Evgenios1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ειπα να φερω το ρουτερ κοντα στο πισι, πηγα πηρα 15μ τηλεφωνικου καλωδιου και οταν εφτασα σπιτι αλλαξα γνωμη, και ειπα να αφισω εκει που ειναι το ρουτερ και το τηλεφωνικο καλωδιο να το κανω λαν. Πηρα δυο αρ τζεϊ 45 τα κουμπωσα και ολα κομπλε. Θα υπαρξει κανα προβλημα στο μελλον;
Haldol Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πιθανώς να έχεις θέματα με παρεμβολές από μαγνητικά πεδία. Errors και κατά συνέπεια χαμηλή ταχύτητα. Το τηλεφωνικό καλώδιο δεν είναι καν συννεστραμένο, οπότε είναι πολύ ευπαθές σε τέτοια πράγματα. Προς το παρών άστο, απλά να ξέρεις ότι σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις προβλήματα, θα φταίει το καλώδιο. Οπότε καλό θα ήταν να έχεις ένα UTP/FTP έτοιμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα, έχε UTP καβάτζα...
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 πηγαινε παρε απο τωρα το Utp αλλιως σε 100 mbit αν παιξει σωστα γραψε μου se 10 mbit Οκ σε 100 ....
παπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 πηγαινε παρε απο τωρα το Utp αλλιως σε 100 mbit αν παιξει σωστα γραψε μου se 10 mbit Οκ σε 100 .... Μια χαρα ειμαι . Ασε που το τηλεφωνικο καλωδιο ειναι λευκο, λεπτο και κομψο και ετσι σου δινει ενα φουτουριστικο αερακι
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μια χαρα ειμαι . Ασε που το τηλεφωνικο καλωδιο ειναι λευκο, λεπτο και κομψο και ετσι σου δινει ενα φουτουριστικο αερακι πουλανε Utp σε διαφορα χρωματα.το πιο ωραιο που εχω δει ειναι το μπλε αρκετα εντονο σαν ελεκτρικ ηλεκτρικ πως το λενε.το τηλεφωνικο θα σου κανει νερα.εδω λεμε τα τηλεφωνικα οταν ειναι πολλα μετρα να τα αλλαζουν με δικτυου και να χρησιμοποιουν το ενα ζευγαρι και εσυ εκανες ακομα χειροτερο πραγμα.εβαλες τηλεφωνικο για δικτυου.να σου φερω εγω 15 μετρα καλωδιο αμα δεν εχεις δηλαδη.λυπησου το .
παπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 πουλανε Utp σε διαφορα χρωματα.το πιο ωραιο που εχω δει ειναι το μπλε αρκετα εντονο σαν ελεκτρικ ηλεκτρικ πως το λενε.το τηλεφωνικο θα σου κανει νερα.εδω λεμε τα τηλεφωνικα οταν ειναι πολλα μετρα να τα αλλαζουν με δικτυου και να χρησιμοποιουν το ενα ζευγαρι και εσυ εκανες ακομα χειροτερο πραγμα.εβαλες τηλεφωνικο για δικτυου.να σου φερω εγω 15 μετρα καλωδιο αμα δεν εχεις δηλαδη.λυπησου το . Που να δεις τι εχω κανει με το HDMI...
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Που να δεις τι εχω κανει με το HDMI... ωχ.πες να σου φωναζω για ολα μαζι μετα.μανια ο ελληνας με τις πατεντες και μετα λενε γιατι δεν παιζει κατι.το καθε πραγμα θελει και τα δικα του εργαλεια και τα δικα του καλωδια κτλ.το καθε τι φτιαχνεται για συγκεκριμενη χρηση.δεν παμε με την ferrari στα χωματα.τι εκανες με το hdmi?
παπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 2 stp Τι να εκανα... τα 1,5m του hdmi ειναι 30 ευρω ελεος λες και ειναι απο χρυσο...
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 2 stp Τι να εκανα... τα 1,5m του hdmi ειναι 30 ευρω ελεος λες και ειναι απο χρυσο... θεος.ναι πραγματι ειναι πολυ ακριβα τα hdmi χωρις να εχουν κανενα ακριβο κοστος κατασκευης.απλα τα κοπανανε.που να πας σε 15 μετρα Hdmi και τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.