές οθόνες. Και έλεγα τόσο καιρό μήπως δεν έχω εγώ σετάρει σωστά κάτι. Απίστευτα βολικό για εμένα που χρησιμοποιώ 2 οθόνες. και γω κάτι τέτοιο νόμιζα χώρις όμως να το ψάω γιατί δεν καιγόμουνα και πολύ! Επειδή οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα και αερολογίες... Screenshots του activity monitor με την χρήση CPU από την νέα και την παλιότερη έκδοση του flash σε mac OS 10.6.6, Safari browser 5.0.3. Χρησιμοποιήθηκε το ίδιο video από youtube σε ανάλυση 360p. Edit: Για όσους δεν ξέρουν, το Mac OS 10.6.6 και ο Safari 5.0.3 είναι native 64bit. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά από το site της Adobe αρκετή διαφορά. παίζει ρόλο και η καρτα γραφικών δλδ ε? ποιά έχεις στο δικό σου mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 σε linux ακομα σερνεται..και μαλλον πιο πολυ απο πριν. σε αλλαγη video youtube crash. σε επαναφορα απο fullscreen crash E oxi...EE OXI Μετα απο τα παραπανω λαγγαρει ο Χ με video να παιζει... ΕΥΓΕ ADOBE!! ΕΥΓΕ! :mad: :mad: Εδώ όλα καλά σε Linux. Κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγω εχω παλιο μηχανημα (RAM: 512 CPU: intel pentium 4@ 3.4ghz GPU: ATI RADEON 9550) και browser Μοzila...να επιχειρησω update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Στο linux πλεον τα flash videos δεν βρισκονται στο /tmp... Πάνε στο /home/user_name/.mozilla/firefox/xxxxxxx.default/Cache/. Δεν έχουν για όνομα πλέον το Fxxxxxx. Έχουν κάτι ποιο τυχαίο π.χ. 2933FB4Ed01. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγω εχω παλιο μηχανημα (RAM: 512 CPU: intel pentium 4@ 3.4ghz GPU: ATI RADEON 9550) και browser Μοzila...να επιχειρησω update? δεν έχεις κάτι να χάσεις, αλλά λογικά ούτε και να κερδίσεις μιας και δεν νομίζω να υποστηρίζει η κάρτα σου κάτι τέτοιο, θέλει πιο πρόσφατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα και αερολογίες... Screenshots του activity monitor με την χρήση CPU από την νέα και την παλιότερη έκδοση του flash σε mac OS 10.6.6, Safari browser 5.0.3. Χρησιμοποιήθηκε το ίδιο video από youtube σε ανάλυση 360p. Edit: Για όσους δεν ξέρουν, το Mac OS 10.6.6 και ο Safari 5.0.3 είναι native 64bit. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά από το site της Adobe At last! !!!!!! Θα με κανεις να ανοιξω το mac βραδιάτικα.... Επιτέλους να μπει ένα τέλος με το flash.... Sent from my Nexus S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειαζόμαστε ακόμα αυτή την σαβούρα και δεν υιοθετούν όλοι html5. Και φυσικά με την νέα έκδοση δεν έχουν βγάλει και 64αρα έκδοση. Μάλλον είναι τεχνολογικό ακροβατικό να κάνουν κάτι τέτοιο τα adobe labs..τρομάρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάνε στο /home/user_name/.mozilla/firefox/xxxxxxx.default/Cache/. Δεν έχουν για όνομα πλέον το Fxxxxxx. Έχουν κάτι ποιο τυχαίο π.χ. 2933FB4Ed01. Σε ευχαριστω firewaler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μα καλα, εγω γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα την εκδοση για 64bit; Τι να πω... Αυτο το σκουπιδι που ονομαζεται flash αποδεικνυει ποσο πισω μπορουν να αφησουν το web οι κλειστες τεχνολογιες. Στα τσακιδια και να μην ξαναρθει. έδωσα λινκ 64 βιτ αν δεν το πρόσεξες http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10_square.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κάθε καινούρια έκδοση του flash έχει περίπου 80% μειωμένη χρήση επεξεργαστή... στο τέλος θα βγάλουν πως εγκαθιστώντας το flash αυτόματα ο επεξεργαστής κερδίζει και επιδόσεις... Σκέψου πόσο χάλια ήταν η προηγούμενη super wow έκδοση, και πόσο πίσω είχαν μείνει αραχτοί λόγω μη ανταγωνισμού. Μια ερώτηση. Στον Google Chrome θα εγκατασταθεί με κάποιο silent update, ή μία και καλή με την νέα έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μια ερώτηση. Στον Google Chrome θα εγκατασταθεί με κάποιο silent update, ή μία και καλή με την νέα έκδοση? βλέπε post #16, είχε βγει μερικές ώρες πριν το postάρω το update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 βλέπε post #16, είχε βγει μερικές ώρες πριν το postάρω το update... Ωραίος, δεν το πρόσεξα. Λέει up to date 9.0.597.94. Έχουμε το ίδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αυτό έχω και εγώ, αλλά για σιγουριά βρες ένα flash video κάνε δεξί click και δες την version, θα γράφει "About Adobe Flash Player 10.2.154.12..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό έχω. Καλή φάση με τον Chrome. Δεν πήρα χαμπάρι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα