kartaman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Γειά σας ειχα δει σε 1 internet cafe ενας κυριος να χρησιμοποιει ενα προγραμμα το οποιο ηταν σαν εικονικο πληκτρολογιο..δηλαδη σε ενα site δν πατουσες τον κωδικο σου στο πληκτρολογιο αλλα τον clickares σε αυτό το προγραμμα...θελω να μου πεί κανενας αν γνωριζει καποιο προγραμμα σαν και αυτο γιατι εχω ανοιξει λογαριασμο στην paypal και πες πως σπαει ο διαολος το ποδαρι τ και μ εχουν βαλει κανα keylogger και την πατησω.. Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Win XP: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/accessibility/oskturnonuse.mspx Win 7: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Type-without-using-the-keyboard-On-Screen-Keyboard
isay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αν ο λόγος που ψάχνεις τέτοιο πρόγραμμα είναι για να αποφύγεις τους keyloggers ... ατύχησες. Οι keyloggers διαβάζουν κανονικά τα εικονικά πληκτρολόγια.
kartaman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τοτε τι μπορω να κανω για να μην την πατησω...εχω το microsoft security essentials για antivirus..τα εντοπιζει αυτο??ή πρεπει να βαλω καπιο αλλο προγραμμα?
marduc812 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αν θέλεις να αποφύγεις τους keyloggers έχει προγράμματα anti-keyloging. To καλύτερο για εμένα ήταν το keyscrambler Aν το θέλεις πες μου
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλό φαίνεται το keyscrambler. Το βρίσκεις εύκολα παντού
tarantules Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό πρόγραμμα για να μπερδέψεις τον κάθε keylogger.Απλά ανακατεύεις μόνος σου τα keystrokes στο πεδίο password και ξεγελάς πανεύκολα τον οποιονδήποτε keylogger.Ούτε εικονικό πληκτρολόγιο χρειάζεσαι.Γράφεις με το κανονικό. Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβεις το σκεπτικό... Έχεις σαν pass πχ το : kartaman1985pa$$word Ξεκινάς και γράφεις στο πεδίο για το pass ΟΤΙ σου κατέβει.Γράμματα,αριθμούς κλπ,κλπ (όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο).Πχ k,sdjhfjg24p987weljhkre8ysdhxcverfg (κάνεις highlight όλο αυτό το μακρυνάρι και ξαναεπαναλαμβάνεις 2-3 φορές AN θες γράφοντας πάλι ΟΤΙ σου κατέβει). Τώρα κάνεις highlight όλο το λάθος pass και ξεκινάς να γράφεις το δικό σου αλλά αναγραματισμένο. Πχ γράφεις word και μετά κάνεις κλικ με το mouse μπροστά από το w και γράφεις pa$$ , μετά κλίκ μπροστά από το p και γράφεις 85 , μετά κλικ μπροστά από το 8 και γράφεις 19 , μετά κλικ μπροστά από το 1 και γράφεις man , μετά κλικ μπροστά από το m και γράφεις karta και τέλος. Προσοχή δεν χρησιμοποιείς τα βελάκια γιατί είναι keystrokes και καταγράφονται. Έτσι λοιπόν ο υποτιθέμενος keylogger θα έχει καταγράψει την παρακάτω ακολουθία : k,sdjhfjg24p987weljhkre8ysdhxcverfgwordpa$$8519mankarta που όπως βλέπεις και μόνος σου μπορεί μεν να εμπεριέχει όλα τα σύμβολα από τον κωδικό σου αλλά δεν μπορεί να βγάλει άκρη κανένας γιατί είναι ανακατεμένα Το παραπάνω είναι απλά ένα παράδεγμα.Μπορείς να κάνεις πολλά άλλα ακόμη δυσκολότερα.Μονο η φαντασία σε περιορίζει. Το κόλπο είναι στο ότι το σημείο στο οποίο κάνεις κλικ με το mouse ΔΕΝ καταγράφεται από τον keylogger (τουλάχιστον σε αυτά που έχω τεστάρει εγώ μέχρι τώρα).Αν στο μέλλον το καταγράφουν και αυτό τότε την κάτσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.