Προς το περιεχόμενο

i7 960 cooler

Shadowvault

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Corsair HYDRO H50 η H70 με δύο αθόρυβα ανεμηστήρια! Ειναι η μόνες πιστεύω που μπορουν να σου δώσουν λιγο καλύτερη απόδοση από την V10!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θελω απαραιτητα καλυτερη αποδοση.θέλω ιδια ας πουμε αποδοση αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι ο θορυβος.Υπαρχει κατι εναλακτικο (οχι σε υδροψυξη)?

Δεν θελω απαραιτητα καλυτερη αποδοση.θέλω ιδια ας πουμε αποδοση αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι ο θορυβος.Υπαρχει κατι εναλακτικο (οχι σε υδροψυξη)?

Noctua NH-D14.

Ακριβή (μέχρις αισχροκέρδειας...), αλλά ίσως (μάλλον)η καλύτερη στην κλάση της !

Και κανει τοσο καλη δουλεια?Να φανταστω πως μπορψ να αλλαψω αυτα τα ασχημα ανεμηστηρακια και να παρω αλλα το ιδιο αθορυβα αλλης εταιριας(αν ναι με ποια)?

Και κανει τοσο καλη δουλεια?Να φανταστω πως μπορψ να αλλαψω αυτα τα ασχημα ανεμηστηρακια και να παρω αλλα το ιδιο αθορυβα αλλης εταιριας(αν ναι με ποια)?

Στα περισσότερα reviews κατατάσσεται πάντα ανάμεσα στις πρώτες...

Φυσικά και μπορείς να τα αλλάξεις, αλλά προσωπικά δε θα σου το συνιστούσα.

Είναι πολύ καλοί ανεμιστήρες (αν τους πουλήσεις, ενδιαφέρομαι σφόδρα... :D )

και είναι λίγες οι εταιρείες που κατασκευάζουν καλύτερους.

Θα μπορούσες να κοιτάξεις προς Enermax, NoiseBlocker, BeQuiet και δευτερευόντως σε άλλες εταιρείες Nexus, ArcticCooling, Coolermaster(Excalibur) κ.α.

οι οποίες βγάζουν αξιοπρεπέστατα προϊόντα.

Θα μπορούσες να εξετάσεις και την εναλλακτική της Prolimatech Megahalems η οποία έχει εξίσου κορυφαία απόδοση, κοστίζει λιγότερο

και επιλέγεις τον ανεμιστήρα της αρεσκείας σου .

Λάβε υπ'όψιν σου πως, τόσο το after sale service της Noctua, όσο και τα παρελκόμενα της ψύκτρας είναι ίσως τα καλύτερα.

Πρόσεξε μήπως αγοράζοντας κάποια άλλη (π.χ. prolimatech), καταλήξεις τελικά να πληρώσεις τα ίδια ή και περισσότερα,

διότι πρέπει να αγοράσεις 1 ή 2 ανεμιστήρες (κατά το γούστο σου) οι οποίοι μπορούν άνετα να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα 30€....

Αν συνυπολογίσεις και τα extra clips για τη στερέωση του ενδεχόμενου 2ου ανεμιστήρα, ή την ενδεχόμενη ανάγκη για κάποιο mounting kit, τότε ο λογαριασμός ανεβαίνει...

Αν θέλεις μπορείς να δείς και της λύση της Corsair Α70, η οποία πέρα από οικονομική, είναι και αξιοπρεπέστατη.

Ακόμη, μπορείς να δείς και τη Hyper 212+, η οποία με έναν αμφιλεγόμενο 120άρη CM, τα καταφέρνει ανέλπιστα καλά για την τιμή της.

(Οι 2 τελευταίες, μάλλον δε θα αποδώσουν καλύτερα από την V10, αλλά μάλλον θα λειτουργούν πιο ήσυχα.)

Δεν ξέρω αν αλλάζουν οι ανεμηστήρες στην V10 αλλα αν αλλαζουν καλύτερα να τους αλλάξεις παρά να δώσεις χρήματα για άλλη αεροψυκτρά.. δεν αξίζει...

Ισως η αλλαγη σε μία από τις HYDRO είναι το μονο που αξίζει πραγματικα!! γλυτώνεις και μπολικο χώρο...

Και μην την φοβάσε που είναι υδροψυκτρα .. δεν έχει τους μπελάδες τις custom υδρόψυξης!

Αν συνυπολογίσεις και τα extra clips για τη στερέωση του ενδεχόμενου 2ου ανεμιστήρα, ή την ενδεχόμενη ανάγκη για κάποιο mounting kit, τότε ο λογαριασμός ανεβαίνει...

η rev.b εχει 4 clips για 2 ανεμιστηρες

αν ειναι να μπει σε amd , ενδεχομενως (πιθανοτατα δηλαδη) δε συμφερει , επισης ο δευτερος ανεμιστηρας μαλλον προσφερει λιγα πραγματα και με τον 1 καλα θα ναι

γιατι οχι ομως υδροψυξη corsair?

και μια πιο ουσιαστικη ερωτηση..

στη V10 δε μπορει καποιος να αλλαξει απλα ανεμιστηρα?

γιατι δε μου φαινεται καλη ιδεα να αλλαξει τοσο ακριβη ψυξη

Μια χαρά αλλάζουν οι ανεμηστήρες στην V10 τελικα...

http://www.youtube.com/watch?v=aslCma3BPns 5.08

Μηπως να σκεφτόσουν και αυτή την επιλογή?

Το epic-fail με το όνομα V10 δε χρειάζεται να το σχολιάσω: συμπαθητική ψύξη, καλό θα ήταν όμως να μη χρειάζεται να βάλει κάποιος μέσα στο pc του ολόκληρο (τραγικά θορυβώδες) μαμούθ...

Για τις Η50/Η70/Μegahalems που τις έχω ζήσει από κοντά, θα έλεγα τα εξής:

- η Η50 μου προσέφερε μακράν τις καλύτερες θερμοκρασίες overall (με αλλαγή του πολύ μέτριου μαμά-ανεμιστήρα με έναν εξαιρετικό αλλά πανάκριβο BeQuiet=1400σαλ). Όποιος θέλει δυνατές επιδόσεις ΚΑΙ ησυχία, πάει σε Η50.

- η Η70, λόγω πιο χοντρού ψυγείου, θέλει ή έναν δυνατό ανεμιστήρα=1400-1600σαλ ή δύο ψιλομέτριους=1000σαλ, από temps στη φάση αυτή δεν έχει διαφορές με την Η50, αλλά δυστυχώς ήταν αναγκαστικά πιο θορυβώδης (μιλάω πάντα για αντικατάσταση των μαμά-ανεμιστήρων!). Απευθύνεται σε όσους θέλουν δυνατή υδρόψυξη, χωρίς να πολυνοιάζονται για το θόρυβο.

- η Megahalems μου δίνει κάτι 38άρια σε idle (τη στιγμή που οι άλλες έπαιζαν στους 30 πχ), αλλά σε load κρατάει καλά, οριακά καλύτερα από τις υδροψύξεις: πάνω από 48 δεν έχω δει με ψόφιο ανεμιστήρα στις 800 σαλ. Αν εξαιρέσει κανείς τις μάλλον τσιμπημένες idle-temps, είναι η ιδανική για ultra-silent καταστάσεις (με την αρωγή και του κατάλληλου fan πάντα!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...