Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι την θέλουν την κάμερα; Αν ήταν χρήσιμη θα την έβαζαν από την πρώτη έκδοση.

Με την μπροστινη καμερα θα μπορεις να κανεις βιντεο κλησεις, νομιζω οτι ειναι χρησιμη

Δημοσ.

Ίδιες τιμές!!!!!! Oh yeah baby!!!!! I'm so buying this!!!!!

Λογικά αν το ipad2 βγεί τον Απρίλιο θα έρθει Ευρώπη κατά τον Ιούνιο και από Σεπτέμβρη για Ελλάδα ( τα λέω σωστά ; )

Υπάρχουν και τα e-shops απο άλλες χώρες ;)

Δημοσ.

για μενα το χειρότερο είναι οτι δεν μπορώ να πρινταρω όπως και όποτε θέλω. ελάχιστες επιλογές για printing.

Από ότι έχω διαβάσει ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει ανάλογες δυνατότητες ενώ στο ipad υπάρχει το airprint για τους συμβατούς με αυτό εκτυπωτές.

Δημοσ.

Ναι αλλά πολλά δεν στέλνουν. Ακόμα και το amazon uk μερικά προϊόντα δε τα στέλνει Ελλάδα, παίζουν συμφωνίες.....

Για παράδειγμα τα tablets της archos παρά του ότι είναι διαθέσιμα δε τα στέλνει

Ναι αλλά πολλά δεν στέλνουν. Ακόμα και το amazon uk μερικά προϊόντα δε τα στέλνει Ελλάδα, παίζουν συμφωνίες.....

Για παράδειγμα τα tablets της archos παρά του ότι είναι διαθέσιμα δε τα στέλνει

Δημοσ.

Από ότι έχω διαβάσει ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει ανάλογες δυνατότητες ενώ στο ipad υπάρχει το airprint για τους συμβατούς με αυτό εκτυπωτές.

http://www.androidzoom.com/android_applications/productivity/printershare-mobile-print_egw.html

και η apple είναι μόνο για συγκεκριμένους printers, ενώ αυτό από ότι κατάλαβα είναι για όλους.

Δημοσ.

Περιμέντε λίγο βρε παιδιά...

Η Apple είναι που έβγαλε το πρώτο πραγματικά καλό tablet και νομίζω δεν θα κάνουν πατάτα και τώρα... Επίσης, μην μένουμε σε ένα ανακοινωθέν... Όταν με το καλό μαθευτούν όλα τα specs απ' την σωστή πηγή, έχουμε χρόνο να απογοητευτούμε (ή να γοητευτούμε ελπίζω) τότε...

Καλύτερα να αρχίσουμε να αποταμιεύουμε πάντως... από τώρα...

Δημοσ.

Ανεξάρτητα από το θέμα της οθόνης,οι άνθρωποι της Apple πρέπει να καταλάβουν ότι φέτος δεν παίζουν μόνοι τους...Υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και από πλευρας hardware και απο πλευράς software.Ειδικά μετά την ανακοίνωση του TouchPad με webOS και του Xoom με android

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω μια απορία αλλα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, όλα αυτά που πασάρουν αφού το κόστος "κατασκευής" (αφού κατασκευάζονται και στην κίνα πλέων) είναι χαμηλό gt σε εμάς φτάνουν σε τόσο εξωφρενικές τιμές που ο μέσος άνθρωπος δυσκολεύεται να αγοράσει αλλα παρόλα αυτά μας κάνουν την κατάλληλη πασα έτσι ώστε να τα θεωρούμε απαραίτητα? ontopic: πολύ βιάστηκε η apple να βγάλει δεύτερο μοντέλο iPad κατά την γνώμη μου

Δημοσ.

Με οθονη 2765x1728 θα ηθελε υπερ-CPU. Επισης νομιζω δεν εχουν ακομα την ικανοτητα για μαζικη παραγωγη τετοιων οθονων. Με οθονη αλλης αναλυσης θα ειχανε προβληματα συμβατοτητας στα υπαρχοντα apps.

Η καμερα ειναι για το facetime και γενικοτερα για βιντεοκλησεις. Παραλλειψη που δεν το ειχανε στο 1. (πιθανον επιτηδες).

Περισσοτερη RAM ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Καλυτερη CPU παντα ειναι καλοδεχουμενη , αλλα λογω της φυσης των tablets αλλα και λογω του οτι οι devs θα προτιμησουν τα apps τους , να εχουν συμβατοτητα απο αποψη απαιτησεων και με το παλιο ipad , δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο νοημα. Ισως μονο για την παραγωγη HD υλικου.

16:9-16:10 σε tablets δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ νοημα , ακομα και στις ταινιες.

Σε αυτα τα προϊοντα δεν πληρωνεις μονο το κοστος παραγωγης αλλα και το R&D , που ειναι και το υψηλοτερο.

Το ipad ομως αποδεικνυεται το φτηνοτερο tablet σε σχεση με τον αντιστοιχο και σοβαρο ανταγωνισμο (xoom , galaxy tab 2 κλπ)

Απο τωρα δηλωνω οτι με το ipad-3 του χρονου θα μας φυγει το κλαπετο!! :mrgreen:

Δημοσ.

@mdr21

Στην ανάλυση σου για το Ipad2 συμφωνώ αλλά όχι για την τιμή.

H πραγματικά μεγάλη διαφορά τιμής (500 με 800) είναι πλασματική. Η apple έχει ENA φθηνότερο ipad, αλλά έχει βγάλει 6 μοντέλα, που εάν συγκρίνουμε τα tablets με τα πιο κοντινά σε specs ipads θα η διαφορά δεν ξεπερνά τα 100 euro. Το xoom για παράδειγμα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ένα μοντέλο με 600dollars, wifi-only με 32giga, οπότε πλησιάζει πάρα πολύ την τιμή του φθηνότερου Ipad, ενώ ταυτίζεται με το 32gb Ipad. Δεν αναφέρω cameras γιατί φυσικά και το ipad2 που είναι πιο σωστό να κάνουμε συγκρίσεις κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τουλάχιστον μία. Ανάλογες συγκρίσεις μπορεί να κάνουμε και για το xoom με 800.

Μία πρόβλεψη: Θα βγουν και φθηνότερα των 500 tablets αλλά όχι από Motorola/samsung που έχουν ένα όνομα αλλά από άλλες εταιρίες και οπότε θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο ακόμα range επιλογών.

Πάντως εγώ βλέπω δύο πράγματα. Πρώτον ότι η apple έχει συνεχίσει την επιτυχή της πορεία σε διαβαθμίσεις μοντέλων, αλλά και ότι δυστυχώς επιβάλει κάποια standars στην αγορά που με αυτά μετά (κακός) κρίνουμε τα άλλα προϊόντα.

Δημοσ.

Πως γίνεται και στην Κορέα το R&D είναι κλάσμα του αντίστοιχου Αμερικάνικου ή Ευρωπαϊκού, μάλλον μόνο οι Κορεάτες το ξέρουν... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...