Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως όλα δείχνουν, σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του Service Pack (SP) 1 για Windows 7 και για Windows Server 2008 R2.Tο SP1 πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα για OEM κατασκευαστές, ενώ όπως αναφέρεται, στις 16 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει στο MSDN/Technet. Η δημόσια κυκλοφορία του προς όλους τους χρήστες θα ολοκληρωθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

 

Το Service Pack 1 εκτός από τις συγκεντρωτικές ενημερώσεις ασφαλείας που έχουν διατεθεί μέσω του Windows Update, δεν πρόκειται να προσθέσει νέες δυνατότητες στα Windows 7, σε αντίθεση με τα Windows Server 2008 R2 όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους το RemoteFX και η δυναμική διαχείριση μνήμης στο Hyper-V.

 

Πιο αναλυτικά, το RemoteFX είναι μια νέα πλατφόρμα επιτάχυνσης γραφικών και αναφέρεται στη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου. Με το RemoteFX, οι χρήστες μπορούν να συνδέονται σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή χωρίς να στερούνται το γραφικό περιβάλλον Aero, να παρακολουθούν video υψηλών απαιτήσεων απροβλημάτιστα καθώς επίσης και να εκτελούν 3D εφαρμογές.

 

Link.png Site: http://www.zdnet.com/blog/microsoft/at-last-its-windows-7-server-2008-r2-sp1-day/8636[/url'>']zdnet.com

Ενημέρωση: Ανακοίνωση Microsoft

Δημοσ.

Στα 7 θα επιδιορθώνει κατι σημαντικό; Δηλαδη αν δε το βάλει καποιος χάνει κάτι ;

 

Λογικά θα πρέπει να πεις στο θειο να σου φέρει κανά σφυράκι κιολας...

Δημοσ.

Αμα ισχυει οτι απλα θα εχει μαζεμενα ολα τα updates τοτε ποιο το νοημα και η ανυπομονησια για το ποτε θα βγει το SP1;

 

 

1. Ψυχολογικοί λόγοι

2. Πολλοί admins το έχουν σύστημα να μην βάζουν εκδοση windows στα μηχανήματα των εταιρειών τους (η στις καινούριες αγορές) αν δεν έχει φτάσει σε SP1. Κάτι σαν άγραφος νόμος ένα πράμα

Δημοσ.

Πιο αναλυτικά, το RemoteFX είναι μια νέα πλατφόρμα επιτάχυνσης γραφικών και αναφέρεται στη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου. Με το RemoteFX, οι χρήστες μπορούν να συνδέονται σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή χωρίς να στερούνται το γραφικό περιβάλλον Aero, να παρακολουθούν video υψηλών απαιτήσεων απροβλημάτιστα καθώς επίσης και να εκτελούν 3D εφαρμογές.

 

Αναρωτιέμαι ποιος το έχει ανάγκη αυτό, οι server υπάρχουν για άλλους λόγους (κυρίως). Tι να το κάνω το Aero αν (λέω αν) επιβραδύνει το interaction μου με τον server.

  • Moderators
Δημοσ.

Useless junk. Θα ελέγχει και τις άδειες στα ήδη εγκατεστημένα να φανταστώ; :whistle:

Η RTM δεν εμφανιζει προβληματα με τις αδειες παντως.Οσο για το αν ειναι useless junk ενα service pack, θα διαφωνησω μαζι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...