elvisjedi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 getz 1.3 του βαζεισ και υγραεριο και εισαι υπεραρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ρε συ luci, σου πουλάω το rav4 2003 72χιλ. Δεύτερο χέρι. Πρώτο χέρι ο θείος μου. Τα πάντα όλα. Ηλιοροφές, σκαλοπατάκια, μπάρες οροφής, μάσκα μπροστά κλπ. Ατρακάριστο. Όταν λέμε ατρακάριστο εννοούμε ούτε φτερό, προφυλακτήρας δε βάφτηκε. Τα χιλιόμετρα είναι λίγα γιατί το δουλεύω ελάχιστα λόγο του ότι δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τη δουλειά παίρνω το μηχανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 αυτοκινητο θελει οχι τανκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 αυτοκινητο θελει οχι τανκ Σιχαμένε, μου χαλάς τη πώληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αξιοπιστία αυτοκινήτων: Πόσα χιλιόμετρα μπορεί να διανύσει ένα αυτοκίνητο; http://carbloggergr.blogspot.com/2011/10/blog-post.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αξιοπιστία αυτοκινήτων: Πόσα χιλιόμετρα μπορεί να διανύσει ένα αυτοκίνητο; http://carbloggergr.blogspot.com/2011/10/blog-post.html Το αρθρο ειναι για τα σκουπιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 μα εντελώς όμως. Και η μαλακία με τα ιντερνετικά άρθρα είναι ότι δεν μπορείς, δεν σου δίνεται η χαρά, να τα τσαλακώσεις με μανία και να τα πετάξεις με περιφρόνηση στον κάλαθο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 +1 doctorkostis Λοιπον, θα ηθελα λιγη βοηθεια επειδη ειμαι λιγο στο ψαξιμο για αυτοκινητακι (μεταχειρισμενο). Λεω κατι για λιγα κυβικα, μεχρι 1.500 και μεχρι 3000 ευρω.εχω βρεθει αναμεσα σε 1)Toyota Corolla G6 ~'98 2)Seat Ibiza ~ 02 3)VW Golf 4 4)Fiat Punto 02 5)Peugeot 206 01 6)Honda Civic 00 7)Mitsubishi Colt 00 8)Nissan Almera 02 9)VW Polo 01 Πειτε μου λιγο γνωμες περι κινητρων και οτι αλλο θελετε να επισημανετε ή να προτεινετε/σχολιασετε, ελευθερα! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Και προσοχή στον δρόμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παρε getz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 toyota corolla (με αυτά τα μοντέλα δεν πας ποτέσ συνεργείο+ και επίσης δεν βλέπεις του κατόχους τους να τα δίνουν. nissan almera Και αυτό το μοτέρ είναι επίσης πολυ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης καλός κινητήρας ήταν ο 1600αρης BCB του Golf Mk4,άλλα με αυτό το budget θα έχει πολλά χιλιόμετρα πάνω του το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα