gtsiolis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα.ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να μαθω γιατι θα κανω προσφατα τον υπολογιστη μου format τι ειναι καλητερο λογισμικο να βαλω.εγω ειμαι αναμεσα απο 7 ή xp τι θα μου προτεινατε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλωσηρθες Για να σε βοηθησουμε,πες μας τη χρηση του υπολογιστη σου καθως και τα χαρακτηριστικα του.
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 δέν έχω υπάρξει χρήστης 7. αλλά απο ότι έχω ακούσει τα 7 είναι καλύτερα και είναι και ελαφριά σου προτείνω 7 ή linux (αν θες κυρίως χρήση ίντερνετ) Υ.Γ. εννοείται πως δεν πρέπει κάν να σκέφτεσαι τα sVISTA
kfyros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερο λειτουργικό είναι το νόμιμο. Από εκεί και πέρα, αν τα σηκώνει ο υπολογιστής σου (ελάχιστη μνήμη 1 GB και cpu διπύρινη με αντίστοιχης γενιάς Mobo - δίσκο κλπ.), σίγουρα τα 7 είναι πιο fancy από τα xp, και χωρίς τα bugs των vista. Πολύ καλύτερο search,διαχείριση αρχείων - δικτύου - homegroup - ipv6 - 64bit - user interface - aero Κλπ. Βέβαια έχουν ένα σημαντικό μείον (όπως και τα vista) . Αυτό είναι η κατάργηση των toolbars με τα εικονίδια στον windows explorer. Και σίγουρα είναι πιο βαριά από τα xp.
gtsiolis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εχω τωρα windows xp αλλα θα ηθελα να δοκειμασω τα 7 θα σας πω τα χαρακτηριστικα: intel core 2 duo E8400 ειναι 3.00GHz μνημη ram 4gb αλλα μου αναγνοριζει 3.αυτο ειναι το μονο μειονεκτημα. windows xp 32 bit mainboard gigabyte EP31-DS3L Graphics ΑΤΙ Radeon HD 3870 X2 512MBbytes θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι ποιο γρηγορα για games,internet και επεξεργασια video.αυτα με ενδιαφερουν πιο πολυ. *εσωτερικη μνημη 1TB
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μονο ως εγκλημα μπορω να χαρακτηρισω το γεγονος οτι εχεις σε αυτο το μηχανημα windows XP Συνεπως 7 και αν θες x64 εκδοση για να μπορεις να βαλεις παραπανω απο 4GB μνημης.
gtsiolis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τον υπολογιστη τον εφτιαξα μονος με τα καλητερα υλικα που ηπειρχαν πρην 1,5 χρονο.δεν τον αγορασα ετοιμο εγω τον εφτιαξα.δηλαδη θα παει σφερα με windows 7?
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εχω τωρα windows xp αλλα θα ηθελα να δοκειμασω τα 7 θα σας πω τα χαρακτηριστικα: intel core 2 duo E8400 ειναι 3.00GHz μνημη ram 4gb αλλα μου αναγνοριζει 3.αυτο ειναι το μονο μειονεκτημα. windows xp 32 bit mainboard gigabyte EP31-DS3L Graphics ΑΤΙ Radeon HD 3870 X2 512MBbytes θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι ποιο γρηγορα για games,internet και επεξεργασια video.αυτα με ενδιαφερουν πιο πολυ. *εσωτερικη μνημη 1TB Κάνε ένα dual-boot με win7 αν και δεν έχεις καν λόγο να κρατήσεις τα XP αν βάλεις 64bit θα σου βλέπει όλοι την μνήμη. Με τέτοιο μηχάνημα χίλιες φορές win7.
gtsiolis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αστα ειμαι τρελαμενος τωρα λεω να του βαλω καινουρια μητρικη και επεξεργαστη INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155 - BOX και αλλη μια ram 2 Gb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.