Προς το περιεχόμενο

Νέο gaming PC, ποιά η άποψη σας;

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά θα προτείνω για AMD 8 core Bulldozer :P

Και όταν θα βγούνε και αυτοί θα πρέπει να περιμένεις κανά τρίμηνο και παραπάνω(προσωπικά αν δεν περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο από την στιγμή που παρουσιάζεται μια καινούργια πλατφόρμα δεν αγοράζω) για να δούμε τι κουσούρια θα βγάλουν κι'αυτοί και να τα διορθώσουν,και εν κατακλείδει ''ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι'' :P

Pano, ίσως να είναι και έτσι, αλλά εμένα το όριο που θέλω να έχω το νέο pc είναι πριν την 25η Μαρτίου, οπότε έχω τράτο 1,5 μήνα και ελπίζω (αν καταλήξω σε Intel) να έχει λυθεί το θέμα.

Και να μην λυθεί δεν τρέχει μία,πας σε ΑΜD(sAM3) και τελειώνει η υπόθεση :)

Δημοσ.

Και όταν θα βγούνε και αυτοί θα πρέπει να περιμένεις κανά τρίμηνο και παραπάνω(προσωπικά αν δεν περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο από την στιγμή που παρουσιάζεται μια καινούργια πλατφόρμα δεν αγοράζω) για να δούμε τι κουσούρια θα βγάλουν κι'αυτοί και να τα διορθώσουν,και εν κατακλείδει ''ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι'' :P

Καπως ετσι ομως θα πρεπει να δουμε και τους sandy , γιατι ποιος σου λεει οτι το προβλημα θα λυθει εντελως και δεν θα παρουσιαστει κατι άλλο; :whistle:

Δημοσ.

Καπως ετσι ομως θα πρεπει να δουμε και τους sandy , γιατι ποιος σου λεει οτι το προβλημα θα λυθει εντελως και δεν θα παρουσιαστει κατι άλλο; :whistle:

Ε εντάξει κάποια στιγμή κάτι πρέπει να αγοράσει ο άνθρωπος,γιατί με αυτή την λογική δεν πρέπει να πάρει ποτέ και τίποτα :P

Δημοσ.

Τελικά, πάνω στο αρχικό ερώτημα δεν έχουμε απαντήσεις;

πως δεν εχουμε βρε...Τοσα σου ειπαμε :P

Μπορεις ειτε να περιμενεις να βγουν οι νεοι επεξεργαστες της AMD( αμα δεν θελεις τον 955 ) , ειτε να παρεις καποιον Intel ( core i5 - i7)....

Δημοσ.

Για GPU τί λέτε;

Όσον αφορά κατασκευαστές Mobo και GPU τί θα προτείνατε;

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την MSI και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ASUS...τί λέει σε σύγκριση με την MSI;

Με Gigabyte είμαι λίγο απογοητευμένος αφού στο παρελθόν είχα καταφέρει να...λιώσω mobo της :P

Δημοσ.

Για GPU τί λέτε;

Όσον αφορά κατασκευαστές Mobo και GPU τί θα προτείνατε;

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την MSI και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ASUS...τί λέει σε σύγκριση με την MSI;

Με Gigabyte είμαι λίγο απογοητευμένος αφού στο παρελθόν είχα καταφέρει να...λιώσω mobo της :P

Δημοσ.

Cpu: της AMD

Mobo: Asus ή Gigabyte

Πες μας ποσα διαθετης για Mobo/Cpu να σου κάνουμε πρωτασεις και επιλέγεις... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...